Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Pencil
    14. Kolovoz 2018. 20:45

Mika111

Jaoooo, tek sada vidim da je to lh trakica. Oprosti stvarno sam to previdjela. U trakice se ne kuzim, ali se nadam da ces uskoro vidjeti plusic i na onom drugom testicu. Sorry jos jednom.

😄 nema veze,  možda mi slutiš nešto 😘

Babyq
    14. Kolovoz 2018. 21:37

_svjesna

Bas je snizen, da. Raditi ce ti uzv da vidi imas li folikule i ovulacije uopce, kod mene je recimo bas bio povisen ovaj hormon zbog pcos, pa nije bas neko mjerilo plodnosti.

Ovulacije ima.Rekla je da ce me stavit na terapiju.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Pencil, tako je i meni izgledala trakica najbliža pozitivnoj ovaj ciklus. Testirala sam 4 dana prije i 3 dana nakon, otprilike u isto vrijeme, ali nikad nije bio tamniji od ovoga. Danas mi je 10 dana  nakon te trakice a ne ocekujem je za 6. Mi smo pokrili taj dan, pa cemo vidit sad. I ti se baci na posao, ne kosta te nista 😊
    Mika, dobro nam dosla 😊 koliki si tebi ciklusi, kad je ne ocekujes?

Babyq

Babyq

_svjesna

Bas je snizen, da. Raditi ce ti uzv da vidi imas li folikule i ovulacije uopce, kod mene je recimo bas bio povisen ovaj hormon zbog pcos, pa nije bas neko mjerilo plodnosti.

Ovulacije ima.Rekla je da ce me stavit na terapiju.

Poslati ce me u bolnicu.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Mika111
    14. Kolovoz 2018. 22:20

Meni su ciklusi između 25 i 29 dana, ovaj mjesec sam imala O 13dc. (to sam zakljucila po kolicini plodne sluzi, zasad samo tako pratim O), tako da je ne očekujem 21.08., nadam se da stvarno nece doci😬😬

MiniCooper26
    14. Kolovoz 2018. 23:25

_svjesna

Koliko je tebi amh... I meni e vjerovatno tako velik zbog pcos 😫 idem sad kod ginekologice kad se vrati sa godisnjeg pa da popricam malo s njom o folikolimetriji i klomifenu

Ana Donna
    15. Kolovoz 2018. 00:12

Pencil ovo još nije pozitivna trakica ali mogla bi ti sutra biti, bilo kako bilo pokrijte ove naredne dane, sretno :) 
    Mika dobrodošla :) koliko već pokušavate? 
    Minicoper, jesi bila kod endokrinologa, možda si i napisala a nisam popratila? Kada ti ne očekuješ M? 

MiniCooper26
    15. Kolovoz 2018. 01:27

Ana Donna

Pencil ovo još nije pozitivna trakica ali mogla bi ti sutra biti, bilo kako bilo pokrijte ove naredne dane, sretno :)
    Minicoper, jesi bila kod endokrinologa, možda si i napisala a nisam popratila? Kada ti ne očekuješ M?

Jesam jesam.. Vadila opet stitnjacu i prolaktin.  Stinjaca se smanjila.. Sad je na 2.9 a prokatin blago povisen 560..rekla mi je jos da izvadim antitijela stitnjace.  Ali da mi to nije hitno 😜

15. Kolovoz 2018. 07:59

Mika111

Meni su ciklusi između 25 i 29 dana, ovaj mjesec sam imala O 13dc. (to sam zakljucila po kolicini plodne sluzi, zasad samo tako pratim O), tako da je ne očekujem 21.08., nadam se da stvarno nece doci😬😬

Ja je isto ne ocekujem 21.8., s tim da su mi ciklusi oko 34 dana u prosjeku. U subotu cu napravit jos jedan test, na 32dc. 
    I dalje me grudi dosta bole, a i stomak kao pred M. Ne zelim se puno nadati jer nisam uhvatila pik pa možda i M dode ranije. Treba izdrzat jos 3 dana do testa...

Mika111
    15. Kolovoz 2018. 08:01

Ana Donna

U 2.mj.sam imala spontani u 7.tj., prije toga smo pokušavali 4 ciklusa, ovo sad nam je prvi nakon spontanog kako smo krenuli. Ne znam uopce zasto sam si zamislila da bi to moglo biti to😓😓. Samo cu biti razočarana ako stigne M😞.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.