Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    11. Kolovoz 2018. 10:14

Ni ja ne bi rekla muzevim roditeljima ako i dok prodje neko vrijeme jer su nam oni blizu. I puno se vidimo. Inace skroz ok normalni ljudi , ali svejedno....
    Ja sad kontam da mi pregled nije 20.8.nego 22.8. Ajmeee, mislila sam cak otici iduci tj.kod jos jedne dr(isto privatne), hvale ju da je bas jako dobra sa trudnocama, ako zena nije na godosnjem. Ali svoju necu mijenjati , zadovoljna sam s njom. Pa sad ne znan .problem je moja ne- strpljivost , uvijek.ajme

11. Kolovoz 2018. 15:40

Kako ste inace trudnice naše i trudilice? Kako podnosite ove vrucine, tko ne ocekuje O, tko M..?

11. Kolovoz 2018. 15:42

MalaTajna222

Ni ja ne bi rekla muzevim roditeljima ako i dok prodje neko vrijeme jer su nam oni blizu. I puno se vidimo. Inace skroz ok normalni ljudi , ali svejedno….
    Ja sad kontam da mi pregled nije 20.8.nego 22.8. Ajmeee, mislila sam cak otici iduci tj.kod jos jedne dr(isto privatne), hvale ju da je bas jako dobra sa trudnocama, ako zena nije na godosnjem. Ali svoju necu mijenjati , zadovoljna sam s njom. Pa sad ne znan .problem je moja ne- strpljivost , uvijek.ajme

Ja bih otisla na tvom mjestu  , i ja nestrpljiva 😂 a kad ćeš ako ne u ovim prvim tjednima bit najopreznija.

Gricko3
    11. Kolovoz 2018. 16:19

A joj AURORA pala temp. Uh a nista dalje u nove pobjede, nek je kutijica spremna ❤
    Ja sam danas uzas. Cijeli dan mantavica, vrtoglavica, nizak tlak, povratila sam koliko mi se mantalo, cijela prostorije mi plese, vrti se uzas nesto. Jedva me proslo i skupila snage da nas spakiram. Veceras letimo u njemacku. Mogu vam rec da mi uopce nije svejedno sama s njom po aerodromu, avionu i to kasno navecer u 10:30 nam let. Tako u 00:30 bas mi nije svejedno. Putovale smo vec dosta puta al sad me strah da me ne uhvati opet ovakva mantavica. Cijeli dan mi je slabo 😢 moram pripremit nesto u sta cu povracat u avionu 😨😨

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Grizli
    11. Kolovoz 2018. 18:59

A joj Gricko bas imas danas onda ludi dan. Nadam se da ce ti biti dobro putem i da ce sve proc u redu. Ja inace patim od mucnina na putovanjima i uvijek kad letim avinom (a to je zaista cesto u mom slucaju) kad se smjestim kazem stjuardesi za svoj problem s mucninama i one mi uvijek donesu one kartonske vrecice kao skanicl u slucaju da mi dodje muka. I zaista kad god mi je muka zatvorim oci i disem kroz tu vrecicu i pomogne do sad sam samo 1 povracala jer je nevrijeme bilo. Tada su me cak prebacile u poslovni razred da mi bude ugodnije i prozracnije. Sretno na letu!

• SophieN
    11. Kolovoz 2018. 20:47

Molim vas moze li mi itko odgovoriti jer ovo sto se desava meni normalno! U pon navecer imala sam smedi iscjedak cca 7 dana poslije ovulacije sto sam pripisala implatacijskom krvarenju. Utorak ga je jos bilo.. i onda samo na wc papiru srijeda i cetvrtak. Subota navecer opet imam smedi iscjedak. Inace pijem duphastone 2x dnevno

Babyq
    11. Kolovoz 2018. 22:38

Frendica mi je bila kod ginekologa i rekla joj da nije našla niti jednu folikulu.Sta dalje dali postoji neka metoda?Ima 35 godina.Ja joj nisam znala odgovoriti pa vas pitam.Ima jedno dijete.Hvala

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

MalaTajna222
    12. Kolovoz 2018. 00:16

Gricko, nadam se da ste sretno stigli.
    Pina, a evo stvarno je koma ova sparina , klima pomaze, ali nije to to.fali zraka. Veceras otisla malo iz splita , kako fino bura puse, zrak cisti.onda se vratin u st, kad ono sauna ko i inace.ma ja isto mislim da cu otici tj .zvat cu u pon. Da vidim radi li zena uopce ovi dana.... kako je s tobom, sad su ti dani nakon O? 
    Aurora, zao mi je od srca zbog temp. Ali nema stajanja , rekla si da je ljeto tvoje doba , znaci iduci ciklus mora biti tvoj 🙏
    Grizli, uvijek te se sjetim kad si jednom spomenila da bi bilo najbolje imati uzv doma .hahahah istina , moze i dva za svaki slucaj , za nas nestrpljive duse a tu smo sve valjda takve 🤣🤗

12. Kolovoz 2018. 08:07

Malatajna, razumijem te, uzasno je zagusljivo i sparina u zraku, cak ni more vise ne osvjezava 😥 kupas li se ti ili se cuvas? Javi kad ces u gin 😊
    Meni danas 26dc, ne ocekujem je idući ponedjeljak, iako i to nisam sigurna jer trakicama nisam bas uhvatila O. Napravit cu test u petak ili subotu jer idem na neki pir pa da znam mogu li se malo opustit 😂 nemam nikakvih simptoma osim stalnog umora koji je uvijek prisutan, i nekih blagih grceva tu i tamo, ali ne nadam se previse.

MalaTajna222
    12. Kolovoz 2018. 10:29

Pina96

Malatajna, razumijem te, uzasno je zagusljivo i sparina u zraku, cak ni more vise ne osvjezava 😥 kupas li se ti ili se cuvas? Javi kad ces u gin 😊
    Meni danas 26dc, ne ocekujem je idući ponedjeljak, iako i to nisam sigurna jer trakicama nisam bas uhvatila O. Napravit cu test u petak ili subotu jer idem na neki pir pa da znam mogu li se malo opustit 😂 nemam nikakvih simptoma osim stalnog umora koji je uvijek prisutan, i nekih blagih grceva tu i tamo, ali ne nadam se previse.

Onda brojimo s tebom da ne dodje do dogodine🤗
    Kupala sam se stalno ali odkako sam saznala isla sam samo jednom, jer zapravo od tada bas traje toplinski val, da je 28,29 ali ovo preko 30 , kazem ti isla san u 8 ujutro i to je przilo vec ko u podne.
    Zadnji par dana muci me jutarnja mucnina, i nezz sta jesti uopce jer mi se ujutro sve gadi a gladna sam:/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.