Mala tajna dijelim misljenje.Ni ja ne upadam nigdje dok ne vidim na uz :) 🙈
Kad je tebi prvi uzv? I kad ti je dosla zadnja m?
Zadnja je bila 23.6.
A tek idem sutra da termin dogovorim.Bila sam na godisnjem i tamo sam isla radila betu i imala uz preko stomaka ali noje dr. Nista vidio.Pa mi je rekao najbolje za dvije sedmice.Kao da me ne cackaju puno :)
Ja sam 28.6.blizu smo😉
E samo da nam prodju prvi pregledi🙏
Nikako docekaaat 🙏🙏🙏 koliko jedva cekan, toliko me i strah…uuh ovo traje cijelu vjecnost
Tu smo negdje :)
I mene isto, traje bas.
Svaki put mislim prokrvariti cu.
Imam grceve ceste. I kao osjecaj toplote i predjelu stomaka gdje je materica.
Ja odoh sutra da uzmem bolovanje i da napravim termin.Drzim nam fige :)
Meni je temp.37,0. Budim se na wc a onda bas tesko zaspem jer ako je u rano jutro, uzasna mi je glad.nesto sto nisam do sad osjecala.
Misice, doći će novi plus i s njime uredna i školska trudnoća. Drži se! ❤
Cure, ciklus mi je inače uredan, 32 dana, međutim broj trajanja vještice mi se u zadnje vrijeme smanjio. Zadnja mi je trajala samo 1 dan. Ostala 2 dana samo malo na papiru kad idem piskiti. Da li je neka od vas imala slično iskustvo?
Ja sam jednom imala tako tri dana, ali mi je to vjerojatno bilo od pilula. Popila zadnje pilule i trajalo mi tri dana. Poslije ih nisam vise pila i od tada mi traje 5-6-7. Je li ti prvi dan bilo bas jako ili slabije? Ima li sanse da si trudna? Mozda ti je "lazna" M bila
Stvar je u tome da je meni nekoliko zadnjih oskudnije nego inače. Nikada nisam imala obilne,ali vidim promjenu. Zadnja je trajala 1 dan, krv je bila svjetlija nego inače, i izostao mi je spotting koji sam obavezno imala 2 dana prije dolaska vještice. Šanse za trudnoću ima,pokrili smo O, ali nekako najmanje nade imam da je to. Počela sam piti vrkutu pa je možda ona....
Zadnja je bila 23.6.
A tek idem sutra da termin dogovorim.Bila sam na godisnjem i tamo sam isla radila betu i imala uz preko stomaka ali noje dr. Nista vidio.Pa mi je rekao najbolje za dvije sedmice.Kao da me ne cackaju puno :)
Ja sam 28.6.blizu smo😉
Nikako docekaaat 🙏🙏🙏 koliko jedva cekan, toliko me i strah…uuh ovo traje cijelu vjecnost
I mene isto, traje bas.
Meni je temp.37,0. Budim se na wc a onda bas tesko zaspem jer ako je u rano jutro, uzasna mi je glad.nesto sto nisam do sad osjecala.
Meni je isto tako 37.2. I glad o ruzno spavam.
Bila sam i napravila termin za 9.8.
Kaze mi da ne uzimam do termina heparin ni utroges, a u Bosni mi rekli da uzimam.
Ali ja necu nju slusati ja cu uzimati.Jer sam citatala da su djevojle od pozitovnog testa do dobijale. :)
Mišica, žao mi je zbog biokemijske i vjerujem da ćeš nam ubrzo doći s puno lijepšim vijestima.
Čestitam ostalim curama...
Baš sam se sjetila kak je meni bilo kad sam prvi put ostala trudna i to iščekivanje prvog pregleda. Ajme meni, još sam bila kod neke stroge ginekologice, muž je išao samnom...
Baš sam i gledala kad sam radila test, na 28. dan ciklusa i bila je neka ful blijeda crtica. I tada su mi ciklusi bili na 23-25 dana. Mislim da ću i ovaj mjesec tako. Bila sam radila test u čet i pet na 20. i 21. dan ciklusa pa je bio minus, samo sam bezveze trošila testove. Ako fakat počne kasnit bar 1-2 dana, e onda ću odsad napraviti jer ovo nema smisla. Od puste želje se neće napraviti druga crtica
Zadnja je bila 23.6.
Ja sam 28.6.blizu smo😉
I mene isto, traje bas.
Meni je isto tako 37.2. I glad o ruzno spavam.
Bila sam i napravila termin za 9.8.
Kaze mi da ne uzimam do termina heparin ni utroges, a u Bosni mi rekli da uzimam.
Ali ja necu nju slusati ja cu uzimati.Jer sam citatala da su djevojle od pozitovnog testa do dobijale. :)
Ja niti iman temp. Niti se budim, niti me sta boli 😕😕😕😐 bolje da vise nista ne citam do pregleda.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Gricko, a u koje vrijeme mjeris temp? I mjeris li inace bazalnu?
Nisam inace mjerila :/
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Brankice, ma ja bi mozda napravila test da sam na tvom mjestu😊.
Moguce je da je i od vrkute, ali svejedno… Mjeris li mozda bazalnu temperaturu?
Možda si u pravu, vjerovatno bi trebala napraviti test...ali nekako su mu sve lađe potonule. Bazalnu temperaturu nisam nikada mjerila. Nekako mi se ta metoda činila najmanje pouzdanom od svih. Imam još jednu O za hvatati, pa onda krećemo s pretragama. Hvala ti na odgovorima ❤ Javim ako se odlučim za testić.
Cure..zanima me je li se kojoj dogodilo da pocne krvariti dan prije ovulacije (17dc)?
Cure vadila sam betu danas ipak, nisam izdrzala. Sad cekam nalaz da mi dodje na mail.
Bazalna je pouzdana, ja sam je mjerila 3 mj.i tocno mi je pokazala ovulaciju i pad temp na 25 ili 26dc pred m.
Iscekujemo betuu :)
Ja imam neki zuckast iscjedak ne znam da li je normalno :(
Sortiraj odgovore
Najstariji