Misice, doći će novi plus i s njime uredna i školska trudnoća. Drži se! ❤
Cure, ciklus mi je inače uredan, 32 dana, međutim broj trajanja vještice mi se u zadnje vrijeme smanjio. Zadnja mi je trajala samo 1 dan. Ostala 2 dana samo malo na papiru kad idem piskiti. Da li je neka od vas imala slično iskustvo?
Znas sta, kad nase cure predju na prolecne bebe i ja cu sa njima 😀na zimskim nista zivo pohvatati ne mogu i ne osecam se kao kod kuce, kao ovde 😀
Nela, potpuno razumem taj strah, imala sam ga i ja i onda posle tih uzv kad vidim bebu umirim se i tako sam ga savladala. Videces 😊
Slazem se, ja sam gledala temu prvo tromjesečje, htjela pitat neke stvari ali mi nije to to. Ono ko da si upa u neko drugo drustvo.smislit cemo nesto, ali ja osobno ne mrdam nigdje dok ne odem na pregled 6.8.i onda jos ako s vremenom bude sve u redu.❤
Misice saljem ti veliki zagrljaj❤
Mala tajna dijelim misljenje.Ni ja ne upadam nigdje dok ne vidim na uz :) 🙈
Kad je tebi prvi uzv? I kad ti je dosla zadnja m?
Zadnja je bila 23.6.
A tek idem sutra da termin dogovorim.Bila sam na godisnjem i tamo sam isla radila betu i imala uz preko stomaka ali noje dr. Nista vidio.Pa mi je rekao najbolje za dvije sedmice.Kao da me ne cackaju puno :)
Zadnja je bila 23.6.
A tek idem sutra da termin dogovorim.Bila sam na godisnjem i tamo sam isla radila betu i imala uz preko stomaka ali noje dr. Nista vidio.Pa mi je rekao najbolje za dvije sedmice.Kao da me ne cackaju puno :)
Ja sam 28.6.blizu smo😉
E samo da nam prodju prvi pregledi🙏
Lijep pozdrav curke! Novim trudnicama cestitke i neka vam trudnoce budu skolske a porodi sto laksi. Trudilicama, da ugledaju svoje plusice sto prije.
Kod mene nista novo, jedan ciklus iza nas, menga na vrijeme kao i uvijek, nisam niti ocekivaka trudnocu jer znam da nismo pokrili dane tako da vidjet cemo. Za sad se ne opterecujem previse i nije nam sex pod mora se vec kad se desi.. jednostavno nas sezona ubija i treba zaista naci vremena uz posao, dijete i sve ostale obaveze jos pogodit plodne dane😂
Sad bas zvucim grozna ali mozda i bolje tako u mom slucaju, samo da dobijem ugovor za stalno a onda cemo dalje lako.
Zna li ikoja od vas je li mozda Luki5 rodila? Ona bi sad negdj3 trebala imati termin a mozda se i mazi sa svojom srecicom.
Oprostite na podugackom postu.. do citanja.
Zadnja je bila 23.6.
Ja sam 28.6.blizu smo😉
Nikako docekaaat 🙏🙏🙏 koliko jedva cekan, toliko me i strah...uuh ovo traje cijelu vjecnost
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Zadnja je bila 23.6.
Ja sam 28.6.blizu smo😉
Nikako docekaaat 🙏🙏🙏 koliko jedva cekan, toliko me i strah…uuh ovo traje cijelu vjecnost
Tu smo negdje :)
I mene isto, traje bas.
Svaki put mislim prokrvariti cu.
Imam grceve ceste. I kao osjecaj toplote i predjelu stomaka gdje je materica.
Ja odoh sutra da uzmem bolovanje i da napravim termin.Drzim nam fige :)
Sortiraj odgovore
Najstariji