Hvala, draga😗.
Ma da, ni ovaj moj nece nikad doktoru. A da sam ja u pitanju, istog trena bi me odnio u auto i odvezao doktoru. Samo sto mi malo tezak da ga nosim😁. Rekao mi je da bi otisao kod ove dok sto mijenja njegovu tek kad bi bilo 12 i pet. Kaze sad je pola 12 pa ima vremena😠
Moj je bas u svemu totalno opusten. I kad se tice njega ili mene i male uvik je opusten, nikad ne panicari. A ja bi najrade za svaku sitnicu na hitnu pogotovo kad se radi o maloj 😂
Ma bit ce sigurno sve dobro…ovaj moj meni nebi ni reka. Jedva mi je i za ovo povise trtice reka i to sigurno jer ga je jako bilo zabolili pa mi je mora rec 😕 al jos coek nema u planu ic doktoru. Cak me jednom bia i lagao da mu je proslo 😌
A to sto opisujes mogla bi biti urasla dlaka. Znam nekoliko ljudi kojima je bilo to u pitanju na tom mjestu. Ma najgore mi sto sam nemocna da ga natjeram.
Mini, jesu li ti objasnili nalaze? Super za prolaktin🤗 iako jos malo mora pasti ali ocito nesto dobro radis kad je pao
Aurora i tata ❤️💪 kad sam vadila prolaktin bila sam tamo sat vremena i mirovala ali mi je bila stavila braunilu ali kad mi je vadila bas je potezala i onda mi je u drugu ruku izvadila krv jer vjerovatno nije bila namjestila dobro braunilu tako da mi je mozda i toga prolaktin povisen tako je doktorica rekla.rekla mi je da izvadim i antijela stitnjace ali da to nije hitno... Suzr su mi dosle na oci kad sam vidila da mi ke stinjaca upola se smanjila od zadnji put. Njen savjet da odem kod ginekologa i da mi potaknu ovulaciju sa klomifenom ili necim
Bravo Mini, odlicno, sad ginicu da ti potakne ovulaciju i u akciju 🤲😂
Moja me bebaca pocela lupkati, ponekada udari da mi stomak zavibrira na jednom mjestu i blago se podigne to mjesto i onda se smiri, cim kazem muzu dodji da vidis ono prestane hahaha kao da ga namjerno zeza 😭
Svjesna divno, to je i prilicno rano za prvu trudnocu, super! Osetice i on za koji dan. Moj muz kaze da mi je sinoc drzao ruku na stomaku dugo dok sam spavala, a on gledao film i da se druzio sa bebom❤️😍
url=https://lilypie.com]
Cure meni danas beta porasla.Dobila sam uputnicu ta kiretazu i eventualni laparaskopiju. :(
Drzi se Nela, sta je tu je. Samo pozitivno i sve ce biti u redu.
url=https://lilypie.com]
Zvala me doktorica opće prakse da mi je tsh 7,2 znači povećao se i da ne smijem raditi na bebi.A na,terapiji sam
https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8
Babyq molim te gledaj vedriju i pozitivniju stranu, sada si jedan korak bliza bebici jer si to saznala, mozes to lako terapijom da rijesis i da imas sigurnu i zdravu trudnocu. Zamisi da si ostala trudna sa takvim TsH i da se nesto lose desilo, zar nije bolje ovako?
Ja se trudim tako razmisljati i bude mi lakse, nadam se da ce ti pomoci. Drzim ti fige ❤️
Mini super da su ti se popravili hormoni. Sad samo nadtavi tako i sve ce biti super i uskoro nam javljas plusica!!! 🤗🤗🤗🤗
Babyq obavezno si dovedi u red taj tsh prije trudnoce to moze uzrokvat spontane dobro ti svjesna kaze. Javi se nekom endokrinologu i trazi da ti vade i antitijela stitnjace. Sretno...
Ja dan provela u agoniji od bolova od M, al sad dosla malo k sebi. Sto ima kod drugi cura...
Joj nisam ime zapamtila pisala mi za duphastone jdna od vas... On jako zna skratiti ciklus i smanji količinu M.
Sortiraj odgovore
Najstariji