Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    27. Kolovoz 2018. 22:41

Embarasada jel krvarenje lagano samo rozo, par kapi krvi ili bas slicno menstrualnom? 

• Embarasada
    27. Kolovoz 2018. 23:10

Samo par kapi, slično po boji zadnjim danima menstruacije. Inače mi je većinom sve redovno, oko 28 dana ciklus. Ovaj mjesec mi je došla m 3-4 dana ranije, a ovulacija mi je prema aplikaciji sutra... 
    Čitala sam da može biti od pada hormona, zbog stresa ali da ne bi trebalo utjecati na mogućnost trudnoće ...

MiniCooper26
    28. Kolovoz 2018. 00:14

anamor

MiniCooper26

Tina1510

Bok cure,
    Evo mene opet nakon dugo vremena 😊😊 Izvadila sam nalaze,pokazuju da uopće nemam ovulacije tako da nije ni cudo sa nemogu zatrudnit već godinu dana. Dao mi je gynositol prah koji pijem vec 4 mjeseca i mogu reći da je super! M dolazi svakih 30 dana a i nekako se lakše i ugodnije osjećam. 😊😊
    Sad sam malo zabrinuta jer evo već 7i dan kasni, ne bi kupovala test da se ne razočaram opet ali mi vrag neda mira 😀 Svaki dan me boli ko da cu dobit M, ali nemam osjecaj da cu ju dobit..jel moguce da se u 4mj ovulacija pojavila i da mi je napokon uspijelo?

Joj daj Boze 🙏 i ja pijem gynositol vec 3 mjeseca.prosli ciklus san dobila na 26.dan a pretprošli na 29.dan..tako da vjerujem da je i meni pomoglo

Cure..ja inace nemam ovulacije zbog mikrocističnih jajnika, bar ih do sada nisam imala, odmah u prvom ciklusu sa Gynositolom LH trakicama i padom temp…skolski..najednom. LH pik se pokazao taj dan i dan kasnije, i trakica je postepeno tamnila, sve do ovulacije. Ali opet se pitam zasto nema trudnoće..mozda zbog nedovoljno zrelih folikula..ili stvarno treba pričekati 4 ciklusa..to me mući. Dr.dize Gynositol u nebesa..

Kako vi radite sa tim lh trakicama u koje doba dana.. Ja jos nikako nisam ulovila pik. Uvik bude skoro pa tamna ali ne kao testna 🙄

Grizli
    28. Kolovoz 2018. 07:28

Embarasada moguce je imat tako lagano krvarenje u vrijeme ovulacije. Rijetko al se dogadja. To dodje zbog naglog pada estrogena u vrijeme O i tocno ne sprijecava zacece. Ako bi se ponavljalo vise mjeseci reci to ginekologu svom onda ce napravit pretrage papa test i hormone jer moze biti i znak nekih upala i promjena na maternici, al tada traje duze od 3 dana i svakog mjeseca se ponavlja. Sretno do plusica! 
    Mini najvaznije je da ga radis izmedju 10-18h, ne piti previse 2 h prije testiranja. Koje boje imas lh trakice? Mislim mozda ti trebaju osjetljivije. Ja sam bila probala roze par puta i nista uvijek mi dosla vidljiva testa al nikad jaca od kontrolne, pa sam istovremeno probala zelene i na njima sam ulovila pik. Tako da sam se odlucila za zelene dalje. 

Grizli
    28. Kolovoz 2018. 07:33

Aurora po ovom izgleda da si imala 11dc O, jer imas poras 12 i 13 dc. Kesi sogurna da si bas se naspavala dobro i mjerila pravilno 15 i 17dc kad imas pad temp.? 

Grizli
    28. Kolovoz 2018. 08:41

Ako imas iscjedak sa neugodnim mirisom ili osjecaj peckanja kod mokrenja mogla bi biti i upala. Iskreno nikad nisam dozivjela nista slicno pa ne mogu ti reci vise od toga. Dobro je provjerit boju i dal je otoceno. I boju mokrace.

MalaTajna222
    28. Kolovoz 2018. 09:17

Ana , u dr.Aracic, a imala sam preporuke i za dr.Lidiju Pejkovic u Solinu. Da pokusas u jedne od njih ?ili ako si zadovoljna dr.Poljakom, znam da si rekla da si jednom isla, nemoj ga mijenjati.
    Aurora, a stvarno je tesko znat po ovome. Ja se osobno ne uzdam u aplikacije , nikad mi nije datum pokazala ispravan , ni M ni O. Pa bi ja to uvijek ispravljala.osobno nisam imala padove temp u tim danima pa mi tesko reci :/ joj nadam se da je bilo 11dc i da ste vi to pokrili☺

tata_me_zove_zlato
    28. Kolovoz 2018. 09:32

Aurora, draga ja muku mucim sa tim o cemu pricas. I zaista sam prisvojila dvoje muzevih bokserica za spavanje. Bas tu gde pricas, tu mi smetaju. Ali meni je to od trudnoce sigurno, pa cu ja zanemariti taj tvoj cikcak graf i pozeleti ti da ludolis zbog gaca iz pravog razloga 🤞😘😁

url=https://lilypie.com]

MiniCooper26
    28. Kolovoz 2018. 10:38

Grizli

Embarasada moguce je imat tako lagano krvarenje u vrijeme ovulacije. Rijetko al se dogadja. To dodje zbog naglog pada estrogena u vrijeme O i tocno ne sprijecava zacece. Ako bi se ponavljalo vise mjeseci reci to ginekologu svom onda ce napravit pretrage papa test i hormone jer moze biti i znak nekih upala i promjena na maternici, al tada traje duze od 3 dana i svakog mjeseca se ponavlja. Sretno do plusica!
    Mini najvaznije je da ga radis izmedju 10-18h, ne piti previse 2 h prije testiranja. Koje boje imas lh trakice? Mislim mozda ti trebaju osjetljivije. Ja sam bila probala roze par puta i nista uvijek mi dosla vidljiva testa al nikad jaca od kontrolne, pa sam istovremeno probala zelene i na njima sam ulovila pik. Tako da sam se odlucila za zelene dalje.

I ja imam roze 🙄 narucila 50 komada sa e baya 😜

Tina1510
    28. Kolovoz 2018. 10:48

Boze,izluđuje me ovo sve.. s obzirom da mi je test negativan ocekivala sam da ce M doc..ali nje ni na vidiku..uz to su me preko noci pocela leda boljet toliko da jedva stojim. Koliko god zelim dijete, u ovom trenu zelim procurit jer mi je toliki pritisak da cu poludit 😰😰😰

!

👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
    👱‍♂️33 - Normozoospermia
    2021 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
    2022 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
    3/2025 Poliklinika Škvorc, punkcija - 31js, 9 oplođeno, 3 petodnevne blastociste

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.