Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nela1990
    31. Srpanj 2018. 00:20

Hvala vam.
    Da vadima sam betu u 2 dana se cetveroduplila.
    Vide nesto sto nije na materici nego negdje drugo. :( 
    Vidjeti cu sutra sta ce biti.

MiniCooper26
    31. Srpanj 2018. 01:18

Nela drz se bit ce sve ok ❤️

MalaTajna222
    31. Srpanj 2018. 08:36

Nela, drzi se zeno!!!🙏🙏🙏🙏da javis ipak dobre vijesti ❤

Nela1990
    31. Srpanj 2018. 09:53

Nista sinoc  me pripreili na sve.Za operaciju.rekli mi da ne jedem i ako osjetim bolove da se javim.
    Vadili mi betu nista mi nisu jos rekli cekam vizitu.:(
    Jako se plasim. 
    Hvala vam 

Nela1990
    31. Srpanj 2018. 10:09

Nista nisu rekli.
    Ona nesto vidi ali nije jasno da li je to trudnoca uopste neka cisticna formacija.
    Dok je prije mene cura bila sa jasnom vanmatericnom sa plodom u jajovodu.
    Kaze mozda i ima trudnoca jer mi je beta ravnomjerno rasla. Ali ja imam neka probadanja u toj desnoj strani. 
    Vidjeti cu.Sve je u Bozijim rukama.Ja ne mogu nista uciniti.

Lemon
    31. Srpanj 2018. 10:25

Evo i mene sa losim vijestima tko me se sjeca.. nakon otkucaja srca ono je ipak stalo, ovo mi je treci spontani zadnja dva srce stane na cca 7 tt. Papa, brisevi, TORCH, štitnjača su u redu. Ima netko savjet što da tražim od pretraga još? Idem napraviti prvo testove na trombofiliju ali ne znam što dalje. Suprug još ništa nije radio jer do trudnoće uvijek dođe 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

_svjesna
    31. Srpanj 2018. 10:50

Nela zao mi je, nadam se da ce biti sve ok i da ces brzo znati sto je u pitanju.
    Lemon, bas si me rastuzila, trombofilija ti radi problem. Testiraj se na genetske i na stecene trombofilije, obavezno nam javi rezultate testiranja. I ja sam imala takvu situaciju u prosloj trudnoci, srce nikad nije ni prokucalo. Drzi se.

tata_me_zove_zlato
    31. Srpanj 2018. 11:49

Nela, sigurna sam da je sve u redu. U mojoj drugoj trudnoci otisla sam prerano na prvi uzv. Dr mi je rekla ima nesto u materici, ali na sve lici samo na plod ne. Znala sam da je sve ok. Otisla posle 10 dana i srce kucalo. Mozda ti samo treba utrogestan zbog tog smedjeg iscetka, ali nije nuzno. Opusti se i sacekaj. Beta se super dupla i to je odlicno. Samo je rano. 

url=https://lilypie.com]

tata_me_zove_zlato
    31. Srpanj 2018. 11:51

Grizli hvala na brizi 😊gde ste vi to na odmoru kad ste i vremensku zonu menjali? Uzivajte!! ☺️
    Lemon, zao mi je. Obavezno trombofolija naravno, ali i muz. Nebitno sto do trudnoca dolazi. Grizli ima vise iskustva tu, i kod nue brzo dodje do zaceca  ali zbog losijeg spermograma se ne odrzi. Vec ce ti ona napisati kad vidi. Drzi se. 

url=https://lilypie.com]

MalaTajna222
    31. Srpanj 2018. 13:26

Lemon bas se sjecam kad si nam javila da imas plusic 🙁🙁budi jaka draga nedaj se sve ce se rijesiti znam da je pretesko ti sada, i uvijek smo tu ako nista drugo ❤
    Bas neki tuzan dan u grupi.nadam se da ce zavrsiti sa lijepim vijestima!
    Citavsi to sve bas sam se zapitala zasto mora tako 😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.