Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Alisa
    28. Kolovoz 2018. 16:43

Cure ja sam napravila test 1 dan kašnjenja je danas i negativan je,sad ne znam jel još rano jer je O bila dosta kasno,i imam taj neki žuckasti iscjedak,sačekati ću još pa ponovim test ako ne dobijem

Mika111
    28. Kolovoz 2018. 16:49

Nista posebno jos od simptoma, povremena probadanja u jajnicima i pocnu me boliti leđa ako sam taj dan više hodala ili stajala, bas mi odgovara odmaranje. Povremeno osjetim i mučninu, ali zasad nisam povracala.

tata_me_zove_zlato
    28. Kolovoz 2018. 17:51

Alisa, kako je jedan dan kasnjenja a O bila kasno?  Kad god da je bila, ako je dan kasnjenja, test jeugl realan osim ako ga nisi krivo napravila. Znas li kada je tacno bilaO? 

url=https://lilypie.com]

• Alisa
    28. Kolovoz 2018. 18:01

Tata ciklusi su mi glavnom 32-34 dana,danas je 35 dan,ovulaciju sam imala poslije 20.dana ciklusa,ne znam točno kada.

• Alisa
    28. Kolovoz 2018. 18:08

Pratila sam O s trakicama ali mi ih je ponestalo,a 18.dan je jos bila negativna,tamnija crtica ali ne dovoljno.

• SophieN
    28. Kolovoz 2018. 18:23

Hej cure! Evo ja u novom ciklusu od 19.08. Danas je 12 dana i moja trakica ovulacije pokazuje dvije crtice. Ovaj ciklus prvi put pijem Klomifen. Ne znam jel to možda prerano  za ovulaciju ili je normalno 

• fantasia
    28. Kolovoz 2018. 18:47

Sto se tice nalaza spermiograma, obratila sam se svom priv.gin.te s obzirom da su info.na nalazu šture (iako nalaz nije toliko los) preporucio nam je kb Merkur za detaljniju analizu i daljnje pretrage po potrebi.
    Ako je koja od vas bila kakva su vam iskustva s Merkurom?

MalaTajna222
    28. Kolovoz 2018. 18:51

Mika111

Nista posebno jos od simptoma, povremena probadanja u jajnicima i pocnu me boliti leđa ako sam taj dan više hodala ili stajala, bas mi odgovara odmaranje. Povremeno osjetim i mučninu, ali zasad nisam povracala.

Ahaaa, ja napravim malo rucka i molin Boga da sjednem jer ne mogu vise stajat na nogama. Pazi na se sada najvise..ja se sjetila da mi se jede gris na mlijeku a nisam to jela godinama valjda haha. Bas mi je neobican ukus, tipa nescafe od vanilije mi stoji neotpakovan u kuci jer nemam teka za to, a prije bi ga moglo samo faliti.☺

tata_me_zove_zlato
    28. Kolovoz 2018. 20:20

Alisa, dugi ciklusi bas. U sv slucaju, iskreno se nadam da ce biti plus. Meni je bio poz test 12jutro posle O. Drzim fige svakako. 
    Mala Tajna, eto sad si me naterala da kuvam griz 😁🤣

url=https://lilypie.com]

Grizli
    28. Kolovoz 2018. 23:31

Alisa osim kasne O postoji i mogucnoat da O uopce nije ni bila. Ciklusi su ti bas dugi i nije dobro da je prva faza ciklusa prije O tako duga. Ako ti kasni M test bi vec trebao pokazat plus.
    SophieN nikako ti nije prerano O. Nakon pozitivne trakice O nastupi u roku par sati do 48h tako da je to sve u idealnim terminima. Ne razbojaj glavu s time nego zaskoci dragog. 😉 
    Fantasia kod koga te na Merkur salje - urolog, ginekolog, humana? Koliko muz ima godina?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.