Babyq odma kod endokrinologa da vidi u cemu je problem... Bit ce to sve ok 🙏
Grizli hvala ti i ja sam sretna sto je krenulo na bolje 🙏👌rekla mi je endokrinologica da mjenjam ginekologicu jer ocito ona ne zna sto ce sa mnom.
Cure meni danas beta porasla.Dobila sam uputnicu ta kiretazu i eventualni laparaskopiju. :(
O boze dragi pa kako too?! Ajme drzi se draga ❤samo hrabro
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Nela, draga, drzi se😗☹. Nisam znala da u takvim situacijama beta moze narasti.
Babyq, pomutili su ti se planovi, ali dobro cure kazu, bolje da si otkrila na vrijeme pa mozes to dovesti u red. Vidi Mini kako si je sredila hormone i to brzo😉.
Ja sam jucer poslijepodne piskila na test, vrag mi nije dao mira jer sam izludila…naravno da je negativan kad je puno prerano😁. Ali cure, taman mi je to trebalo da mogu docekati nedjelju. Gledala sam malo statistike kad se najcesce ugleda prvi pozitivan test i to je 13. i 14.dpo. Tako da cu ga ipak u nedjelju raditi. Temp mi je i danas 37, a taj drugi skok u temp mi je bio 9.dpo tako da je mozda tad bila implantacija ako je do nje uopce i doslo. Taj dan sam kihala kao sumanuta i iduci dan mi odjednom prestalo (a do sad mi se to nije dogodilo, uvijek me alergije drzale minimalno dva-tri dana kad sam ih imala tako izrazene). Od jucer me bole grudi. A samo da mi tako ostane temperatura i da konacno ugledam plusic….
Tako sam i ja napravila . Ciklusi su mi u prosjeku 30 dana bili. I ja sva puna entuzijazma napravim test trakicu tamo 11 ili 12 DPO(O sam ulovila LH trakicama 14 dan) i on negativan, ali nisam ni čekala 10 min kako piše u uputi nego ga bacila u smeće. Onda luda ja opet pišnula na test 28 DPO i on pozitivan. A što je još smiješnije otišla sam u kantu za smeće i tražila onu orvu trakicu i bila je jako svijetla crtica. Eto koliko mi možemi biti lude i munjene.
Nela draga zao mi je da moras ipak na kiretazu, ali ocito spontani nije ni krenuo u tvom slucaju nazalost. Bolje draga da te kiretiraju u ovakvoj situaciji da se mozes sto prije oporaviti i krenut dalje. Znam da je tesko sad biti pozitivan, al pokusaj mislit na nesto lijepo sto ce tek doci. Bolje da sad to tako obavis nego se nedaj boze nesto zakomplicira, a ako je vanmaternicna i nastavi plod rast mozes imat velikih problema. Sad je najvaznije da se ti vratis u normalu i da ozdravis. Drzi se i javi kako si.
Mini super savjet ti je dao endo, vec kad gin ne zna sto s tobom samo imas opcije da ga mjenjas? Nazalost znam neke cure koje su zaglavile s gin i nemogu ga mjenjat jer nema drugog slobodnog u mjestu. Pa se nadam da to tebi nece biti situacija. Kako je na poslu tebi sad, jel jos trcis ko luda?
Aurora drzim fige da na 26dc ostane ta temp. 🤞 i da nam javis plusic
Aurora, meni i Svjesni je bio plus 12dpo.😊➕➕
url=https://lilypie.com]
Aurora, tebi je danas 9dpo? Meni je 11dpo u 20.30 navecer bila slaba slaba roza linija. Nisam izdrzala i piskila tu vecer. U 30 sekundi se pojavilo.🙏🙏🙏🙏🙏za tebeee a temp da ostane!!vidila si moj graf , i meni je ostala temp.❤
U prvoj trudnoci sam pruzila test i piljio je u njega pola sata ne znajuci ga rastumaciti, tako da sam na kraju morala mu sve nacrtati 🙈 nazalost trudnoca je neuspjela, tako da ovaj put je u sve bio upucen i morali smo imati ciljani odnos jer smo isli na stimulaciju ovulacije i nije bilo faktora iznenadjenja. ☺️
Ja sam svog u prvoj T bas iznenadila. Napravila sam test i cekala 3 dana da dode kuci. Kupila body, napisala na papir tatice jedva te cekam upoznat i zaljepila test na srce. Bas se iznenadia, pozitivno naravno...ali je trudnoca bila neuspijela. Pa je svaku sljedecu odma sazna. Al svaki put bude na poslu pa ga zovem na posa. Ja gledam na YT kako zene iznenade muzeve i snimaju to i bas bude preslatko ❤
Aurora nadan se draga da je stvarno to too ❤🙏
Ja sam toliko testova pre pozitivnog uradila zajedno sa njim da je u sustini jako dobro znao da cekamo tu drugu crticu.To jutro kad sam radila, 24.05 😊 on je spavao naravno jer je bilo 5 ujutro i kadaje cuo da suskam sa onom kesicom od urinske bocice, mislio je da jedem nesto. Kada sam pisnula, izasla sam iz kupatila ne gledajuci u test i dosla u kuhinju pristaviti kafu jer sam znala da je plus. Onda sam otisla po test i donela mu, rekla ajde molim te ustani i sirom otvori oci, treba mi da nesto potvrdis. Ceo dan je gledao u taj test bukvalno 😁😍➕
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji