Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    14. Kolovoz 2018. 14:56

SophieN skuzila sam ja to ako nisi trudna, al kazem i ako nisi cudno da ti je dala samo tablete bez da prije obavi ikakve pretrage i pregled. 
    Nibbles dobro dosla, zao mi je za tvoj gubitak. Tesko je sad znam razmisljat o novim pokusajima, ali vjeruj mi kad malo vrijeke prodje javit ce se opet ogromna zelja i skupitices hrabrosti, a oda ti zelim svu srecu i jedan sretan plusic. Od pretraga dobro ti je Ana napisala. Iako u većini slucajeva spontani bude rezultat prirodne pogreske nzalost i dogadja se cesce nego mi to mislimo. Cesto te gin nece niti poslat na pretrage nakon 1., ali svakako ako ti bilo tko u krvnom srodstvu je imao spontani ili ima problema sa stitnjacom ili venama obavezno se kontroliraj. Sve pretrage su iz krvi - znaci hormone i antitijela stitnjace, trombofilija stecena i nasljedna, provjeri i koja ste krvna grupa ti i partner (recimo nepovoljno je ako si ti -, a on +), brisevi kod gin., spermiogram isto moze doc u obzir. Bitno je i koliko godina imate. Ja sam uzimala pilule dosta dugo i meni su preporucili da nakon njih obavezno pauza mi bude 6 mjeseci jer mogu uzrokovat da endometrij materice ne zadeblja dovoljno nakon oplodnje pa ne embrij doslovce nema di ugnjezditi kako treba pa dolazi do ranog spontaog. Dal bolujete od neke kronicne bolesti? I lijekovi koje prteri uzimaju mogu utjecat... Dakle daj si draga vremena, trebat ce ti da se naucis zivit s time i d krees dalje, a za to vrijeme pokusaj za svoj mir napraviti sto je vise moguce. 
    Nela draga a bas agonija kod tebe. Znam da su pisale cure da su imale spontani prirodno se ocistile al sejedno osle na kiretazu. Ne znam sto je s nalazima bila, al realno postoji mogucnost da je plod ranije izasao, al da su ti kiretirali samo posteljicu, a mozda se plod nije niti razvio nego samo gv. Uh bas nikako da te krene sreca malo. Jesi probala konzultirat gin svog?

_svjesna
    14. Kolovoz 2018. 15:04

Ja sam krvarila prije kiretaze, poslije kiretaze uopce nisam krvarila, dakle tu istu noc kad su me kiretirali bilo je malo krvi koja je sutrdan stala i narednih dana sam oskudno smedjarila. Ako su radili vakuumom kiretazu nema tu krvi poslije sta biti, a vejrujem da jesu jer je onaj staromodni nacin struganjem materice totalno se izbacio iz upotrebe. Otisla sam na kontrolu nakon 7 dana da provjere je li sve cisto vise nije bilo nicega. 

Nela1990
    14. Kolovoz 2018. 15:21

Ja sam prije kiretaze smedjarila 10 dana.Nadam se svjetlu nekom. Citavih 20 dana samo nesto cekam. Nista konkretno.
    Dr. me zvala da mi kaze sta pise na nalazu jer je danas stigao. Kaze u cetvrtak kontrola hcg i uz.  Pratiti cemo kaze betu da vidimo sta se desava ako pada dobro je. 
    Ja se iskreno nadan da je nesto otislo samo i da nisu mogli dokazati sta je zapravo.
    Tesko mi kad mi ne mogu dati konkretan odgovor.Ne mogu da imam vise razumjevanja.Ne znam sta mi se desava s tijelom. 
    :( 

Mika111
    14. Kolovoz 2018. 16:10

Pozdrav curke! Pridruzuje vam se još jedna trudilica.
    Nakon spontanog prije 6mj.ovaj mjesec smo ponovno poceli raditi na bebici. Danas mi je 8 dpo, od simptoma imam samo bolne grudi, prije 2 dana sam imala bolove poput menstrualnih pa sam se ponadala da bi mogla biti implantacija, ali mi nekako prerano. Odlucila sam vam se pridruziti da mi bude lakše odbrojavati, stvarno sam nestrpljiva.
    Pina ti i ja skoro pa zajedno odbrojavamo 😉.

Babyq
    14. Kolovoz 2018. 16:13

Cure koje ste vadile amh koliki vam je ?Hvala

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

_svjesna
    14. Kolovoz 2018. 16:22

Babyq moj AMH bio 11,65 ng/ml.

4 sreća
    14. Kolovoz 2018. 16:35

Moj AMH 17.3 

Babyq
    14. Kolovoz 2018. 16:43

Moj je onda jako nizak.Dali ima sanse za trudnoću???🤔

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Ana Donna
    14. Kolovoz 2018. 16:46

18.46 pmol/L

Ana Donna
    14. Kolovoz 2018. 17:03

Babyq

Moj je onda jako nizak.Dali ima sanse za trudnoću???🤔

Šta ti je tvoj Ginek rekao ? Uvijek ima šanse za trudnoću, sve je moguće...
    Jednom mi moj ginek rekao da je imao pacijenticu, muž nije imao niti jedan pokretan spermiji, znači 0.00%, i ostala je na kraju trudna prirodnim putem...i uvijek mi kaže: u medicini nije 2+2 uvijek 4, i to je istina :) 
    Prvo idi na konzultacije kod Ginek i javi nam šta je bilo, sretno 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.