I pretpostavljala sam da je oligospermija. I to je uzorak dat nakon mjesec dana koristenja fertil up-a.
Mene ne zeli slusati dok mu drzim predavanja o zdravoj prehrani i sl.,pa valjda ce sad strucnjaka poslusat.jooooj ti muski:)
Hvala Grizli.
Mika i kod mene je bila tolika glukoza, nakon par dana sam ju ponovila i bila je 4.2, dakle moguce da si danima prije vadjenja jela malo vise slatkog ili bila pod stresom, sve utice. Ponovi nalaz za par dana da vidis kakva ce glukoza biti, ako i dalje bude povisena onda ce te staviti na dijetu i biti ces pod nadzorom ljekara.
Hvala puno na odgovoru svjesna. Jucer sam bila na nekom rođendanu a u subotu u svatovima, nisam jela previše kolaca ali sam pila dosta sokova pa je mozda od toga, vidjet cu sutra s doktoricom. Hvala ti, malo si se umirila.😘😘
Aurora, nikakva dijagnoza, samo te reference.
Svakako cemo trazit uputnicu za urologa i obavit jos sto se moze.
Mika ako su slavlja bila onda tu nema sumnje 😁
Sokovi su puni secera to se zna, samo ti ponovi nalaz, jedi normalno danima prije pretrage (nemoj sad ni previse da se cuvas), dakle normalno sto svaki dan jedes jedi, pa onda uradi nalaz. Drzim fige.
Mika ako su slavlja bila onda tu nema sumnje 😁
Sokovi su puni secera to se zna, samo ti ponovi nalaz, jedi normalno danima prije pretrage (nemoj sad ni previse da se cuvas), dakle normalno sto svaki dan jedes jedi, pa onda uradi nalaz. Drzim fige.
Hoću svakako, sokove cu sad izbaciti skroz, inace ih bas ne pijem osim tako u "svečanim" prilikama😂😂, a slatkiši me uopcw ne privlače vec sigurno 2 tjedna. Nadam se da ce iduce mjerenje biti ok. Hvala ti jos jednom.
Aurora, vidis da imanade. Nemas zasto ici kod ginekologa ovako rano dok jos nije ni izostala. Sacekaj jos do tad bar 🤞
url=https://lilypie.com]
Fantasia , draga moj muz ima oligospermiju, a on je lud za zdravom hranom, voce povrce....uspili smo ali samo uz moju terapiju.gin.je rekla da je moguca spontana trudnoca s tim nalazom.
Mika, ja isto ovih dana krecem vaditi te nalaze sta me uputila...rekla mi je do iduceg pregleda da skupim a to je za 3 tjedna. Zanima me je li ti uputnice daje dr.opce med ili socijalni gin? Da znam u koje da se uputim.....
Aurora, meni su 3 dana nakon O pocele grudi. Svak vise manje ima neki rani znak!! Tako da je ovo onda tvoj, nadamo se s tebom😘
Mala Tajna, uputnice ti daje socijalni ginekolog. Ja sam svoje ovaj puta baš rano napravila, danas sam tek 4+5/7tj., ali u prosloj trudnoci sam laboratorij napravila vec kad sam počela krvariti pa mi je sve bilo zbrckano od krvne slike, tsh i guk mi je tad bio 6, zato sam ovaj puta to ranije odlucila napraviti. Nadam se samo da ce se Glukoza stabilizirati ovaj puta i da ce biti sve ok.
I mislila sam da u nje moram..tnx... kako si ti , osjecas kakve simptome vec? Mene su bas uzele mucnine, od 7tj .su mi pocele.....ali trudim se.. najvise mi pase od voca kivi kojem nije sezona 😁jabuke isto ako su slatke ...caj sa medom mi isto jako pase.
Sortiraj odgovore
Najstariji