Hvala vam.
Da vadima sam betu u 2 dana se cetveroduplila.
Vide nesto sto nije na materici nego negdje drugo. :(
Vidjeti cu sutra sta ce biti.
Nista sinoc me pripreili na sve.Za operaciju.rekli mi da ne jedem i ako osjetim bolove da se javim.
Vadili mi betu nista mi nisu jos rekli cekam vizitu.:(
Jako se plasim.
Hvala vam
Nista nisu rekli.
Ona nesto vidi ali nije jasno da li je to trudnoca uopste neka cisticna formacija.
Dok je prije mene cura bila sa jasnom vanmatericnom sa plodom u jajovodu.
Kaze mozda i ima trudnoca jer mi je beta ravnomjerno rasla. Ali ja imam neka probadanja u toj desnoj strani.
Vidjeti cu.Sve je u Bozijim rukama.Ja ne mogu nista uciniti.
Evo i mene sa losim vijestima tko me se sjeca.. nakon otkucaja srca ono je ipak stalo, ovo mi je treci spontani zadnja dva srce stane na cca 7 tt. Papa, brisevi, TORCH, štitnjača su u redu. Ima netko savjet što da tražim od pretraga još? Idem napraviti prvo testove na trombofiliju ali ne znam što dalje. Suprug još ništa nije radio jer do trudnoće uvijek dođe
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Nela zao mi je, nadam se da ce biti sve ok i da ces brzo znati sto je u pitanju.
Lemon, bas si me rastuzila, trombofilija ti radi problem. Testiraj se na genetske i na stecene trombofilije, obavezno nam javi rezultate testiranja. I ja sam imala takvu situaciju u prosloj trudnoci, srce nikad nije ni prokucalo. Drzi se.
Nela, sigurna sam da je sve u redu. U mojoj drugoj trudnoci otisla sam prerano na prvi uzv. Dr mi je rekla ima nesto u materici, ali na sve lici samo na plod ne. Znala sam da je sve ok. Otisla posle 10 dana i srce kucalo. Mozda ti samo treba utrogestan zbog tog smedjeg iscetka, ali nije nuzno. Opusti se i sacekaj. Beta se super dupla i to je odlicno. Samo je rano.
url=https://lilypie.com]
Grizli hvala na brizi 😊gde ste vi to na odmoru kad ste i vremensku zonu menjali? Uzivajte!! ☺️
Lemon, zao mi je. Obavezno trombofolija naravno, ali i muz. Nebitno sto do trudnoca dolazi. Grizli ima vise iskustva tu, i kod nue brzo dodje do zaceca ali zbog losijeg spermograma se ne odrzi. Vec ce ti ona napisati kad vidi. Drzi se.
url=https://lilypie.com]
Lemon bas se sjecam kad si nam javila da imas plusic 🙁🙁budi jaka draga nedaj se sve ce se rijesiti znam da je pretesko ti sada, i uvijek smo tu ako nista drugo ❤
Bas neki tuzan dan u grupi.nadam se da ce zavrsiti sa lijepim vijestima!
Citavsi to sve bas sam se zapitala zasto mora tako 😔
Sortiraj odgovore
Najstariji