Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    26. Kolovoz 2018. 11:43

Cure drage think pink 😁 znam da vecinu vremena to nije lako. Znam kako je i meni samoj... Nekad sam poletna i puna zivota i optimistična a nekad mi se cijeli svijet ruši.. Pogotovo kad pocnes se pitat kako neki ljudi imaji djecu bez ikakve muke. Ja u ponedjeljak idem na folikulimetriju jer osjecam simptome ovulacije  i piskila sam trakice zadnjih par dana. Dobro su tamne iako jos ne skroz. Ginekologica mi je zakazala pregled kod dr. MRŠIĆA koji je u Splitu poznat kao strucnjak za potpomognutu pa da mi on kaze svoje misljenje. Dala mi je uputnicu da odem opet izvadit tsh i vitamin d i feritin. 

tata_me_zove_zlato
    26. Kolovoz 2018. 12:19

Babuq, zao mi je zbog M. Kao i svima, reci cu ti da kazes sebi da si sada jedan dan trudna. Meni je zaista upalilo 😊 srecno vam svima sa pretragama. Grizli, tebi je jos desetak dana do neocekivane M? Ajde pa da se ni ne moras javljati na vto 🙏
    Nama je od nocas nastupilo osvezenje za desetak stepeni sigurno, preporodila sam se. Odmah i energiju dobila, evo spremam, kuvam, dolazi mi brat na rucak kasnije. Tako da, Mini ja starno imam pink misli danas, svima vam ih saljem 🌸🌺🍭🏩🎠👄

url=https://lilypie.com]

Ana Donna
    26. Kolovoz 2018. 13:00

MiniCooper26

Cure drage think pink 😁 znam da vecinu vremena to nije lako. Znam kako je i meni samoj… Nekad sam poletna i puna zivota i optimistična a nekad mi se cijeli svijet ruši.. Pogotovo kad pocnes se pitat kako neki ljudi imaji djecu bez ikakve muke. Ja u ponedjeljak idem na folikulimetriju jer osjecam simptome ovulacije i piskila sam trakice zadnjih par dana. Dobro su tamne iako jos ne skroz. Ginekologica mi je zakazala pregled kod dr. MRŠIĆA koji je u Splitu poznat kao strucnjak za potpomognutu pa da mi on kaze svoje misljenje. Dala mi je uputnicu da odem opet izvadit tsh i vitamin d i feritin.

Mini razumijem te skroz...tako je to, život je čudan...
    Jel dr.Mršić na firulama, ili? Javi kako je bilo, jer mislim da cu sljedeci put pokušat inseminaciju kod Šparca u Splitu...jesi ti čula sta za njega? 

MalaTajna222
    26. Kolovoz 2018. 13:02

Tata blago vama !!! Nas su ovde nasamarili, sunce vrucina idalje..jedino eto nada da popodne zaladi..nocas sam bila bas koma nisam mogla spavati od sparine , plus me migrena uvatila. Onda sam rano ujutro popila casu vode jer sam bila dehidrirana i povracala u roku sekunde.od jutra mi je idalje mucno i eto molim boga da nesta uspim pojest poslije. Svima vam saljem puno pozitive , snage i da vam ovi ciklusi budu dobitni .💋

Ana Donna
    26. Kolovoz 2018. 13:02

Babyq žao mi je što je došla M, samo hrabro dalje, jesen je ispred nas i očekujemo uskoro plusiće 🤞

MalaTajna222
    26. Kolovoz 2018. 13:03

Ana, sparac onaj nasuprot firula? Ja sam cula da je on dobar u potpomognutoj

Grizli
    26. Kolovoz 2018. 13:06

Mini bas super da te narucila bas sad kad ocito imas predovulacijski folikul. 🤞🤞 mozda bas bude dobitan. 
    Tata meni bi M trebala za 8 dana. Uf samo kad ne bi vise morala u postupak iako vec mi je receno ako zatrudnim prirodno da cu svejedno morat k njima na preglede barem prvih par tjedana zbog tih spontanih jer oni ipak imaji malo bolju opremu i vise iskustva. Isla bi bilo gdje samo da sve bude dobro. 

tratinčica_maslačak
    26. Kolovoz 2018. 13:10

Misice, drago mi je sto sam ipak bila u krivu za test i sto pokazuje plusic. Ne brini za betu, mislim da je ipak jos rano. Drzim fige da se lijepo dupla.
    Mislim da sam jucer imala o, sluz je tocno onako kako mi je netko od vas pricao (izvinite al jos nisam uhvatila sve nickove), u pocetku gusta, pa onda rijeda i ljepljiva i onda opet gusta pa nestala. Cak mi se cini da sam osjetila bolove u lijevom jajniku. To nisam dosad, ili nisam obracala paznju. Sad zapravo vidim koliko sam slabo osluskivala svoje tijelo. Eh sad, da li nam se trud ovaj mj isplatio to cemo vidjeti. 

Babyq
    26. Kolovoz 2018. 13:22

Ana Donna

Babyq žao mi je što je došla M, samo hrabro dalje, jesen je ispred nas i očekujemo uskoro plusiće 🤞

I ja se nadam.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

MiniCooper26
    26. Kolovoz 2018. 14:39

Ana Donna

MiniCooper26

Cure drage think pink 😁 znam da vecinu vremena to nije lako. Znam kako je i meni samoj… Nekad sam poletna i puna zivota i optimistična a nekad mi se cijeli svijet ruši.. Pogotovo kad pocnes se pitat kako neki ljudi imaji djecu bez ikakve muke. Ja u ponedjeljak idem na folikulimetriju jer osjecam simptome ovulacije i piskila sam trakice zadnjih par dana. Dobro su tamne iako jos ne skroz. Ginekologica mi je zakazala pregled kod dr. MRŠIĆA koji je u Splitu poznat kao strucnjak za potpomognutu pa da mi on kaze svoje misljenje. Dala mi je uputnicu da odem opet izvadit tsh i vitamin d i feritin.

Mini razumijem te skroz…tako je to, život je čudan…
    Jel dr.Mršić na firulama, ili? Javi kako je bilo, jer mislim da cu sljedeci put pokušat inseminaciju kod Šparca u Splitu…jesi ti čula sta za njega?

Cula sam za šparca.. Isto kazu da je super. Meni ke prijateljica isla kod mrsica na potpomognutui dobila je blizance. A prvo dijete normalno začela, pa ti sad budi pametan 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.