Cure ja sam napravila termin za pregled u petak tad cu bit 7+1 tad vec sve triba bit jasno. Ako prezivin do petka 😂 uuh
Draga dasta ces nego prezivit i drago mi je da si odlucila ici ❤ ne brini se bit ce sve u redu !!!!jedva cekam petak ☺☺☺
Meni je danas bas mucno, sad sam spavala malo i tako se probudila gladnom.tj probudim se i mislim na kolac madjaricu kako mi se jede😄a pred rucak me uhvatila zelja za snom , nesto bas neopisivo, jedva sam salatu bila izrezala otvorenih ociju.
Svjesnaaaa cestitam :)
Grizli izdrzi jos maloooo :) Bice sve u najboljem redu.
Aurora i ti se drzi. Nadam se najboljem za nas sve. :)
Da li je neka od vas samo imala smedje odnosno ceno krvarenje kod pobacaja ?
Grudi me i dalje uzasno bole.
Da u mene je tako bilo 3 tjedna i nakon 3 tjedna i kiretaze jos cu me bolile grudi...
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Cure ja sam napravila termin za pregled u petak tad cu bit 7+1 tad vec sve triba bit jasno. Ako prezivin do petka 😂 uuh
Draga dasta ces nego prezivit i drago mi je da si odlucila ici ❤ ne brini se bit ce sve u redu !!!!jedva cekam petak ☺☺☺
Meni je danas bas mucno, sad sam spavala malo i tako se probudila gladnom.tj probudim se i mislim na kolac madjaricu kako mi se jede😄a pred rucak me uhvatila zelja za snom , nesto bas neopisivo, jedva sam salatu bila izrezala otvorenih ociju.
Jao jedva nasla ginekologa haha. U Cito jedva su mi nasli neki termin. Sva sam na iglama sto bi se reklo 😂
Jao jedva nasla ginekologa haha. U Cito jedva su mi nasli neki termin. Sva sam na iglama sto bi se reklo 😂
Nezz u koga si , ali tamo su svi doktori super☺
Jedva cekam da nam javis da je sve ok ❤
Kako se sad osjecas ima li promjena?
Nezz u koga si , ali tamo su svi doktori super☺
Jedva cekam da nam javis da je sve ok ❤
Kako se sad osjecas ima li promjena?
Ma nikakvih nista. Tu i tamo me zaboli dole stomak na desnoj strani i onda se sjetim da sam trudna :/ ostalo nista. Bole me grudi i to je to! 😫
nela zao mi je kako je sve proslo, ali bitno je da nisi zavrsila na op. - zelim ti da se sto prije oporavis
gricko sretno u pet
nove trudilice sretno i vama da sto prije odete sa ove teme
grizli - si se odmorila, jel gotov g.o.?
svjesta čestitam na curici....tata preslatko sto se bebica javila...malatajna super da je sve u redu - neka su vam svima trudnoce uredne do kraja
evo da se izjadam - psiha je cudo
meni su ciklusi od 27-31 dan - prosle godine ista stvar mi se desi negdje u ovo vrijeme (ovulaciju ne pratim - vodim se libidom )
M sam trebala dobiti 2.8 - po kalendaru kasni mi 6 dan
4.8. radila sam test i neg.
racunam otprilike od zadnjeg odnosa 23.7 (19 dc), ako je O bila kasnije - reko dobro kasni - jucer ujutro malo krvi i nista vise - evo cijeli dan ulozak cist
i jutros sam radila test neg. je
iako vjerujem da mi kasni radi stresa -poso, rokovi i spremanja na more...ali luda moja glava se nada
drzi te mi fige da M dode sutra/prekosutra - da nisam bas cijeli g.o. sa uloscima - taman sam mislila kak ce prije mora zavrsiti - pa za poluditi
Pozdrav! Ovo mi je prvi post... uglavnom vec neko vrijeme pokusavam ostati trudna. Medutim nikako da se dogodi... zadnjih 6 mj pijem Gynositol i Duphaston... vec sam nekoliko puta u zadnjih godinu dana imala osjecaj da sam ostala trudna. Ali svaki put je menstruacija dosla. Inace dolazi svakih 35-37 dana... ono sto mi se dogodilo jucer nikada mi se prije nije dogodilo. Na 23 dan pocela mi je lagana smeda sukrvica koja traje evo nekih 24h. Jel moguce da je implantacijsko krvarenje? Jer prerano za test? Ako i je implatacijsko jel mogu sta napraviti kako bi se trudnoca zadrzala? Za 6 dana sam narucena kod ginekologa, jel moze on nesto tako rano vidjeti?!
