Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tata_me_zove_zlato
    24. Kolovoz 2018. 11:33

Misice, aj danasnji da vidimoooo😍👌

url=https://lilypie.com]

• Miha13
    24. Kolovoz 2018. 14:15

Misice, da i ja mislim da treba pre svega da se skuliram :). Danas sam bila kod endokrinologa. Rekao mi je da po rezultatima nemam policisticne jajnike, nista u vrednostima svih hormona i klinickoj slici ne upucuje na to, a to sto mi je malo LH veci od FSH da je sve u granicama prihvatljivog. Sto se tice prolaktina dao mi je uput da 21og dc radim progesteron i profil prolaktina (vadi se krv preko braunile tri puta u toku dana i tako prate dnevne oscilacije) pa da vidimo dalje u zavisnosti od rezultata. Ukoliko dnevne vrednosti budu sve konstantno povisene, onda cu morati na MR hipofize da proverimo da nije neki adenom. Ukoliko vrednosti budu razlicite tj visok ujutro a posle drastican pad i tome slicno onda on nije ni za kakve lekove (posebno ako nalaz progesterona ustanovi da je doslo do ovulacije) vec da se ja sama sa sobom sredim i skuliram :D. 
    Profa1988 sita sam se ismejala pobeglom testu, tako nesto bi se meni moglo desiti :D. Izvini, tebi vrv nije toliko smesno, ali ovako izdaleka je presimpaticno :)

_svjesna
    24. Kolovoz 2018. 14:25

Tata beba ima prekrstene nogice i ne da nam da vidimo 🙈
    Meni je stvarno svejedno sta je, ali zelim da znam. Kad je rekla da je curica obradovala sam se, a i sinoc kad je rekla da je decko isto sam se obradovala 😊 cudno mi zaista da jos nije sigurna malo sam uznemirena mada da je decko mislim da bi do sada vidjela zasigurno, ali opet sinoc kaze kao da vidim visuljak 😊

• misica35
    24. Kolovoz 2018. 14:57

Samo da brzinski natipkam jer sam cijeli dan na poslu, neznam uopce kad cu doma, jutros na trakici s neta 10ml/U blijeda, ali pod svjetlom vidljiva crtica! 🙏🏻 Sutra radim opet i preksutra, i nadam se... Pa sto bude!
    Kasnije proctam sve sto ste natipkale. ♥️

Mika111
    24. Kolovoz 2018. 15:13

Misice divno, sad ce crta biti sve tamnijja i tamnija ☺☺. Imas li kakvih simptoma? Koji je danas dc?

• misica35
    24. Kolovoz 2018. 15:54

Mika, ajme nadam se.
    Prosli mj je bila biokemijska, tako da sam bas u nekom stahu da se ne ponovi isto 🤭
    Danas je 28.dc, ovulaciju sam hvatala do 16.dc ciklusa i odustala, tako da lako moguce da je bila poslije toga i da zato sada sve kasni  i crtica se jos slabo vidi...
    Svakako cu ponavljti opet test ako se ponovi u pon cu vaditi betu. 🤩
    Idemo zajedno sve po ljetne proljetno/ljetne bebice! 🙏🏻🙏🏻

_svjesna
    24. Kolovoz 2018. 16:00

Misica ma to je to, kasnija ovulacija, plusic je to 👌
    Pa dajte curke napravite temu proljetne bebe 2019, ja sam bas gledala jos uvijek je nema ☺️

tata_me_zove_zlato
    24. Kolovoz 2018. 16:26

Svjesna, pa sta god da je, naravno, sreca je ista. 😍😍 
    Misica, znala sam da je ovo tvoj mesec. Posle biohemijske, uvek dodje Sunce 😀🙏👌 jako mi je drago. I da, napravite vise tu temu, ja cu sa vama isto kao i Svjesna 😊

url=https://lilypie.com]

• Profa1988
    24. Kolovoz 2018. 18:19

Ipak je “odbjegli” test bio znak ;). Stigla M danas. Više sreće idući ciklus. Misice čestitke, samo hrabro :)

MalaTajna222
    24. Kolovoz 2018. 18:38

Ana, Profa zao.mi je zbog M! Ali samo hrabro dalje cure....❤
    Miha super ako nije pcos.
    Misica, bas ti se divim koliko si jaka, samo mjesec dana nakon ti kazes da je velika mogucnost da je test pozitivan !! Sta reci zeno, iscekujemo i nadamo se s tobom sutra ujutro ❤
    Drage sto se tice teme proljetnih beba, ja sam za naravno i sve , ali mene je strah jos ista i igdi prelazit ,oprezna sam. Nadam se da me razumite vi koje ste hvala bogu prosle ovo osjetljivije razdoblje...🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.