Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    10. Kolovoz 2018. 12:55

Gricko pesimisto jedna, vidis da je sve ok ❤️
    Drago mi je, prelijepe vijesti!!

Grizli
    10. Kolovoz 2018. 12:57

Gricko super zeno! Bas lijepo kad trudnoca uredni napreduje. 
    Babyq dobro da ti je povecala terapiju da ti se snizi taj tsh. Sad malo pauza i samo opusteno, uzivaj, pokusaj se odmoriti malo i ne mislit na bebi, pa kad se vrati u normalu tsh u akcije. 
    Aurora cekamo. Mislim da ce ti to biti dovoljno duga pauza. Imas neki osjetljiv test?

tata_me_zove_zlato
    10. Kolovoz 2018. 13:05

Gricko,dobro je i znala sa da za dzabe pesimises 
    Aurora,jedva cekam da nam javis.
    Ja od jutros nemam interneta,ne znam sta se desava sa operaterom,sva sreca placam uporedo i bezicni zbog ovih bas ekstremnih situacija jer meni je internet nuzan za posao.Ali bas se nerviram 

url=https://lilypie.com]

10. Kolovoz 2018. 13:22

Aurora87

Pina, ni meni nocurak nije pomogao kod sluzi…ali mozda treba vremena. Probiotik zbog sluzi ili…?
    Curke, MM mi je sad rekao da nece piti kavu jer ih je vec dosta popio…😁. Imam vremena do pola 4 tako da cu nesto prije tri piskiti pa vidjeti…drzite mi 🤞

Ma pojacan mi taj bijeli iscjedak nakon ovulacije, lani sam imala nekakve bakterije i morala uzimati vaginalete s kojima nisam bila redovita bas. Ovaj put mi nije propisala vaginalete pa valjda nije toliko strasno, nego me samo uputila za taj probiotik. 
    Cekamo sliki tvog testaaaa 😍

10. Kolovoz 2018. 13:40

Babyq

Dobila sam svoju endokrinologicu preko maila.povecala mi terapiju.

Piješ li euthyrox ili nesto drugo?

Babyq
    10. Kolovoz 2018. 13:45

Pina96

Babyq

Da euthyrox.Evo sad dva mj

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

MalaTajna222
    10. Kolovoz 2018. 14:16

Aurora svi smo uz tebe i navijamo !!!
    Gricko , Svjesna, Tata , i ostale.. zanima me kada ste rekle starcima? Znaci ne prijateljima , nikome ne bitnom, nego ocu, materi? Jer ja cekam drugi pregled a zelila bi rec materi ,jer ne daj Boze da nesta bude lose , sa materom dijelim sve. A sad sam toliko oprezna da joj nisam nista rekla.

10. Kolovoz 2018. 14:28

Babyq

Pina96

Babyq

Da euthyrox.Evo sad dva mj

Koju dozu? Ja sam ga isto pila pola godine. Trebalo mi je malo sa se prilagodim, puno sam spavala i to ali najmanja doza je definitivno pomogla. Tako da samo nastavi i sretno. I naravno, no stress!

_svjesna
    10. Kolovoz 2018. 14:57

Mala tajna, moji roditelji su odmah znali, dakle od prvog pregleda, mama je morala biti sa mnom jer zive jako blizu i bila sam na strogom mirovanju, uzimala mi je namirnice i cistila kucu, muz je dosta na terenu, tako da je i tata znao.
    Muzevim roditeljima rekli smo tek u 14 tjednu, zive dalje, rijetko se vidjamo i stvarno nije bilo potrebe da znaju prije nego dodju malo ozbiljniji tjedni.
    Ostalima nismo htjeli govoriti, ni sada ja nikome ne govorim ali stomak se vec vidi tako da je ocito 🙈
    U prvoj trudnoci smo odmah svima razglasili i to je bila uzasna greska jer je bio spontani i svima smo kasnije ponaosob morali pojasnjavati, do prije par mjeseci su me sretali poznanici i pitali gdje ti je stomak mi smo culi da si trudna i da treba da rodis na ljeto 😭😭

MalaTajna222
    10. Kolovoz 2018. 15:19

Svjesna, ma naravno ja se slazem skroz , nego ono kao mater je mater , sta god bilo, mater uvijek zna.. ☺
    Aurora, ajoj bas sam se sada rastuzila 🙁🙁 
    Koji dan ju trebas ne dobiti? Mozda je stvarno prerano, nije svakome isto ?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.