Nela mozes imat simptome trudnoce sve dok beta potpuno ne padne. Za samo smedji iscjedak kod pobacaja ne bi ti znala rec jer ja sam kod sva 4 imala bas krvarenje pravo.
Blossom je odmorila se, nauzivala i danas popodne dobila M. Opet bolna mislim da cu krepat od bolova. Al dobro bar mj se cijlus vratio u normalnih 28 dana. Za tebe se nadam da ce ipak se pokazat plusic ovih dana. 🤞
Sophien pozdrav... To sto opisujes moglo bi bit implantacijsko. Test najraniji i to onaj od 10 osjetljivosti mozes raditi za 7 dana da bi rezultat bio sto tocniji. Za 5 dana gin ti nece bas nista moc vidjet jer i da jesi trudna to je tek 3 tjedna, a plod se ne nazide prije 6-8tt, eventualno zumanjacka sa 5+. Cak ni betu ti se ne isplati vaditi prije od 12dc nakon ovulacije. Sretno i da javis uskoro plusic.
Grizli
13:33 07. KOLOVOZ 2018.
Omerta dobrodosla natrag, ako se ne varam vec si pisala na ovoj temi ili nekoj drugoj pa te se sjecam. Zao mi je za spontani. Probaj trakicama pratiti pa vidit kad bi ti bila O. Nadam se da ces uskoro ugledat + i imat urednu trudnocu.
Pencilkoji dan ciklusa ti je vadjen progesteron? Rezlutat nalaza ovisi o danu ciklusa.
Candida zao mi je zbog spontanog. Preporucila bi ti da pricekas dok ne dobis prvu M iza spontanog pa onda bi se trebao ciklus vratiti u normalnu a s njime i O. Koliko dugo si uzimala duphastone? Od njega zna biti povisen progesteron jos dugo nakon prestanka pijenja pa moze izazvat ranije O sa nezrelom jajnom stanicom. To se meni dogadjalo uvijek kad sam bila na progesteronu.
Elena u aplikaciji koju imas Moj kalendar trebas u postavkama promjeniti Duljina trajanja ciklusa nemoj staviti 30 dana nego upali opciju Koristite prosjek zadnjih 6 mj… Onda ce ti izracunat tocno kad bi trebala imat M. Nije neobicno da zena dobi M normalbo koji dan prije poslije to je u redu. Na istoj aplikaciji kad otvoris kalendar dole veliki broj ti je datum a gore mali broj ti je dan ciklusa. Pogledaj te brojeve gore sitnije zadnjih par mjeseci i vidit ces koji dan dobivas M ocito imas ciklus kraci od 30 dana. Koriatim istu app pa znam kako funkcionira. Dobra je ta app za pratiti cikluse al nije nuzno 100% tocna. Imas i onu opciju da si pratis simptome pa probaj jedan- dva mjeseca uspivat redovito pa ces vidit kako ti se ppjavljuju isti simptomi u oderdjenom dijelu ciklusa.
joj, nisam vidjela post. 8 dana sam pila Duphaszone,od krvarenja do idućeg pregleda kad je ustanovljeno da nema ploda. za dva sam dobila tu kvazimenstr.s oskudnim krvarenjem. znači da čekam? spontani me bacio u depru, ali sam svjesna da sam u godinama...
Cure koje cekaju pluseve i koje su ugledale plus zelim svu srecu ovog svijeta da bude sve ok 🤞😘 ja idem danas po nalaze od prolaktina i stitnjace... Nadam se da se nije nista pogoršalo. Danas 15 dan ciklusa... Piškila san trakicu nije skroz potamnila iako je bila dosta vidljiva.. Ali nema veze mi smo to sinoc pokrili 😁 pocinje me boluckat desno dole.meni je uvik tako kad je ovulacija pa sad kako bude bit ce
Sortiraj odgovore
Najstariji