I da bas mi je zao da nije plus jer bas sam mislila da ce biti posto toliko kasni.
Vidit cu sta ce mi rec kad odem kod njega. A bude drugi put plusic ja se nadam 😊
!
👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
👱♂️33 - Normozoospermia
2021 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
2022 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
3/2025 Poliklinika Škvorc, punkcija - 31js, 9 oplođeno, 3 petodnevne blastociste
Tina baš mi je žao zbog testa, zvučalo je kao da je to to.. Tebi su se možda privremeni izregulirali ciklusi, pa ti se ovaj mj opet nešto poremetilo. Svaka promjena rutine može to uzrokovati. Definitivno idi kod ginekologa da provjerite što se događa. Možda bi bilo dobro da te stavi na neku terapiju, meni to čekanje da se stvari same od sebe poprave ovako kao laiku samo zvuči kao gubitak vremena.. Užasno me živciraju doktori koji kao da nas ne uzimaju za ozbiljno i definitivno se ne trude dovoljno.
Tina baš mi je žao zbog testa, zvučalo je kao da je to to.. Tebi su se možda privremeni izregulirali ciklusi, pa ti se ovaj mj opet nešto poremetilo. Svaka promjena rutine može to uzrokovati. Definitivno idi kod ginekologa da provjerite što se događa. Možda bi bilo dobro da te stavi na neku terapiju, meni to čekanje da se stvari same od sebe poprave ovako kao laiku samo zvuči kao gubitak vremena.. Užasno me živciraju doktori koji kao da nas ne uzimaju za ozbiljno i definitivno se ne trude dovoljno.
A sad do 10og necu nis znati. Rekao mi je da ako mi ovo ne pomogne da zatrudnim da ce mi dati terapiju. Nakon skoro godinu dana neuspijeha, vise mi se ni ne razmislja o tome iako se potajno nadam svaki mjesec. Al bude bolje,ima onih koji nikako ne mogu pa zive s tim pa se tak i ja mogu strpit jos malo 😊😊
!
👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
👱♂️33 - Normozoospermia
3/2025 Poliklinika Škvorc, punkcija - 31js, 9 oplođeno, 3 petodnevne blastociste
Tina, i meni je zao. Ali kao sto Grizli kaze, uz Gynositol, O bi trebala biti ranije, a ne toliko kasnije. I ja se slazem da trebas insistirati na pravoj terapiji 10og kad odes, na stimulaciji O i sl. Ne daj se! I jesi u pravu, bice plusic, ali sve sto mozes uraditi da ga ubrzas, uradi. 😊🤗
url=https://lilypie.com]
Tina bas mi je zap, ali biti ce...! Prije ili poslije, btno da dodje!
Svjesne meni to tvoje djeluje kao kontrakcije, jesi mozda se javila ginekologu da pitas? Jeli ti to bolno ili se samo stisne stomak?
U nas u subotu beta 20.2 U/L, jutros 69 U/L.
Ponovit cu u srijedu pa petak da sam sigurna da dobro napreduje! 🙏🏻
Hvala svima na plrukama podrske, radim po cijele dane trenutno, plus klinci kuci i ne stignem se javljati♥️
Misice, odlicne vesti !! Uspori sad malo tempo ☺️
url=https://lilypie.com]
Pozz cure🤗...
Vidim da spominjete Gynositol...inace imate i povoljniju varijantu 😊...ja posebno kupujem na iherbu inositol ,posebno aktivni folat(koji je u principu bolji oblik od same folne kiseline,pogotovo za one koje imaju mthfr mutaciju😊) ...to je u principu sastav Gynositola/Inofolica....ja sam tu kombinaciju pila prije zadnje trudnoce i ne mogu reci 100%,ali vjerujem da je pomoglo 😊...na zalost spontani bio u 14tt....
Inace sad mi je po novom to i endokrinologica preporucila zbog IR....inace sam uzimala na svoju ruku...
Misice Cestitam i zelim da ti sve bude ok i dalje😊...
Svjesna i meni ovo sto pises lici na kontrakcije,svakako spomeni dr....
Mi smo sad nakon 4.izgubljene trudnoce obavili hrpu pretraga....i dr.i ja nadali smo se da ce bris maternice/endometrija nesto otkriti s obzirom da je phd pokazao akutnu upalu,a ono bris potpuno uredan...ne znam vise sto da mislim...obavili smo hla tipizaciju supruznika, torch, listeriu, parvovirus, trombofiliju,CB...i sve uredno...cekamo nalaze kariograma i jos samo ponavljam papu...inace imam IR i hipo/hashi sam s tim da sam na terapiji i pod kontrolom je sve bilo u trudnoci i sada...
Ima li koja sl.situaciju i prijedlog sto bi jos mogli odraditi?dr.kaze da smo odradili sve sto smo mogli i kao nakom pape,da mozemo krenuti na novu trudnocu...a mene je jako strah da se nebi ponovilo😔...nekako razmisljam ako je i bilo kakvih bakterija u maternici, da su ih antibiotici koje sam pila preko 10 dana nakon spontanog unistili...
Sto je u principu dobro,ali ja opet nemam odgovor zasto se to sve izdesavalo..zasto sam dobila kontrakcije unatoc zdravoj i zivoj bebi?😐
Cure,zaboravila sam pitati..u slucaju da ne dode vještica, kad da ponovim test?
!
👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
👱♂️33 - Normozoospermia
Cure meni danas treba doć,jutros sam primjetila gusti bijeli iscjedak,inace ga nema pred M
Prije par dana me bolilo kao da ću dobit ali ništa,sada nemam nikakve simptome osim pristica na licu i malo bolne grudi,strpit ću se malo pa napravim test,držite fige! 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji