Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tata_me_zove_zlato
    20. Kolovoz 2018. 17:37

Hvala vam cure, ali ne znam.... On mi je rekao nije od bebe, dr je to rekao, kaze materica jeste porasla, ali i dalje je locirana ispod pupka. 
    Svjesna, cetvrta je trudnoca, imala sam missed i ja 2015 .. 

url=https://lilypie.com]

Cvjetić24
    20. Kolovoz 2018. 17:40

tata_me_zove_zlato

Hvala vam cure, ali ne znam…. On mi je rekao nije od bebe, dr je to rekao, kaze materica jeste porasla, ali i dalje je locirana ispod pupka.
    Svjesna, cetvrta je trudnoca, imala sam missed i ja 2015 ..

Hajde bolan, ne umisljaj sebi lose stvari . Ako je doktor rekao, da je sve ok, i ako se ti osjeca dobro, ne misli na ostalo  uzivaj u svojoj trudnoci i bice to aBd sve ok :) 

_svjesna
    20. Kolovoz 2018. 17:40

Tata u kojem si tjednu imala missed? 
    Ja sam mislila na iznesene trudnoce gdje se materica i misici razvlace i kasnije se kod viserotki lakse razvuku kako beba raste.
    Kod mene recimo stomak me toliko zateze i uzasno me boli osjecam da se bas bas rasteze to sve, stomak je kao kamen. Guglala sam malo pise da je to bol kruznih ligamenata ako sam dobro shvatila ☺️

tata_me_zove_zlato
    20. Kolovoz 2018. 17:50

U 9oj nedelji. A ne znam, opusticu se i poslusati vas, i muza i doktora, nadam se da je normalno. Mene ne boli stomak nista, samo ledja, kukovi i karlica mala. Osecam da se siri, verovatno necu moci farmerice jos dugo zakopcavati😁🙏bice to sve ok... 

MalaTajna222
    20. Kolovoz 2018. 18:02

Tata, divno cura napreduje ajme super super !!! Sad se opusti , i uzivaj u trudnoci bez takvih strahova. Nalazi su u redu sve je u redu zeno 😘😘😘😘
    Pina, ja sam kad mi je privatna gin.rekla da vadim hormone taman sam bila u procesu mijenjanja socijalnog gin, i nisam htjela izgubit ciklus (dok me ne proknjize na hzzo), i otisla u labplus i tamo bila neka akcija , i izvadila svih 6,7.imali su neke pakete inace je skupo.amh sam platila 300 kn jer on nije bio na akciji. Ja sam inace nestrpljiva osoba jako pa nista cudno ☺
    Gin mi je rekla ..hormoni prvo a onda spermiogram.rekla je prije stimulacije da vidimo kakav je on da ga mozemo otpisati. Nalaz mu je bio ok svi parametri super samo smanjen broj spermija.oligozospermia.

MalaTajna222
    20. Kolovoz 2018. 18:04

Pina, imas socijalnog gin kod u kojega mos po uputnice? Ako jesi , onda mos to i na kbc-u .da ne trosis. 

• Wonderland19
    20. Kolovoz 2018. 18:24

Mislim da sam ja platila oko 1500 kn hormone ove sto se vade od 2-5 dc... znaci bez progesterona
    Mislim da nema smisla tolike novce davat! 

Babyq
    20. Kolovoz 2018. 18:30

Spolne hormone mozes napraviti i vv gotovi za dva dana.A spermiogram isto tako.S uputnicom i besplatno.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Grizli
    20. Kolovoz 2018. 18:55

Tata super da je sa curkom sve ok. Nemoj nista draga brinuti za stomak moja kuma je takav trbuh dobila u 6 tjednu. N kraju je ispalo da joj je neki misic u trbuhu kod 2.poroda napukao i da se sad objesio. Ona je cijelu trudnocu imala ogroman trbuh al sve je sa njom i bebom bilo u redu i sad sasvim normalno izgleda. Tako da draga sam uzivaj nek se trbuscic vidi. Znas da nas ovdje ima koliko hoce koje bi potpisale da im se sutra vidi takav trbuh, dok ste ti i beba dobro ne mari svasta dr lupe pa ostanu zivi. Bitno da na vagi ne do ivas bas previse kg i da nemas bolove. 😘 za tu trbusinu. 

tata_me_zove_zlato
    20. Kolovoz 2018. 19:51

Grizli, jesi me malo opustila, hvala. 2 kg sam dobila za eto 16 nedelja, to je ok, nego brat moj ima nekih problema sa jetrom, odmah sam pomislila da je nesto ne daj Boze sa tim.
    Svi cete vi uskoro imati stomacice, znam to sigurno. Moja je kuma ostala trudna posle jednog ciklusa pokusavanja, drugo joj dete, deluje kao da joj je svejedno i bas kazem muzu nije to ta sreca nego kad se ovoliko trudis. 💖❤️🙏🙏🙏🙏🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.