Iscekujemo betuu :)
Ja imam neki zuckast iscjedak ne znam da li je normalno :(
Imam i ja digod. Nekad je malo zuci nekad je vodenastiji(ko ovulacijski).ne brini to je u redu.
Bila sam obavit neke stvari ali jedva po ovoj vrucini. Bas se umorim zacas. Nezz je li i tebi tako.
Vidiš kako smo sve drugačije, meni je nekako laškše bilo koristiti trakice. Možda se upustim i u avanturu s toplomjerom. Iako je meni najbolji pokazatelj O sluz/iscjedak, čak imam i mučninu 2 dana. Mi pokrijemo kako kada; nekada svaki dan nekada svaki drugi. Super je što si opuštena, to je svakako plus u svemu tome. Mene je dolazak zadnje M baš pogodio. Mislim da se prvi puta pojavio osjećaj tuge i kod mene i muža. Kako smo se konačno odlučili na pretrage, tako se i neki nemir pojavio. Valja je to sve normalno. Dolazi nova O, s njom i nova nada
Cure..zanima me je li se kojoj dogodilo da pocne krvariti dan prije ovulacije (17dc)?
Tena, nikada nisam imala takvo krvarenje ali sam čitala da postoji tzv. ovilacijsko krvarenje. Ako sam dobro razumjela, normalno je ali treba isključiti da se ne radi o nečem drugom.
Pozdrav. Jel tko zna sto je to anehogeni odjek u podrucju cisterne magne? Trudna sam 15 tjedana
25.7. Beta je bila 243,2., a danas , 5 dana kasnije iznosi 1751.0. Je li to ok????
Danas sam 4 +5. Iliti ga 19 dana od ovulacije.
25.7. Beta je bila 243,2., a danas , 5 dana kasnije iznosi 1751.0. Je li to ok????
MalaTajna pa to je i više nego odlična beta 💪🎉👍. Čestitke i opusti se :)
Super je betaaaaa :)
A da i ja se nekako cudno umorim kada izadjem vani.Ali nekako mislim da mi je sve na psihickoj bazi kao umisljam jer znam da sam trudna.
Ali totalno cudan osjecam uz to kao da vi svaki cas prokrvariti.
:)
Evo drugari jedna lepa devojcica!! 😍😍😍Sve je savrseno uredno, ne bi me dr ni slao na double, ali ja sam ipak trazila da budem mirna. Nosna kost vidljiva kao sto vidite, zeludac, besika, lobanja, bubrezi, srcani zalisci, sve savrseno. Cura je 68 mm duga i ima 156 ravnomernih srcanih otkucaja. A moj muz devojke.... Toliki covek, a suza mu posla 🤗😍☺️
url=https://lilypie.com]
Sanja ce biti, da, po mojoj pokojnoj mami. Termin za porodjaj mi je bas za njen rodjendan, tako da sam znala da je zensko.to je glava bebe na slici iz profila, a to brdasce je nos bogami na tatu 😬poveci 😀😆sad se vise nista ne brinem, samo je cekamo 😍
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji