Tata 🤗🤗🤗🤗 savrseno!!! Sve izgleda super taj nalaz. Prekrasno. Ja cekala kao da prodje 4 kod nas al fulala brojat vremensku razliku pa malo kasnim. Al nema veze bitno da ja znam da ste ti i curka super! Uljepsalo mi dan jos malo. Prijateljica mi jutros javila da je rodila zdravog i predivnog djecacica. Tako da je ova tvoja vijest šlag na kraju bila.
Aurora, mogo bi ovo biti tvoj mjesec 🙏🙏🙏
Ajme to te pitan , zanima me taj aparat , bas gledali muz i ja u citija u elipsa ali nismo uzeli. Je li to valja? Obozavamo voce i ja i on bas bi nam bila ekstra stvar mislin.
Nela, ako nema grceva, odmah ujutro ginicu na pregled i po duphaston ili utrogestan. Ne brini se. Imala sam i ja svakojake iscjetke, sve dok nije svjeza krv pracena grcevima nema alarma. Ali moras imati adekvatnu terapiju. Ja sam pila 3 duphastona dnevno i plus ga dobijala u injekcijama svaki peti dan, i jos uvijek sam na njemu.
Svjesna imam grceve danima.Mislima sam da je to normalno.Ali od veceras imam smedji iscjedak. I to ne puno nego malo. Evo vec sam dosla u bolnicu cekam na pregled.
Ja koristim kleksan 0.3 i utrogest 100mg svaku npc vagibalno.
Plasim se uzas.
Ma ne brini, biti ce to ok, neka si dosla na hitnu ako imas grceve, mada nije svjeza krv to je dobra stvar. Ja sam do osmog tjedna trudnoce bila kod ginekologa 5 puta zbog tih stvari 🙈Mozda ce ti samo povecati na dva utrogestana. Javi sta je bilo 🤞
Gricko di si ti kako si danas?
Nela jos malo pa cemo i mi na prvi pregled, opusti se do tada koliko mozes💋
Hej, sad bas citam.
Beta ti je odlicna bome, kod tebe je sigurno sve u redu bas imam takav osjecaj ❤
A ja cijeli dan na moru s curkom, pa sad isle u park, na sladoled i jos malo spavanac :)
Kako si tii? ❤ Ja sam ipak odlucila da cu na pregled u 7 tj kad se vratim kuci...
Tata predivnoo, preslatko ❤❤ bas mi je drago zbog vas!
NELAA Javi sta je bilo??? I ja sam imala smedi iscjedak i sve bilo u redu rodila curicu. Obavezno nam,javii 🙏🙏🙏🙏❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Ostala sam u bolnici.Nema nista u maternici. Sumnjaju na vanmatericnu. :'( Sve su mi upute dali u slucaju operacije. :(
Nela 🤞 da sve bude u redu i da ujutro ipak bude sve super. Drzi se draga i hrabra nam budi.
Ostala sam u bolnici.Nema nista u maternici. Sumnjaju na vanmatericnu. :'( Sve su mi upute dali u slucaju operacije. :(
Ajme Nela 😢😢😢 bas mi je zao!
Jesu ti vadili betu? Pa mozda je jos prerano da se vidi isTa ti si trudna manje od mene koliko znam? Tek kad je beta preko 1000 trudnoca se vidi u maternici. Barem sam tako citala. Ajme drzi se, nadam se da ce ipak bit sve dobro❤🙏
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sortiraj odgovore
Najstariji