Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nela1990
    01. Kolovoz 2018. 21:05

Cure uplasena sam.Plasim se operacije.Plasim se jako.

Nela1990
    01. Kolovoz 2018. 21:05

Pardon beta mi pala na 700

• Brankica
    01. Kolovoz 2018. 22:10

Drži se draga Nela ❤ Svakog na tvom mjestu bi bilo strah ali probaj ostati hrabra. Držim fige da ipak ne dođe do operacije. Mislimo na tebe 😘

02. Kolovoz 2018. 00:46

Nela drži se, i sretno ❤ 
    Mislimo svi na tebe, nadam se da neces morati na operaciju 🙏

• misica35
    02. Kolovoz 2018. 09:37

Nela sretno!!!! Nadam se da ces se oporaviti i da ce otici sve bez operaciji, uzasno je to tesko, i zelim ti sto brzi oporavak u svakom pogledu 🙏🏻

MalaTajna222
    02. Kolovoz 2018. 09:37

Nela, budi jaka uz tebe smo svi ❤nadamo se najboljem!
    Aurora, ja ti slabo znan o tome sta si rekla , da ti seta O. Jer u mene je rijetko kada bila , a cesce bi izostala(anovulacijski ciklusi).
    Gricko , sta ima kod tebe.ima li kakvih simptoma? Mene muci zatvor, napadi gladi. Jucer sam bila rano ujutro dok nema sunca malo na plazi, i nije mi godilo. Tako da necu ici dok ne odem dr.u pon. I tako me strah tog pregleda da imam kamen u zelucu kad se sjetin.

Gricko3
    02. Kolovoz 2018. 09:52

Nela bas mi je zao. Budi hrabra ❤ nadan se da ces izbjec op. Saljem veliki zagrljaj, znam kako se osjecas ❤ 

MalaTajna ma kod mene sve isto. Malo grudi bole i to je to. Stvarno se uopce ne nadam najboljem. Ja sam svaki dan na moru kupam se imam curicu od 3 god pa sam s njom svaki dan na plazi i kupamo se :) 
    Uuh blizu je ponediljak, ma ja virujem da je kod tebe sve dobro. Sigurno ❤ 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

tata_me_zove_zlato
    02. Kolovoz 2018. 10:33

Nela, ako je betapocela padati,mozda izbegnes operaciju. Ali i ako u najgorem slucaju dodje do nje, ne plasi se mnogo, stisni zube.. Ja sam operisana, izvadjen mi je jajnik jer je pukla cista i ceo jajnik sa njom, ali mislili su da je vanmatericna, tako da je ista operacija u sustini.Operisana sam od 23do3h  a ujutro u 8h vec setala sama. Nije toliko strasno hocu reci to fizicki. Onaj unutrasnji bol koji sad osecas je veci. ☹️

url=https://lilypie.com]

tata_me_zove_zlato
    02. Kolovoz 2018. 10:34

Ja sam nocas uletela u neki astmaticni napad, ova me sparina i vlaznost vazduha ubija, posteno smo se uplasili i muz i ja. 

url=https://lilypie.com]

MiniCooper26
    02. Kolovoz 2018. 11:14

tata_me_zove_zlato

Ja sam nocas uletela u neki astmaticni napad, ova me sparina i vlaznost vazduha ubija, posteno smo se uplasili i muz i ja.

Jel sad sve ok? Uzasno je sparno i vruce.. I najzdravijima smeta ova uzasna vrucina. . Nepodnosljivo.. A mogu mislit kako je tebi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.