Nela meni je svaki pit nakon spontanog trebalao skoro mjesec dana da beta dodje na nulu, a bila je i niza. Tako da vjerujem da je u redu sve samo treba vremena. Odmar i pij puno tekucine. Sretno
SophieN jesi radila kakve pretrage dodatne, ako nisi trebalo bi jer nakon godinu dana "rada" na bebi ako se nis ne dogadja najbolje je krenut sa pretragama. Nazalost i nasi hormoni i mozak se znaju poigrat s nama pa imamo svakakvr nekakve simptome.
Babyq taj nalaz spermiograma je uredan. Mislim da je malo takvih zapravo. Sve je uredno. Sretno
Evo i nas...stigle u De tek jucer 😨 let nam kasnija 13h uzaas. Mala mi je cijeli dan jucer povraca i u avionu se ispovracala 2h smo se gusili u smradu rigotine 😂 al danas je dobro. Odmorile smo se.
Narucila sam se danas kod ginekologa ovde u cetvrtak. Nadan se da ce i dalje bit sve u redu. ❤🙏
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Grizli, nikad me ginekolog nije slao na nikakve druge pretrage... uglavnom sad sam dosla od ginekologa... nije me pregledao ali mi je dao uputnicu da u petak i ponedjeljak idem vaditi betu... rekao je u slucaju da nisam trudna da ce mi dati Klomifen! Jel ima netko iskustva sa tim tabletama?!?
Zelim vam svima zdrave lijepe bebice a prije toga zaobljene trbuscice :)
Cure pozz svima...evo ja zvala jos jednu gin ali isto ima termin iduci tj tako da cekam do 22.8.kako mi je receno na proslom terminu u moje. A sad moran se strpit ☺
Danas sam se probudila sa groznom mucninom, spavam ko zec stalno moram u wc, a onda tesko zaspem. Danas sam i povracala, ali mucnina me drzi i sada, cijeli dan.(samo sad malo manje)
Kako ste mi vi, trudilice trudnice? Ima li sta nova u koga?curama u lutealnoj fazi posebno zelim puno srece 🙏❤
Gricko, bitno da ste na kraju sretno stigle 🙏 čekamo cetvrtak i jos dobrih vijesti 😊
Malatajna, znam da simptomi nisu ugodni ali tako mi je drago cuti da ih imas, sad si nam stvarno prava trudnica 💖
Mene jucer malo zabolile grudi i nije mi vrag dao mira, napravila sam jutros test i normalno da je - jer sam ga radila puno prerano, ne ocekujem je za 6 dana. Danas mi je otprilike 10dpo. Ponovit cu jos u subotu pa cemo vidit
SophieN cudno da ti je samo dala klomifen bez ikakvih pretraga prvo. Jesi kontrolirala kad stitnjacu hormone i tako to? Klomifen je za poticnje ovulacije a znaju se onda desiti i blizanacke trudnoce.
Sortiraj odgovore
Najstariji