Elena, pod 2 dana ranije mislis da ti je ciklus 28,a ne 30?
Evo sad npr trebalo je 8.8 došla je 6.8 mislim na to i svaki mjesec tako.Nikad ne kasni samo tako dolazi prije.Ne znam jel to ima neke veze😏
Ne kuzim bas znaci tebi dodje M 30 dan ciklusa pa slijedeci mjesec 28 dan ciklusa pa treci mjesec 26 dan ciklusa ili?
Hmm, mozda ona misli na datum, a ne na dan da se pomice, a to je skroz normalno s obzirom da svaki dr mj ima 31 dan.
[left]Eto da vam se i ja pridruzim. [/left]
[left]Imamo vec curicu od 3 i pol godine... [/left]
[left]Prije 6 mj se niti mj dana nakon izostanka m desio spontani, dosta rano pa je sve samo otislo, od pocetka su testovi pokazivali jedva vidljivu liniju i beta je bila niza, iako se neko vrijeme duplala.
[/left]
Osjecala sam da nesto nije uredu, dogovorila kod privatnika uzv (sa 7tjedana po zm) i taj isti dan kad sam isla, nazalost pocela sam krvariti.
[left]Sad opet pokusavamo odnosno ne stitimo se vec neko vrijeme.[/left]
Ciklusi mi uglavnom variraju od 28-30 dana, nekad 32. Do sad sam ovulaciju pratila samo putem kalendara i sluzi, ali mi se ne cini to vise kao pouzdana opcija zbog moguce kasnije ovulacije pa cu poceti sa trakicama.
Danas na 30dc kalendar predvidja menstruaciju, no kod mene jos nista, osim dva puta kao neka nelagoda u ledjima i jedno kratko bockanje dolje.
Testove sam radila na 26 i 28 (osjetljivosti 25mlU), bili su bijeli ko snijeg. Strpit cu se jos dan dva, pa ako ne dodje trk po neki malo bolji. U prvoj trudnoci mi se Gravignost pokazao veoma pouzdanim i linije su na dan izostanka bile vidljive iz aviona.
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Mala Tajna, dobro je da si videla da je sve u redu iako je rano za srce 😍 cuces za dve nedelje i sad ces posle svakog pregleda biti mirnija.
Elena, tebi kalendar verovatno predvidja M svaki 30i dan, a ti dobijas na 28i jer nemoguce da ti se stalno skracuje luteinska faza.
Omerta, dobrodosla, zao mi je zbog loseg iskustva, cekamo tvoju srecu sa tobom. ❤️
url=https://lilypie.com]
bok! ja sam nova tu, imam klinju od 7 god i silom oću bebača. nažalost imala sam spontani prije 17 dana i sad čekam drugu priliku. strah me sad da nakon spontanog neću znati kad mi je O jer sam sve poremetila dok sam pila Duphastone. kolko su učinkovite te trakice, kad ih koristite?
Evo me,
U maternici je, uzv jedna gestacijska vrecica sa zumanj.vrecicom, nemoze se cut jos srce, jer je tek 5+4, idem za tocno 2 tjedna da vidimo je li srceko kuca.❤
Puno puno mi je lakse ali opet cekati 2 tjedna jojjj, ali ja sam htjela ici ranije jer sam htjela uopce potvrdu. I dala mi je novalac da pijem.
☺
MalaTajna super bas mi je drago da je sve dobro, a znam da ce tako i ostat 🙏❤
SVJESNA cestitam na curici, koja divna vjest, predivno ❤❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Eto ja se raspisala, kad ono m stigla jutros, tocno kako je kalendar predvidio. Ajde ako nista barem su mi ciklusi uredni. E sad samo sljedeci put ulovit ovulaciju trakicama, jer ocito ona nije bas po kalendaru. A ko zna sta se tu jos moglo posemerit, mozda bi bilo dobro i hormone provjerit.
Sretno svima!!!
Be the change you wish to see in the world.. 💚
Elena, pod 2 dana ranije mislis da ti je ciklus 28,a ne 30?
Evo sad npr trebalo je 8.8 došla je 6.8 mislim na to i svaki mjesec tako.Nikad ne kasni samo tako dolazi prije.Ne znam jel to ima neke veze😏
Ne kuzim bas znaci tebi dodje M 30 dan ciklusa pa slijedeci mjesec 28 dan ciklusa pa treci mjesec 26 dan ciklusa ili?
Mislim na datum svaki mjesec da se pomiče prije.Na to sam mislila.Sad ne znam jel to ima neke veze😏Uvijek mi je bila.normalna menstruacija nikad mi nije kasnilo kao što kod nekih kasni po mjesec.
Pencil u kojoj si fazi vadila progesteron?
Svjesna cestitke na curici 😁😁😍😍
Pina, trebala bi otici npr. 10dc na prvu folikulometriju pa ce onda dr vidit koliki su folikuli i ima li ih.ja sam zadnja 2 puta dolazila na 12dc jer je vikend mi bio na 10 i 11 dc , i bilo je taman.
Cure ne znam je li vi ,ali ja digod imam velikih poteskoca sa prijavom na klokanicu.
Da, Elena, koliko ti traje ciklus?? Meni je jedno vreme bio 25,a zadnjih meseci pre zaceca 27 dana sa ovulacijom na 13om danu. Upoznas svoj ciklus, osluskujes telo u plodnim danima da uocis promene, pocnes pratiti trakicama kako bi tacno znala kada i da li ovuliras.
Candida, dobrodosla, molim te promeni nick uplasi me 😂😂 zao mi je iskreno zbog spontanog, eto cest slucaj nazalost, bice uskoro uspeh i sreca.
url=https://lilypie.com]
Pencil u kojoj si fazi vadila progesteron?
Svjesna cestitke na curici 😁😁😍😍
Pina, trebala bi otici npr. 10dc na prvu folikulometriju pa ce onda dr vidit koliki su folikuli i ima li ih.ja sam zadnja 2 puta dolazila na 12dc jer je vikend mi bio na 10 i 11 dc , i bilo je taman.
Cure ne znam je li vi ,ali ja digod imam velikih poteskoca sa prijavom na klokanicu.
Vadila sam ga 23 dan ciklusa a ciklusi su mi inače 24 dana
Sortiraj odgovore
Najstariji