Drage moje..Ja sam bila u dugoj vezi 5 godina sada smo u braku.Naime mi smo se uvijek "pazili"onom metodom prekinutih snosaja.Ali već 5 mjeseci se ne pazimo i ništa se još ne dešava.Jako sam opterećena s tim😏Ne znam šta da mislim.Sve mislim da nešto nije uredu.Znam da se trebam opustiti ali ne ide nikako.Lakse mi je ovako podijelit s vama.
Svjesna, cestitam na malenoj princezi 💖
Malatajna, tako mi je drago, znam da je teško sad čekat jos dva tjedna, ali sigurna sam da ce se isplatit, sad se cuvaj, odmaraj i pij vitamine, puno raznovrsne prehrane 😊
Elena, imate li ciljane odnose ili ste samo prestali s prekinutim snosajima? Jeste li bili kod doktora?
Svjesna, divno 😍 obe cekamo devojcice ❤️
Grizli, slazem se, ai mnogo boljeosecam sad.
url=https://lilypie.com]
Svjesna, cestitam na malenoj princezi 💖
Malatajna, tako mi je drago, znam da je teško sad čekat jos dva tjedna, ali sigurna sam da ce se isplatit, sad se cuvaj, odmaraj i pij vitamine, puno raznovrsne prehrane 😊
Elena, imate li ciljane odnose ili ste samo prestali s prekinutim snosajima? Jeste li bili kod doktora?
Pa nemamo baš jer on ne bude ovdje nego je vani i svaki mjesec je tu.Tek ovaj put kalendar pokazuje kao plodni dani bas u periodu kad on treba doći sad ne znam koliko je ovaj kalendar tacan.U pitanju je aplikacija moj kalendar. s obzirom da moja menstruacije svaki mj dođe 2 dana ranije i tako je svaki mjesec.
Elena, pod 2 dana ranije mislis da ti je ciklus 28,a ne 30?
url=https://lilypie.com]
Aurora geratherm je super test i kozes ga slobodno oko 10.8 odraditi ako ti je 12 dpo. On bi vjerojatno vec mogao pokazat ako je T u pitanju. Drzim fige da bude.
Elena najvaznije ti je utvrditi kad imas ovulacije i ond aimat ciljane odnose. Koliko dana ti traju ciklusi? Osim kalendara dal pratis i neke simptome tokom mjeseca. Puno mogu pomoc ako osluskujes svoje tijelo primjetit ces promjene i shvatiti kad si naplodnija. Bez ciljanih odnosa u plodnim danima tesko da ćete imat uspjeha. Iako ti se 5 mj cini jako dugo vjeruj mi nije to tako strasno sve do 12 mjeseci je u redu, osim ako nisi starija od 35. U tom slucaju bi vec trebala traziti neke pretrage. Mi smo se 11 godina pazili i sad 3 godine pokusavanja. Uvjeruj mi 5 mjeseci nije puno i zelim ti od sveg srca da ovaj mjesec uspijete uloviti plodne dane i da nam javis plusic.
Cure koje ste bile na uzv... Jako lijepe vjesti, drzim fige da i dalje sve bude super i da super podnosite trudnocu.
Ja ocekujem svoju M sutra/ preksutra pa onda krecemo u nove pokusaje dosta je bilo odmora. 😀
Evo sad npr trebalo je 8.8 došla je 6.8 mislim na to i svaki mjesec tako.Nikad ne kasni samo tako dolazi prije.Ne znam jel to ima neke veze😏
Mala tajna i Svjesn, uljepšale ste mi dan! Divnooooooooo
😀
Aurora, Geratherm sam trebala rastaviti da bih vidjela crticu 🤦🏻♀️, jer je onaj prozorcic malo mutan i mal, pa svakako savjetujem da ga na kraju rastavis i provjeris 🤣👍🏻
Evo sad npr trebalo je 8.8 došla je 6.8 mislim na to i svaki mjesec tako.Nikad ne kasni samo tako dolazi prije.Ne znam jel to ima neke veze😏
Ne kuzim bas znaci tebi dodje M 30 dan ciklusa pa slijedeci mjesec 28 dan ciklusa pa treci mjesec 26 dan ciklusa ili?
Ja nemam sreće s ovim trakicama. Nakon one neki dan, sve ostale su bile negativne, druge crtice skoro i nije bilo, a O bi trebala biti sutra. Pokrili smo ovih par dana pa cemo vidit.
Ako ne upali sljedeći ciklus pocinjem s mjerenjem BT, pa cete me i u to uputit malo iskusnije cure 😊
I ako bih htjela provjeriti imam li uopće ovulacije, kad je najbolje vrijeme za otici u gin? Koji dan prije O ili bas na O?
Sortiraj odgovore
Najstariji