Cure ja sam napravila test 1 dan kašnjenja je danas i negativan je,sad ne znam jel još rano jer je O bila dosta kasno,i imam taj neki žuckasti iscjedak,sačekati ću još pa ponovim test ako ne dobijem
Nista posebno jos od simptoma, povremena probadanja u jajnicima i pocnu me boliti leđa ako sam taj dan više hodala ili stajala, bas mi odgovara odmaranje. Povremeno osjetim i mučninu, ali zasad nisam povracala.
Alisa, kako je jedan dan kasnjenja a O bila kasno? Kad god da je bila, ako je dan kasnjenja, test jeugl realan osim ako ga nisi krivo napravila. Znas li kada je tacno bilaO?
url=https://lilypie.com]
Tata ciklusi su mi glavnom 32-34 dana,danas je 35 dan,ovulaciju sam imala poslije 20.dana ciklusa,ne znam točno kada.
Pratila sam O s trakicama ali mi ih je ponestalo,a 18.dan je jos bila negativna,tamnija crtica ali ne dovoljno.
Hej cure! Evo ja u novom ciklusu od 19.08. Danas je 12 dana i moja trakica ovulacije pokazuje dvije crtice. Ovaj ciklus prvi put pijem Klomifen. Ne znam jel to možda prerano za ovulaciju ili je normalno
Sto se tice nalaza spermiograma, obratila sam se svom priv.gin.te s obzirom da su info.na nalazu šture (iako nalaz nije toliko los) preporucio nam je kb Merkur za detaljniju analizu i daljnje pretrage po potrebi.
Ako je koja od vas bila kakva su vam iskustva s Merkurom?
Nista posebno jos od simptoma, povremena probadanja u jajnicima i pocnu me boliti leđa ako sam taj dan više hodala ili stajala, bas mi odgovara odmaranje. Povremeno osjetim i mučninu, ali zasad nisam povracala.
Ahaaa, ja napravim malo rucka i molin Boga da sjednem jer ne mogu vise stajat na nogama. Pazi na se sada najvise..ja se sjetila da mi se jede gris na mlijeku a nisam to jela godinama valjda haha. Bas mi je neobican ukus, tipa nescafe od vanilije mi stoji neotpakovan u kuci jer nemam teka za to, a prije bi ga moglo samo faliti.☺
Alisa, dugi ciklusi bas. U sv slucaju, iskreno se nadam da ce biti plus. Meni je bio poz test 12jutro posle O. Drzim fige svakako.
Mala Tajna, eto sad si me naterala da kuvam griz 😁🤣
url=https://lilypie.com]
Alisa osim kasne O postoji i mogucnoat da O uopce nije ni bila. Ciklusi su ti bas dugi i nije dobro da je prva faza ciklusa prije O tako duga. Ako ti kasni M test bi vec trebao pokazat plus.
SophieN nikako ti nije prerano O. Nakon pozitivne trakice O nastupi u roku par sati do 48h tako da je to sve u idealnim terminima. Ne razbojaj glavu s time nego zaskoci dragog. 😉
Fantasia kod koga te na Merkur salje - urolog, ginekolog, humana? Koliko muz ima godina?
Sortiraj odgovore
Najstariji