Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mama_male_ceze
    31. Srpanj 2018. 14:22

pozdrav svima, nova sam ovdje. redovno vas čitam, ali još nisam pisala. 
    mama sam curice od uskoro 3g. 
    i zadnjih godinu i pol radimo na drugoj bebi, dođemo do oplodnje ali trudnoću nažalost nikako održati (3 spontana u god dana) svi nalazi uredi. štitnjače, trombofilije, briseva i pape..
    sada opet imam pozitivan test. ali mi se čini da je test od četvrtka bio tamnije crte od današnjeg, pa nemam neka velika očekivanja :(

Lemon
    31. Srpanj 2018. 17:22

Kada bude jedan plus, onda krenu i drugi, a tako i lose stvari. Naucila sam da zivot nije fer, ali da bas  oko toliko "jednostavne" stvari može biti problema sve vise me to iznenaduje. Do toga je doslo da bih htjela da se pokaze problem sa trombofilijom pa da sam na miru sa pretragama i da mozemo dalje 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

• mama_male_ceze
    31. Srpanj 2018. 17:24

Autora, hvala ti na dobrodoslici. Testovi su isti. I evo ovaj sada je skorz negativan. Pokusvam ne gubit nadu, ostati psihicki jaka ali lomim se. Nije miz nista obavljao, ali u 9mj idemo na humanu reprodukciju tako da se nadam da cemo tamo pronaci problem. Imamo zivo i zdravo dijete i to je zapravo najveca utjeha trenutno. 

• ANYMANY
    31. Srpanj 2018. 17:54

Bok cure moje. Stiglo je ljeto, i kod mene sve je isto.
    Ne radimo na bebici, spremamo se polako na more, i počinjem raditi 1.9.
    Ugovor sam potpisala i eto…
    Prošli ciklus sam pila Duphastone i dobila 29ti dan, sada ponovo očekujem M normalno jer sam imala O (potvrdila trakicama) 14ti dan ciklusa :)

Što ima novo?

Sin - 2009.
    Beba anđeo - 2012.
    Kćerka - 2014.

MiniCooper26
    01. Kolovoz 2018. 01:37

ANYMANY

Bok cure moje. Stiglo je ljeto, i kod mene sve je isto.Ne radimo na bebici, spremamo se polako na more, i počinjem raditi 1.9.Ugovor sam potpisala i eto…Prošli ciklus sam pila Duphastone i dobila 29ti dan, sada ponovo očekujem M normalno jer sam imala O (potvrdila trakicama) 14ti dan ciklusa :)Što ima novo?

Tako sam i ja pila duphastone i dobila 29.dan ciklusa... Sad cemo vidjeti sta ce bit ovaj misec bez duphastona. Jos pijem i gynositol i prenatale... Nikako do enfokrinologa doc.. Ocito su svi na godisnjem

Babyq
    01. Kolovoz 2018. 11:54

Došla je vještica.😢😢
    Trebam informacije.Tko radi Inseminaciju?Moj ginekolog ili bolnica?Dali se prije mora neke pretrage obaviti?
    Hvala

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

Ana Donna
    01. Kolovoz 2018. 15:23

Babyq žao mi je :( 
    Može te tvoj ginek poslat na inseminaciju ako pokušavate već godinu dana, a možeš pokušati i privatno...moraš napraviti nalaze, spolni hormoni a muž spermiogram

Babyq
    01. Kolovoz 2018. 17:17

Spolne sam napravila nalaz u redu.Sutra muz ide po uputnicu za spermiografiju.U kojoj bolnici se radi koliko se čeka da te naruce?

Hvala

https://photos.app.goo.gl/LtCNyTgsUaA88vMo8

• misica35
    01. Kolovoz 2018. 17:54

Nela; javi nam se? 
    Citam i ne vjerujem 😢😢
    Lemon, jako jako mi je zao 😢

Nela1990
    01. Kolovoz 2018. 21:05

Tuzne vijesti.
    Sinoc sam jedv prezivjela noc, uz jake bolove i mucnine, ali bez op.Jutros mi je beta sa 1100 pala na 70.
    Smatraju da ce mozda krenuti samo od sebe.Jutros su vidjeli nesto i u materici a i nesto i dalje stoji izvan.
     Ostavljaju me tri dana da samo proba da izdje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.