Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    14. Kolovoz 2018. 17:06

Meni 39 pmol/L

_svjesna
    14. Kolovoz 2018. 17:07

Babyq pa koliki ti je amh i u kojim je jedinicama? Imas li pcos? 

Babyq
    14. Kolovoz 2018. 18:17

_svjesna

6,21 pml.U četvrtak idem ginekologu.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Babyq
    14. Kolovoz 2018. 18:18

Babyq

_svjesna

6,21 pml.U četvrtak idem ginekologu.

Muzev spermiogram je odlican.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

_svjesna
    14. Kolovoz 2018. 18:36

Bas je snizen, da. Raditi ce ti uzv da vidi imas li folikule i ovulacije uopce, kod mene je recimo bas bio povisen ovaj hormon zbog pcos, pa nije bas neko mjerilo plodnosti. 

MalaTajna222
    14. Kolovoz 2018. 18:40

_svjesna

Bas je snizen, da. Raditi ce ti uzv da vidi imas li folikule i ovulacije uopce, kod mene je recimo bas bio povisen ovaj hormon zbog pcos, pa nije bas neko mjerilo plodnosti.

I u mene je bio povisen zbog pcos...trebala bi na folikulometriju krenit otprilike 10dc da se prate folikuli.meni je tako ustanovljeno da imam anovulacijske cikluse 

• Pencil
    14. Kolovoz 2018. 20:32
    Jel vam izgleda ovo kao pozitivan lh test?
    Jel vam izgleda ovo kao pozitivan lh test?
    Mika111
    14. Kolovoz 2018. 20:36

Pencil ja bih rekla da je to pozitivan test. Cestitam!! Koliko dugo ste pokusavali? Imas li kakvih simptoma, koji ti je dan ciklusa danas?

Monikaharmonika
    14. Kolovoz 2018. 20:36

Pencil trakica je malo sasušena, pa ne znam procijeniti,  ali skoro pa si blizu ili si u estrusu. Bilo kako navali na njega 😃

Mika111
    14. Kolovoz 2018. 20:37

Jaoooo, tek sada vidim da je to lh trakica. Oprosti stvarno sam to previdjela. U trakice se ne kuzim, ali se nadam da ces uskoro vidjeti plusic i na onom drugom testicu. Sorry jos jednom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.