Omerta dobrodosla natrag, ako se ne varam vec si pisala na ovoj temi ili nekoj drugoj pa te se sjecam. Zao mi je za spontani. Probaj trakicama pratiti pa vidit kad bi ti bila O. Nadam se da ces uskoro ugledat + i imat urednu trudnocu.
Pencil koji dan ciklusa ti je vadjen progesteron? Rezlutat nalaza ovisi o danu ciklusa.
Candida zao mi je zbog spontanog. Preporucila bi ti da pricekas dok ne dobis prvu M iza spontanog pa onda bi se trebao ciklus vratiti u normalnu a s njime i O. Koliko dugo si uzimala duphastone? Od njega zna biti povisen progesteron jos dugo nakon prestanka pijenja pa moze izazvat ranije O sa nezrelom jajnom stanicom. To se meni dogadjalo uvijek kad sam bila na progesteronu.
Elena u aplikaciji koju imas Moj kalendar trebas u postavkama promjeniti Duljina trajanja ciklusa nemoj staviti 30 dana nego upali opciju Koristite prosjek zadnjih 6 mj... Onda ce ti izracunat tocno kad bi trebala imat M. Nije neobicno da zena dobi M normalbo koji dan prije poslije to je u redu. Na istoj aplikaciji kad otvoris kalendar dole veliki broj ti je datum a gore mali broj ti je dan ciklusa. Pogledaj te brojeve gore sitnije zadnjih par mjeseci i vidit ces koji dan dobivas M ocito imas ciklus kraci od 30 dana. Koriatim istu app pa znam kako funkcionira. Dobra je ta app za pratiti cikluse al nije nuzno 100% tocna. Imas i onu opciju da si pratis simptome pa probaj jedan- dva mjeseca uspivat redovito pa ces vidit kako ti se ppjavljuju isti simptomi u oderdjenom dijelu ciklusa.
Pencil sad vidim da si napisala 23 dc. Po meni je on nizak i znaci da do O vjerojatno nije ni doslo. Jesi li vadila estrogen mozda isto. To bi bilo vazno da vise dal je on povisen ili isto nizak. Obicno kad je progesteron nizak u drugom dijelu ciklusa daju curama progesteron umjetni jer bez njega tesko ce doc do implantacije embrija. Jel znas kad si imala O?
Pencil u kojoj si fazi vadila progesteron?
Svjesna cestitke na curici 😁😁😍😍
Pina, trebala bi otici npr. 10dc na prvu folikulometriju pa ce onda dr vidit koliki su folikuli i ima li ih.ja sam zadnja 2 puta dolazila na 12dc jer je vikend mi bio na 10 i 11 dc , i bilo je taman.
Cure ne znam je li vi ,ali ja digod imam velikih poteskoca sa prijavom na klokanicu.
Vadila sam ga 23 dan ciklusa a ciklusi su mi inače 24 dana
E draga slazem se sa Grizli malo je prenizak za lutealnu fazu.meni je na 22dc -7 dana nakon ovulacije(ciklusi 29dc) bio 77,50nmol/L. Ja se bojala da previsok kad mi gin rekla odlican .rekla je od 40 pa na dalje da je idealan.prije par mj mi je bio 38.
Pencil, moguce je da nema ovulacija. Dobices terapiju i sve ce se srediti.
url=https://lilypie.com]
Cure ja sam napravila termin za pregled u petak tad cu bit 7+1 tad vec sve triba bit jasno. Ako prezivin do petka 😂 uuh
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Pencil vjerojatno ce ti dati progesteron drugi dio ciklusa nakon 14 ili 16 dana ovisno koliko ti traju ciklusi, mozda ti preporuci i da dolazis na folikulometrije da se utvrdi da dolazi do razvoja folikula, rasta i pucanja uz ciljane odnose u to vrijeme. Moze te poslat jos da vadis estrogen sto sam vec pisala ti i ponovni se nalaz progesterona kad se utvrdi da je doslo do ovulacije. Nije to tako strasno, rijesivo je vrlo lako, a jako je vazno da progesteron naraste u toj 2 fazi ciklusa.
Gricko jedva cekam petak da javis super vijesti nam...
Svjesnaaaa cestitam :)
Grizli izdrzi jos maloooo :) Bice sve u najboljem redu.
Aurora i ti se drzi. Nadam se najboljem za nas sve. :)
Da li je neka od vas samo imala smedje odnosno ceno krvarenje kod pobacaja ?
Grudi me i dalje uzasno bole.
Htjela sam napisati Grickoo :) Boze pa ne mogu sve da zapamtim.Udjem probam sve da iscitam i nikako da se uklopim.
Nela, ne bih da dajem neke dezinformacije, ali moja kuma posle spontanog nije krvarila ni obilno ni bolno, samo je tako smedjarila i nije trebala nakiretazu. Ja tu krv njenu nisam videla, samo prenosim njene reci.
Meni krenuo kolostrum, u soku sam!!! U prvoj trudnoci u 7om mesecu, u drugoj nije ni kretao do porodjaja, a sadvec ovako rano?? I peku me bradavice nenormalno, ne mogu se normalno istusirati niti obrisati posle, ceo bih dan bez odece bila jer me svaka majca iritira, a brus i da ne spominjem 😒morala sam nekome reci eto 😊
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji