Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • misica35
    25. Kolovoz 2018. 14:08

Ja vjerujem isto za Grizli 🤗🙏🏻
    Tata nadam se samo da je prerano jos jer je dosta kasno ocito bila ovulacija (nakon 17.dc - do taman sam pratila i nije je bilo), a danas je 29.dc...
    U pon cu ponoviti betu pa cu sve znati. ❣️

Ana Donna
    25. Kolovoz 2018. 14:26

Misice, najbolje da ponoviš u ponedj betu, stvarno ti je O bila kasno ovaj mjesec...drzim 🤞😘
    Aurora ti očekuješ O ili je bila? Oprosti misam baš skuzila post, a i zamantana sam danas 🙊 jel pratis trakicama O ili BT? 
    Tu sam na forumu od 1.mjeseca mislim, i toliko je cura tu bilo, prošlo i ostalo, baš se stvorila neka lipa ekipica 😍 i jako mi je drago što ste tu i što si pomažemo međusobno 💕 malo sam se raznježila sad haha 

tata_me_zove_zlato
    25. Kolovoz 2018. 14:56

Misica, onda je sigurno rano jos, bas kasna O. Bice ok sve.
    Ana, slazem se za ekipu, ni meni se nikud odavde ne ide, probala sam na drugoj temi, trudnickoj, i nisam se osecala domace tamo 😁

url=https://lilypie.com]

Gricko3
    25. Kolovoz 2018. 15:48

Misice,  cestitam stvarno molin Boga da ti ovaj put bude sve u reduu 🙏🙏🙏❤

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Grizli
    25. Kolovoz 2018. 16:35

Hvala vam cure na lijepim rijecima utjehe al luda glava ne popusta, jer ovaj put sam stvarno pretjerala. Cijeli dane nosila tesko, cak se i muz ljutio kad me vidio iako inace imam dobru kondiciju i cesto dizem teret naravno kad znam da mogu i smijem, al sad se bas naljutio kad me vidio sto radim. Jos mi danas slabo doslo tako da sam dosla ranije s posla i uzela sutra slobodno. Nikad mi se nije dogodilo da mi je u glavi tako pulsiralo i vidila sam samo u sredini doslovno lijevo i desno sve mi bilo crno ili mutno. Uzas! 
    Misice koliko ti je proslo od prosle biokemijske? Jesi tada vadila betu? Meni je ovo + na testu, posebno ako je proslo samo 11 dana od O. 🤞🤞🤞 samo smireno!
    Tata bas je slatka robica 🤗. 
    Fantasia da ja sam imala 4, i nisu otkrili nista za stougo rec da je to uzrok, sve nesto moglo bi biti al nista nije potvrdjeno. Lutealna faza moze trajat od 12-16 dana moze varirat o ciklusa do ciklusa 1 dan +/-, al ne vise. Ako recimo jedan mjesec imas 16, a drugi 12 ond amoze biti problem u progesteronu. 

• fantasia
    25. Kolovoz 2018. 20:35

Jooj cure drage, zbilja ponekad nije posteno kroz sto sve neki parovi prolaze dok neki imaju hrpu djece, a niti se ne brinu o njima niti se nemaju kako brinut.joooj na to sam bas ljuta!!!
    Ma za godinu dana cemo sve svoje mrvice cuvat:)
    Mi cekamo ponedjeljak za nalaz spermiograma i bas me nekako strah dijagnoze.neki los osjecaj😐

Grizli
    25. Kolovoz 2018. 21:38

Oh fantasia nemoj mi nis pominjat to najezim se na neke u mojoj okolini. Postanem ocajna kad vidim takve situacije di ekipa se pogleda i opala trudna i bas ih to nervira i eto upropastili si zajednicko vrijeme i kupuju stan blizu bara da imaju di izaci. Ma fuj... Al valjda ce i nas sve ovdje jednog dana nagraditi netko da nam djeca onda budu najpametnija i najzdravija. 
    Nadam se da ce tvom dragom spermio biti dobar. Drzkm fige! 

Ana Donna
    25. Kolovoz 2018. 23:27

Fantasiasamo pozitivno,i da ne bude dobar nalaz muškima se to može poboljšati sa vitaminima i prehranom :) 
    Grizli, odmaraj, nema sutra fizikale, samo filmovi i odmaranje 😘 
    Ma mužev rođak ima dijete i ako nije u vrticu onda je ostatak dana na mobitelu, nema igre, komunikacije, ništa ..sve im je teško samo kukaju, ma ono ne kuzim ih...ali takvi ostanu trudni dok kažeš keks :( takav je valda zivot, ono šta da kazem...

Babyq
    26. Kolovoz 2018. 10:31

Evo.i.meni stigla m.Tocno 26 dan.Nadala sam se potajno da neće doći.Sada čekati 11.09 gdje idem u Petrovu.Kod dok.Šprem na pregled i uzv.Valjda ću dalje znati što me očekuje.Koje pretrage još moram obaviti ili čekati nalaz tsh.Čitam vas sve redovno.I još jednom hvala Grizli na svakom odgovoru.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Grizli
    26. Kolovoz 2018. 10:56

Zao mi je sto si dobila, nadam se da ce uskoro biti uspjeha. Nema na cemu, zato smo ovdje sve da si pomognemo. Nadam se da ces kod dr.sprem dobiti sve odgovore i uskoro nam javiti plusic!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.