Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina1510
    26. Kolovoz 2018. 18:59

Bas ste me razveselile..al do sutra ništa od testa 😊 htjela sam ga kupit jucer ali mi muz nije dao,kaze da ce mo se opet razocarat ak nebude nista.. 😑

!

👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
    👱‍♂️33 - Normozoospermia
    2021 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
    2022 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
    3/2025 Poliklinika Škvorc, punkcija - 31js, 9 oplođeno, 3 petodnevne blastociste

MiniCooper26
    26. Kolovoz 2018. 23:11

Tina1510

Bok cure,
    Evo mene opet nakon dugo vremena 😊😊 Izvadila sam nalaze,pokazuju da uopće nemam ovulacije tako da nije ni cudo sa nemogu zatrudnit već godinu dana. Dao mi je gynositol prah koji pijem vec 4 mjeseca i mogu reći da je super! M dolazi svakih 30 dana a i nekako se lakše i ugodnije osjećam. 😊😊
    Sad sam malo zabrinuta jer evo već 7i dan kasni, ne bi kupovala test da se ne razočaram opet ali mi vrag neda mira 😀 Svaki dan me boli ko da cu dobit M, ali nemam osjecaj da cu ju dobit..jel moguce da se u 4mj ovulacija pojavila i da mi je napokon uspijelo?

Joj daj Boze 🙏 i ja pijem gynositol vec 3 mjeseca.prosli ciklus san dobila na 26.dan a pretprošli na 29.dan..tako da vjerujem da je i meni pomoglo 

Tina1510
    27. Kolovoz 2018. 08:04

MiniCooper26

Tina1510

Bok cure,
    Evo mene opet nakon dugo vremena 😊😊 Izvadila sam nalaze,pokazuju da uopće nemam ovulacije tako da nije ni cudo sa nemogu zatrudnit već godinu dana. Dao mi je gynositol prah koji pijem vec 4 mjeseca i mogu reći da je super! M dolazi svakih 30 dana a i nekako se lakše i ugodnije osjećam. 😊😊
    Sad sam malo zabrinuta jer evo već 7i dan kasni, ne bi kupovala test da se ne razočaram opet ali mi vrag neda mira 😀 Svaki dan me boli ko da cu dobit M, ali nemam osjecaj da cu ju dobit..jel moguce da se u 4mj ovulacija pojavila i da mi je napokon uspijelo?

Joj daj Boze 🙏 i ja pijem gynositol vec 3 mjeseca.prosli ciklus san dobila na 26.dan a pretprošli na 29.dan..tako da vjerujem da je i meni pomoglo

Odlične su! Je da su 335kn ali nije mi ni kune zao! 

!

👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
    👱‍♂️33 - Normozoospermia
    3/2025 Poliklinika Škvorc, punkcija - 31js, 9 oplođeno, 3 petodnevne blastociste

MalaTajna222
    27. Kolovoz 2018. 08:56

Svjesna divna je slikica 😍😍😍😄
    Misica, kako je kod tebe?

Tina1510
    27. Kolovoz 2018. 09:21

Cure, napravila sam test i nula bodova. Sad,moze biti da mi kasni jer sam prosli tjedan stvarno pretjerala na poslu s radom ili mi je ovulacija bila kasnije pa se nista ne moze vidjeti jos. Rekla sam ne kupovat test ali me izluduje to neznanje.. ne kuzim vise nista.

!

👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
    👱‍♂️33 - Normozoospermia

MalaTajna222
    27. Kolovoz 2018. 10:05

Tina, uvijek je bolje znati. Zao mi je , pogotovo sto kazes da su ti se bas regulirali ciklusi. Je li ti gin.dao ili napomenuo terapiju klomifenima ili sl.za poticanje ovulacije?jer gynositol sam po sebi je vise dodatak prehrani.moja gin.isto hvali taj prah, ali ja sam uz njega uzimala i dr.lijekove.

Ana Donna
    27. Kolovoz 2018. 10:06

Ajme Tina, bas sam mislila da ce bit...možda ti je bila kasnija O? Koliko ti traje ciklus? 

Tina1510
    27. Kolovoz 2018. 10:16

29 dana mi traje ciklus u zadnja 4mj. Ma nema veze,bar znam da nisam. Svejedno 10og idem ginekologu pa ce mo vidit :)

!

👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
    👱‍♂️33 - Normozoospermia

Tina1510
    27. Kolovoz 2018. 10:21

MalaTajna222

Tina, uvijek je bolje znati. Zao mi je , pogotovo sto kazes da su ti se bas regulirali ciklusi. Je li ti gin.dao ili napomenuo terapiju klomifenima ili sl.za poticanje ovulacije?jer gynositol sam po sebi je vise dodatak prehrani.moja gin.isto hvali taj prah, ali ja sam uz njega uzimala i dr.lijekove.

Nije mi nista dao. Rekao je da uzimam gynositol i da su zene koje su u goroj situaciji od mene ostale trudne uz pomoc praha.

!

👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
    👱‍♂️33 - Normozoospermia

Grizli
    27. Kolovoz 2018. 10:24

Gynositol regulira menst.cijluse kod pcos i jako skracuje cikluse a samim time uzrokuje i raniju O. Meni kad sam to pila je O dolazila vec 10 dan, a inace normalno mi je 14 dan. S time da je meni prepisan samo za kvalitetu js i ja sam ga uzimala od 1-7dc. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.