Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • fantasia
    24. Kolovoz 2018. 20:55

Trudilice,cestitam vam svima na plusicima😊, a za ostale dao Bog da sve ugledale svoje sto prije.
    Kod mene sljedeca situacija: ciklusi 30,31 dan, jucer 8.dan ciklusa i onako sam tek toliko piskila na Lh, kad ono vec dosta tamna crta iako ne toliko koliko kontrolna. Danas isto napravim testic u isto vrijeme i ovaj put svjetlija nego jucer😕
    Bas me zanima kako ce biti sutra.
    Je li imala koja slican slucaj?
    Ima li jos nade za O ovaj mjesec?

Grizli
    24. Kolovoz 2018. 21:19

Miskica sretno i da beta lijepo naraste i sve bude super ti u trudnoci. 
    Fantasia mozda si previse tekucine popila prije testiranja, meni se znalo to dogadjat pa na kraju test dan prije O bude bas janso pozitivan. Ponovi svakako i nemoj se deprimirat cak i ako ne ulovis pik nemoj odbaciti mjesec misleci da o nije bilo. 
    Meni bila O prije 4-5 dana i ovaj tjedan bas imala tezak radila ko konj bas bas i sad me muci griznja savjest zasto sam toliko radila. A luda glava, ne znam sto me danas uhvatilo, a bezveze da bar imam neki simptom, predosjecaj nesto pa da imam razloga sumnjam da postoji neka sansa ovaj mjesec. 

• fantasia
    24. Kolovoz 2018. 21:52

Ma nema deprimiranja, samo pozitivno.
    Osmjehnut ce se i nama sreca kad tad:)
    Ali evo da sada nisam znala da moze u tako ranoj fazi ciklusa vec ocitat lh hormon. A po svim pracenjima do sada O bi trebala biti za tjedan dana.
    Uvijek postoji sansa,uvijek. Bez obzira na sve! Svaki mjesec je 50:50:)
    Kod mene je laganini, godisnji jos 8 dana, mozda bude dobitan😁
    Grizli, mislim da si ti pisala o svoja 4 spontana.ispravi me ako grijesim. Jeste uspjeli otkrit sve zapreke koje vas koce??nisam pratila forum neko vrijeme.

25. Kolovoz 2018. 00:28

Misica, cestitam, nadam se da ce crta ici samo tamnija 🤞
    Fantasia tako je i meni bilo ovaj prosli ciklus. 

Monikaharmonika
    25. Kolovoz 2018. 07:09

Grizli

Miskica sretno i da beta lijepo naraste i sve bude super ti u trudnoci.
    Fantasia mozda si previse tekucine popila prije testiranja, meni se znalo to dogadjat pa na kraju test dan prije O bude bas janso pozitivan. Ponovi svakako i nemoj se deprimirat cak i ako ne ulovis pik nemoj odbaciti mjesec misleci da o nije bilo.
    Meni bila O prije 4-5 dana i ovaj tjedan bas imala tezak radila ko konj bas bas i sad me muci griznja savjest zasto sam toliko radila. A luda glava, ne znam sto me danas uhvatilo, a bezveze da bar imam neki simptom, predosjecaj nesto pa da imam razloga sumnjam da postoji neka sansa ovaj mjesec.

Grizli samo da ti kažem onaj mhesec kad sam ostala trudna pa do pravljenja testa na trudnoću što sam od gluposti radila ne znajući za nju. Okopala cijelu bašću, vozila biciklo po najvećoj sunjari s dragim 10 km, nažuljala se dolje ajme. Nosila punu bocu plina na drugi kat zgrade bez stepenica. Radila trbušnjake na spravama na igralištu i dobila upalu mišića. Kupala se u gradskim bazenima. Kad te hoće onda hoće. 😀  

tata_me_zove_zlato
    25. Kolovoz 2018. 07:36

Grizli, kao i Monika, i mog dobitnog ciklusa, ja sam tako prosla. Svakoga dana biciklom za grad i nazad, 12km jedan smer. Svakog dana vezbe snage i kardio, preskakala sam cerkinu preskakalicu po 20min 🤣 meni je zao sto sam morala prestati zbog onog krvarenja. Bicikl sam izbacila odmah po poz testu, ali vezbati sam htela nastaviti, bas mi prijalo... Tako da, nista ne odbacuj 🙏 
    Fantasia, mislim da je bas Misica pisala da nije uhvatila pik i da je ipak plus 💖
    Srecno cure 😀😊➕ 
    Mene je nenormalna glad stigla evo od kad sam oci otvorila, iako sam lepo vecerala sinoc. Moj muz se sali kako beba ima nekoliko dugmica u stomaku i pritiska ih naizmenicno :
    1-ljuti se na tatu 
    2-vucja glad
    3-idi mama piskiti
    4-nemoj mama spavati
    5-mama, brini se
    I onda kaze kako nasa beba najvise voli to prvo dugme stiskati 🤣😁 salimo se naravno, on mene cuva i pazi, ja mu vracam za sve lepo, ali desi se i po koja kritika,uglavnom oko kucnih poslova 😊

url=https://lilypie.com]

tata_me_zove_zlato
    25. Kolovoz 2018. 07:50

Svjesna, beba se igra zmurke sa vama 😊 sigurno cete znati na sledecem pregledu, bar da znate kakvu posteljinu za krevetac da spremite. Kada je tebi termin, negde oko 15.1?

url=https://lilypie.com]

• misica35
    25. Kolovoz 2018. 08:04

Jutro cure!
    Evo u mene situacija jutros nakon 3min ovakva.
    Nikako lijepo uslikat, na slikama se vidi manje nego uzivo.
    Idem izvaditi betu sad jer sam opet u strahu obzirom na svjetlinu crtice. Test je Geratherm.
    Drzite nam fige 🙏🏻

_svjesna
    25. Kolovoz 2018. 08:05

Tata, termin mi je 18.01 🤲
    Pa voljela bih iskreno ponekad ubaciti koju stvarcicu kada odem u soping ali jos imam vremena taman do sljedeceg pregleda. Isto smo htjeli da krecimo stan narednog tjedna ali cu prolongirati za mjesec dana jer ne znam boju za djeciju sobu 😁
    Taman sam s muzem se zezala da jedva cekam malu pisuljicu da joj stavljam roza trakice oko glavice a sada cekam da vidim mozda ipak budu neke plave kapice 😊
    Ma samo da je zivo i zdravo, kad na pregledu kaze da je sve super niko sretniji od mene ❤️

• misica35
    25. Kolovoz 2018. 08:23

Naravno Svjesna!
    Ali svakko imas jos dovoljno vremena!! 🙏🏻
    Evo test osusen, nakon 10min. Valjda je to to. Nikako da se opustim i malo veselim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.