ABC cini mi se da si pisala za Fordex, ja ga isto uzimam, sad ce skoro godina dana, kad sam ga prvi mjesec pocela uzimat M mi je dosla ubrzo, ali dugo vremena je proslo i ciklusi se nisu uredovili, odnosno bili su do 33 dana, ali nikad istog trajanja. Utvrdi postojanje ovulacije pa ako ju ne bude na druge ces mjere a Fordex ce ti u svemu samo pomoci, naravno ako vec nisi trudna :)))
Jeste možda pile Duphaston tablete? Nakon koliko dana od zadnje tablete se dobije m?
Nista meni jos nije pravo krvarenje krenulo.Izlazi smedje pomijesano kao s vodom.Kaze dr. Mozda je to sve sto ce izaci mozda nece biti kao krvi.
Jos uvijek me kao stede na operaciji.Nadaju se da ce samo izaci.Kaze ako ne izadje samo kiretaza i eventualno da udju u stomak da vide da li je to bila uopste vanmatericna.
Jucer na kontrolo bila beta nije spala od petka stoji 540. Kaze moguce da ce spasti u narednu sedmicu i pol.Ali kao moze dugo trajati.
Ja sam bespomocna i samo cekam. Cesto idem na kontrole.Nemam neke bolove pomalo nesto.
Kontala sam malo macine trave popiti da sto prije krene.Ne znam ni sama sta vise raditi. Osjecam kao da cu da poludim.
A i boli sve kao sto znate. :(
Aurora, da sam na tvom mjestu ja bi napravila test odavno 😂 jos pogotovo ako ti je 8 dpo. Znam da se ne zelis razocarati
Tata 🤗🤗 za pokrete bebe. A za lijek gl bolje da to ga uvede ako mora jer veca je stetnost koliko se sjecam ako ti stalno imas visok tlak nego lijek, a i najosjetljivije razdoblje si prosla pa bitno da si ti dobro. Vidit ces s njime mozda samo priveremo dok ne prodju ove vrucine ti treba lijek.
Nela ja se ne bi igrala sa cajevima jer moze ti samo ppgorsat situaciju posebno ako je vanmaternicna u pitanju. Bitno da te redovito kontroliraju i da beta pada iako me cudi da ti stoji na istoj vrijedosti. Drzi se draga.
Aurora cekaj ti sa testom barem do 10.8 jer sve ostalo je upitno. Ti ne mozes znas tocan datum oplodnje ako je do nje doslo kao ni implantacije i bezveze se razocarat ako dobis minus sad.
Baby ja pila duphaston. M dodje u roku od 8 najvise 10 dana od zadnje tablete. Znaci bilo koji dan u tom periodu mozes dobiti.
ABC cini mi se da si pisala za Fordex, ja ga isto uzimam, sad ce skoro godina dana, kad sam ga prvi mjesec pocela uzimat M mi je dosla ubrzo, ali dugo vremena je proslo i ciklusi se nisu uredovili, odnosno bili su do 33 dana, ali nikad istog trajanja. Utvrdi postojanje ovulacije pa ako ju ne bude na druge ces mjere a Fordex ce ti u svemu samo pomoci, naravno ako vec nisi trudna :)))
Da pocela sam ga piti prije nekoliko dana,tacnije zavrsetkom M,ali imam te neke cudne simptome koje ne znam da li da povezem sa tabletama ili necim drugim 😄😄 npr. Naumpale mi sljive na poslu a inace ih nisam neki ljubitelj ili na miris ribe da povratim i tako nekih cudnih situacija.. da li se ikom od vas desilo da dobijete M a ipak ste trudne malo me to buni.. sutra idem do apoteke uzeti testic da budem sigurna pa kako budee 🙂
Ja jutros opet isla vadit prolsktin i tsh. . 😫Tamo sam bila sat vremena mirovala pa cemp vidjet. Danas 13.dan ciklusa, pijem gynostilol ali po 2 vrecice dnevno a prije sam pila samo jednu.. Pijem i prenatal. Sad kako su ove vrucine nisam mogla niti jesti a sad me glad uhvatila koda 5 godina nisam nista jela. U srijedu su mi nalazi pa cemo vidjeti .. Onda nalaze opet nositi na komentar u endokrinologa..
ABC misim da ti to nije od Fordexa, on prouzrokuje dijareje i slabost, odvratnost prema hrani i slicno, a za simptome koje navodis nazalost niko ne moze znati dok ne napravis test, ja sam trudna dobro bila a nista mi nije govorilo da sam trudna niti sam imala kakve trudnicke tegobe.
Vratila se sa pregleda, sve nam je u redu, i dobiti cemo jednu stidljivu curicu koja se jedva pokazala sa sve rukama preko glavice 😍😍😍😍
Evo me,
U maternici je, uzv jedna gestacijska vrecica sa zumanj.vrecicom, nemoze se cut jos srce, jer je tek 5+4, idem za tocno 2 tjedna da vidimo je li srceko kuca.❤
Puno puno mi je lakse ali opet cekati 2 tjedna jojjj, ali ja sam htjela ici ranije jer sam htjela uopce potvrdu. I dala mi je novalac da pijem.
☺
Evo me,
U maternici je, uzv jedna gestacijska vrecica sa zumanj.vrecicom, nemoze se cut jos srce, jer je tek 5+4, idem za tocno 2 tjedna da vidimo je li srceko kuca.❤
Puno puno mi je lakse ali opet cekati 2 tjedna jojjj, ali ja sam htjela ici ranije jer sam htjela uopce potvrdu. I dala mi je novalac da pijem.
☺
Svjesna baš lijepo za čuti :) mala curica 💕
Malatajna bit će sve uredu, vidit ćeš 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji