Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    08. Kolovoz 2018. 09:51

Aurora, koliko ti traje ciklus inace?🙏

Babyq
    08. Kolovoz 2018. 10:14

Ja danas čekam nalaz od tsh.Sutra muž ide na spermiogram.U petak idem ginekologu da pratimo ovulaciju.Ako ovaj mj se nis ne desi idem dalje u bolnicu.

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Gricko3
    08. Kolovoz 2018. 10:23

Aurora87

Inace mi traje 30 dana, tj. zadnja 2 mjeseca je tako bilo. Danas mi je 25.dc. A graf BT mi je tako lijep😍😆. Samo da se ne pokvari… Ubi me ta neizvjesnost. Jos je MM nasao nekakvu kvrzicu na testisu 😢 za koju misli da je neka potkozna bubuljica i ne mogu ga natjerati da ode doktoru. Njegova je na GO do 20.8. i ne zeli ici kod ove koja ju mijenja. Dođe mi da ga u top stavim! 😠Ja ne znam sto bih mislila da je to, ali ni nisam tu da mislim nego bi on morao otici na pregled. Ubi me i ta neizvjesnost, jos više nego taj plus koji ocekujem😦

Sretno i tebi draga nadam se da je to too 🙏❤
    A za muza neznan sta bi ti rekla i moj je takav. Mom je izaslo nesto povise trtice vec dugoo al on nece da ide doktoru. Vise sam i odustala od nagovaranja. On stvarno bas nikad ne ide u doktora. Radi posa s nozevima cesto se i ubode i sve nikad ne ode osim kad se zakomplicira pa ga boli uzano..muskiii 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

MalaTajna222
    08. Kolovoz 2018. 11:00

Aurora, vidis moj je bas totalna suprotnost , on odma oce da idemo i ja i on ako je nesta. I sad svaki dan vodi racuna koliko sam voca pojela. 
    Nadam se da nije nikakvi problem to kod muza i da ce biti sve ok!!!! Vjerujemo od srca u tvoj plusic 🙏🙏🙏
    Cure koju piju gynositol. Meni je gin rekla da ga konstantno pijem i sada dalje, jednu kesu. Da je taj lijek cuvar mnogo toga.

MiniCooper26
    08. Kolovoz 2018. 12:12

Evo cekam u cekaonici  da mi komentiraju nalaze 😫 tsh mi je duplo pao a ft3 i ft4 isto su se smanjili . 💪 Prolaktin prosli out bio 889 sad je 564.

MiniCooper26
    08. Kolovoz 2018. 12:13

MalaTajna222

Aurora, vidis moj je bas totalna suprotnost , on odma oce da idemo i ja i on ako je nesta. I sad svaki dan vodi racuna koliko sam voca pojela.
    Nadam se da nije nikakvi problem to kod muza i da ce biti sve ok!!!! Vjerujemo od srca u tvoj plusic 🙏🙏🙏
    Cure koju piju gynositol. Meni je gin rekla da ga konstantno pijem i sada dalje, jednu kesu. Da je taj lijek cuvar mnogo toga.

Meni su rekli 2 kese dnevno da ne moze skodit 😀

Gricko3
    08. Kolovoz 2018. 12:22

Aurora87

Hvala, draga😗.
    Ma da, ni ovaj moj nece nikad doktoru. A da sam ja u pitanju, istog trena bi me odnio u auto i odvezao doktoru. Samo sto mi malo tezak da ga nosim😁. Rekao mi je da bi otisao kod ove dok sto mijenja njegovu tek kad bi bilo 12 i pet. Kaze sad je pola 12 pa ima vremena😠

Moj je bas u svemu totalno opusten. I kad se tice njega ili mene i male uvik je opusten, nikad ne panicari. A ja bi najrade za svaku sitnicu na hitnu pogotovo kad se radi o maloj 😂 
    Ma bit ce sigurno sve dobro...ovaj moj meni nebi ni reka. Jedva mi je i za ovo povise trtice reka i to sigurno jer ga je jako bilo zabolili pa mi je mora rec 😕 al jos coek nema u planu ic doktoru. Cak me jednom bia i lagao da mu je proslo 😌 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

tata_me_zove_zlato
    08. Kolovoz 2018. 13:12

Blossom, srecnoo, mozda si rano radila test i ja ipak drzim fige da M ne dodje i da na odmor odes sa plusicem kao i ja. 
    Mini, zeno, ti si posle mesec dana terapije dovela u red i hormone i ciklus! Odlicno, sad pokrij to boluckanje u jajniku i cekamo plus! ➕➕➕

url=https://lilypie.com]

tata_me_zove_zlato
    08. Kolovoz 2018. 13:16

Aurora, ja isto imam takvog muza. Ponekad se i zahvaljujem Bogu sto jje takav smiren i pozitivan jer pobogu na sta bi to licilo da smo oboje panicari kao ja
    🙄😂Ali u tvom slucaju bih insistirala. Najverovatnije je sve u redu, ali za svaki slucaj trebaproveriti naravno. 

url=https://lilypie.com]

Lemon
    08. Kolovoz 2018. 13:17

Kod mene ništa novoga, čekam pregled nakon kiretaže i idemo na kompletnu obradu da što više pretraga napravimo. Nakon kiretaže samo sam taj dan krvarila, baš je krv bila, a poslije još samo 2,3 dana tak iscjedak. Ne znam jel to ok 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.