Alisa drzim fige!!!
Tina ponovi za dva dana 😀
Budem budem.
Radila sam s prvim jutarnjim urinom ali sam ga ostavila u plasticnoj casici dok nisam otisla u ljekarnu i kupila test. Jel ima veze sta je malo odstajalo to? Jer moguce da zbog toga ne pokazuje nista?
!
👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
👱♂️33 - Normozoospermia
2021 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
2022 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
3/2025 Poliklinika Škvorc, punkcija - 31js, 9 oplođeno, 3 petodnevne blastociste
Ovo stezanje stomaka je bezbolno, nista ne boli samo osjetim na dodir da je stomak tvrd pa omeksa nakon par sekundi, prije par dana bila na pregledu i sve bilo ok. Ne znam da li da pisem dr o tome da ne dizem paniku jer je na putu.
Bulbi mozda je jednostavno tijelo tako reagovalo, mozda ti je trebaala veca doza progesterona i normabela cijelo vrijeme, sljedeci put ce svakako doktor dati sve da to prevenira tako da nemoj da se brines.
Tina nemoj da te doktor nagovori da i dalje pokusavas zatrudnjeti sa ginositolom, tebi treba stimulacija ovulacije i idi na ciljani odnos odmah sljedeci mjesec. Sad se odi odmah javi prije nego dodje menga, da mozes od prvih dana narednog ciklusa odmah krenuti s lijekovima, ne daj vise da te zavlace i da gubis vrijeme ja znam da dugo pokusavate vidjam te dugo po forumu, insistiraj na stimulaciji ovulacije to ti je moj savjet.
Ovo stezanje stomaka je bezbolno, nista ne boli samo osjetim na dodir da je stomak tvrd pa omeksa nakon par sekundi, prije par dana bila na pregledu i sve bilo ok. Ne znam da li da pisem dr o tome da ne dizem paniku jer je na putu.
Bulbi mozda je jednostavno tijelo tako reagovalo, mozda ti je trebaala veca doza progesterona i normabela cijelo vrijeme, sljedeci put ce svakako doktor dati sve da to prevenira tako da nemoj da se brines.
Mozda da za svaki slucaj kontaktiras dr.cisto da budes mirna😊....
Ma ja sam bila bas na max dozi utrogestana 4x2...phd nalaz ploda i posteljice je pokazao akutnu upalu sto znaci da je nekako doslo do upale,a kako i zasto mozemo samo nagađati...
Sad odradimo papu i uz dr.blagoslov idemo u move pobjede💪💪...ali prije toga godisnji😊....
Tina nemoj da te doktor nagovori da i dalje pokusavas zatrudnjeti sa ginositolom, tebi treba stimulacija ovulacije i idi na ciljani odnos odmah sljedeci mjesec. Sad se odi odmah javi prije nego dodje menga, da mozes od prvih dana narednog ciklusa odmah krenuti s lijekovima, ne daj vise da te zavlace i da gubis vrijeme ja znam da dugo pokusavate vidjam te dugo po forumu, insistiraj na stimulaciji ovulacije to ti je moj savjet.
Do 10.9 je na godisnjem tak da ne mogu ništa do tada :/
!
👩🏻 29 - PCOS, AMH 91
👱♂️33 - Normozoospermia
2021 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
2022 - AIH, Sv. Duh - neuspiješan
3/2025 Poliklinika Škvorc, punkcija - 31js, 9 oplođeno, 3 petodnevne blastociste
Ja bi test već radila,al mi muž ne da 😀
Pričekat ću da mi bar zakasni pa ću onda,hvala cure na držanju figa! 😘
Aurora, a onako mrvicu je bolje nego jucer. Nocas se fino dalo spavati. Pa mi je to dalo malo snage. Ma jedva cekam jesen 😁
Tina, sta se tice stimulacije to bi svakako trebala otici prije nego sta dobijes M, jer se to uzima od 3dc otprilike ... e sad nezz jedino ako mozes u kojeg drugog gin.otic.govorim po sebi , mene je ispocetka socijalna gin.htjela sve da polako, da ima vremena i sl.. onda mi puka film otisla u privatne, divna zena . Brza i zna da nemogu cekati. Cak sam hormone koje je rekla vaditi otisla u privatni labos. Reko ma to mi je najvaznije u zivotu odrecu se ja lako neceg drugog.☺
Kao sto sam i ja napisala i ja sam dobila gynositol, pijem ga vec treci ciklus, mada sam nekoliko dana između malo preskočila.
Samo me zanima sto su vama vaši doktori rekli koliko dugo ga piti, znam da je preporučljivo cijelo vrijeme trajanja trudnoće, ali nikako da nađem podatak nakon koliko ciklusa se zatrudni s njim, ako je to uopće i moguće. Vidim da je u modi, tako reći.
Meni moj dr. nije htio dati Klomifen. Prvi ciklus nakon sto sam popila Gynosiyol trajao mi je samo 24 dana, od uobičakenih 30-31 dan.. O je bila 9 dan, drugi ciklus 31 dan..O 16 dan, a treći ciklus 27 dana, a O 12 dan. Lut.faza 15 dana u svim ciklusima.
LH trakice uredno svaki ciklus pokazale LH pik..i savrseno poklopljeno sa padom bazalne temperature na sam dan ovulacije.
Sada ce mi kroz koji dan krenuti ovulacija..nadamo se.
Bok cure,
Evo mene opet nakon dugo vremena 😊😊 Izvadila sam nalaze,pokazuju da uopće nemam ovulacije tako da nije ni cudo sa nemogu zatrudnit već godinu dana. Dao mi je gynositol prah koji pijem vec 4 mjeseca i mogu reći da je super! M dolazi svakih 30 dana a i nekako se lakše i ugodnije osjećam. 😊😊
Sad sam malo zabrinuta jer evo već 7i dan kasni, ne bi kupovala test da se ne razočaram opet ali mi vrag neda mira 😀 Svaki dan me boli ko da cu dobit M, ali nemam osjecaj da cu ju dobit..jel moguce da se u 4mj ovulacija pojavila i da mi je napokon uspijelo?
Joj daj Boze 🙏 i ja pijem gynositol vec 3 mjeseca.prosli ciklus san dobila na 26.dan a pretprošli na 29.dan..tako da vjerujem da je i meni pomoglo
Cure..ja inace nemam ovulacije zbog mikrocističnih jajnika, bar ih do sada nisam imala, odmah u prvom ciklusu sa Gynositolom LH trakicama i padom temp...skolski..najednom. LH pik se pokazao taj dan i dan kasnije, i trakica je postepeno tamnila, sve do ovulacije. Ali opet se pitam zasto nema trudnoće..mozda zbog nedovoljno zrelih folikula..ili stvarno treba pričekati 4 ciklusa..to me mući. Dr.dize Gynositol u nebesa..
Sortiraj odgovore
Najstariji