Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    12. Kolovoz 2018. 11:18

Cure moje izdrzite 🙏😘 ja se borim sa turistima.. Hahaha. Prije sam sve uzimala srcu..sad me iskreno boli briga shvatila sam da nema nista od toga. Sve mi je ravno... Moze bit da su mi i od toga nalazi dobri..😂. Svakakvih ljudi ima ali ovo sto dolazi u nas je najgore sto postoji na ovom svijetu.nazalost sto tako moram rec

12. Kolovoz 2018. 12:06

Malatajna cuvaj se onda ove žege, pod klimu i gustaj... zvali su svakako neko zahladnjenje uskoro, iza Velike Gospe uvik bude kisa. Voliš li smoothie ili zobenu kasu? Orasasti plodovi isto puno zasite a nisu teški. Povracas li ili samo mučnine?
    Minicooper znam kako ti je. Ja radim u hotelu di gosti placaju noćenje po zlato  ,pa misle da se mogu izivljavati na osoblju 😤 odvratno, jedva cekam zimu 

Grizli
    12. Kolovoz 2018. 12:18

SophieN taj smedji iscjedak zna biti nuspojava od Duphastona to ti i u uputama ja mislim pise. Nemoj se stresirat zbog toga. Bez panike dokle god nema svjeze krvi van menstruacije. Sretno. Znma da nervira taj iscjedak al razmisljas da je to zato je mozda neka bebica se pocela razvijat bit ce lakse. 😉 
    Babyq jel to prvi put na uzv utvrdjeno da nema folikula? Nije nista neobicno posebno nakon 30 godine da zene neke mjesece nemaju folikula dominantnog ili da ih uopce nema. Jajnici stare kao u mi i smanjuje im se funkcija. Trebala bi svakako izvaditi spolne hormone i amh hormon da se vidi uopce rezerva jajnika. Tek onda motda moze joj dat neku terapiju ili ju ukljuciti u mpo postupak ako je rezerva losa/pri kraju. 
    MalaTajna hahahah da bar imamo uzv doma ono ko toplomjer. Sve bi ja mislim posizile. Samo nek ti imas mucnine to je dobar znak. Kazu cak i lijecnici da onda se trudnoca dobro razvija. Malo ces se namuciti al to j dobar znak pa ces ti hrabrica sve podnest. Za jest probaj vise neutralne stvari samo sa soli zacinjene, nista aromaticno niti neke extra zacine. I puno tekucine dok jedes pa su manje mucnine, bar tako kazu.

MiniCooper26
    12. Kolovoz 2018. 13:12

Pina96

Malatajna cuvaj se onda ove žege, pod klimu i gustaj… zvali su svakako neko zahladnjenje uskoro, iza Velike Gospe uvik bude kisa. Voliš li smoothie ili zobenu kasu? Orasasti plodovi isto puno zasite a nisu teški. Povracas li ili samo mučnine?
    Minicooper znam kako ti je. Ja radim u hotelu di gosti placaju noćenje po zlato ,pa misle da se mogu izivljavati na osoblju 😤 odvratno, jedva cekam zimu

Od malena radim u turizmu.. Nikad gori gosti.. Ovo je uzas

MalaTajna222
    12. Kolovoz 2018. 13:40

Mini , Pina znam kako vam je i ja sam radila nekoliko sezona.nije to lako , jos su ljudi sve odvratniji , jer sve skuplje bla bla...sve to veze jedno drugo.nadam se da cete se na neko vrijeme toga uspit rijesit🤗
    Grizli, tocno se tako i trudim jesti, sve nesta blaze. Donat mg pomaze za zgaravicu. A jutros me spasio caj sa medom.kako mi je smanjio mucninu. Preporucam svima 💋💋💋
    Pina volin smoothie bas cu ici cim mognem u ducan kupit onaj aparat.je li ti to imas?

12. Kolovoz 2018. 15:01

I ja se nadam, jos dva mjeseca treba izdrzat pa cu dat otkaz i trazit nesto malo manje stresno 😥
    Ja ti imam onaj visenamjenski blender od delimana, meljem sve zivo, kekse, orasaste plodove.. najdrazi smoothie mi je od posnog sira, meda, malo bajama, banana i voce po zelji. Extra hranjivo, prepuno proteina pa te zasiti dosta dugo. 

MiniCooper26
    12. Kolovoz 2018. 16:01

Pina96

I ja se nadam, jos dva mjeseca treba izdrzat pa cu dat otkaz i trazit nesto malo manje stresno 😥
    Ja ti imam onaj visenamjenski blender od delimana, meljem sve zivo, kekse, orasaste plodove.. najdrazi smoothie mi je od posnog sira, meda, malo bajama, banana i voce po zelji. Extra hranjivo, prepuno proteina pa te zasiti dosta dugo.

Meni definitivno zadnja sezona u zivotu.. Iako mi je mm govorio da ne radim ni ovu ali znam da bi tek onda poludila kući cekajuci njega da se vrati sa posla.. A sve prijateljice rade pa se ne bih imala s kim druzit.. Jos 2 mjeseca i na zimski odmor

Nela1990
    12. Kolovoz 2018. 16:59

Djevjke kod mene danas 2 dan od kiretaze.Sinoc i danas uzasni bolovi na desnoj strani. Bila u bolnici sve ok ispod uz.Nemam infekciju.Krv uredna ali beta hcg i dalje 580.
    Da li je to normalno, ako je vec trudnoca kako kazu 90% bila u materici, zar beta tako sporo opada ?
    Kaze dr.da je to i normalno da opada, ako ne bude opadala ne znam sta ide dalje ? 

• SophieN
    12. Kolovoz 2018. 21:57

Grizli hvala na riječima ohrabrenja. Samo jučer navečer sam imala neki smeđi iscjedak i cijeli dan lagane grčeve. Danas nemam ni grčeve i iscjedak. Stvarno ne znam što bi mislila. Njušim sve i svašta, valjda na 500 m. Jedan dan mislim da sam trudna, a jedan dan ne. Prije nekih 4 dana imala sam takvu luđačku žgaravicu da sam mislila sa ću poluditi( inače je nikada nemam) Uglavnom, ono što se meni događa, je da sam ja uvjerena da se sve spoji i kad krene gnježđenje onda se ode u klinac. Ne znam više što da radim, jer mi je tako već cca 5-6 puta. Pijem duphaston cca 6 mjeseci i folnu kiselinu. Jel tko pio kakve drugačije lijekove kako bi uspio zadržati trudnoću.?!
    Radimo na bebi već nekih cca 3 godine, zadnju godinu za ozbiljno i nažalosti još ništa :( Meni je 33, a dečku 31

• baby
    13. Kolovoz 2018. 09:31

Aurora baš mi je žao :( Sad dolazi novi ciklus i držim fige da bude onda to to :) Ostalima isto sretno s +,

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.