Bok cure,
Evo mene opet nakon dugo vremena 😊😊 Izvadila sam nalaze,pokazuju da uopće nemam ovulacije tako da nije ni cudo sa nemogu zatrudnit već godinu dana. Dao mi je gynositol prah koji pijem vec 4 mjeseca i mogu reći da je super! M dolazi svakih 30 dana a i nekako se lakše i ugodnije osjećam. 😊😊
Sad sam malo zabrinuta jer evo već 7i dan kasni, ne bi kupovala test da se ne razočaram opet ali mi vrag neda mira 😀 Svaki dan me boli ko da cu dobit M, ali nemam osjecaj da cu ju dobit..jel moguce da se u 4mj ovulacija pojavila i da mi je napokon uspijelo?
!
👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
👱♂️33 - Normozoospermia
2021 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
2022 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
3/2025 Poliklinika Škvorc, punkcija - 31js, 9 oplođeno, 3 petodnevne blastociste
Tina, pa naravno da je moguce i najverovatnije ti se to i desilo 🙏☺️😀dobro je da si konacno otisla i ustanovila gde je problem.
url=https://lilypie.com]
Iskusne mame, Gricko, Tata, imate li iskustva sa tvrdocom stomaka? Desava mi se kao blagi tup menstrualni bol, tada stomak otvrdne, drzi par sekundi, bol prodje, stomak omeksa. Panika me hvata mislim da je rano za to.. na pregledu prije par dana zatvorena sve ok, i ranije mi se ovo desavala ali tek sam danas obratila paznju. To je par puta dnevno, nije cesto. Pijem magnezij. Ili se to samo beba namjesta? Help ☺️
Tina, pa naravno da je moguce i najverovatnije ti se to i desilo 🙏☺️😀dobro je da si konacno otisla i ustanovila gde je problem.
Joj razveselila si me 😊😊 al bas citam kakda sve cure nesto osjecaju kad su trudne ali ja nista. Mene samo boli ko da cu dobit al nemam osjecaj da hocu.
!
👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
👱♂️33 - Normozoospermia
3/2025 Poliklinika Škvorc, punkcija - 31js, 9 oplođeno, 3 petodnevne blastociste
Tina nezz kako izdrzavas vec 7 dana bez testa , ja sam radila svoj 11 dpo. Javi sretne vijesti !!
Svjesna bas gledam pa tvoja beba je 27 cm. Ajme kako se odmaklo vremena 🤗🤗
Mala tajna, da, bebonja je veliki, evo jedna fotkica sa uzv i jedva cekam da sve vi ovakve postate slikice.
Tina nezz kako izdrzavas vec 7 dana bez testa , ja sam radila svoj 11 dpo. Javi sretne vijesti !!
Svjesna bas gledam pa tvoja beba je 27 cm. Ajme kako se odmaklo vremena 🤗🤗
Ma uopce nisam ni gledala koliko mi kasni,zaboravila sam na to nego sam jucer skuzila tek da mi toliko kasni 😛
!
👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
👱♂️33 - Normozoospermia
Tina, osjecaj kao da ces dobiti je prvi znak trudnoce. Kad se samo sjetim svoje prve trudnoce, krenuli mm i ja na put do Istre, meni kasni 7 dana ali mene stomak boli i ja ne radim test jer cekam mengu jel😳, cak kupujem tablete za bolove koje pijem i uloske sa sobom jer cu dobiti. Zamisli iznenadjenja kad smo se vratili s puta gdje sam obilazila saune, bazene, vratim se skuzim menga nije dosla, kad ono test pozitivan. Eto koliko su me zavarali menstrualni bolovi. 😒
Tina, sjećam te se...super što si M dovela u red, i sad brzo po test i javi nam lijepi plusić 🤞😘
Svjesna, kazu da je normalno, ali ja licnog iskustva nemam sa tim. Pa spomeni dr svakako, objasni i sigurno ces cuti da je normalno. Slika je preslatka, divno! To je 3d?
Tina,pa samo to je prvi znak trudnoce 😊
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji