Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    29. Srpanj 2018. 13:48

Misice drzi se 💕 kad opet budes mogla javi nam se 

• Brankica
    29. Srpanj 2018. 14:19

Misice, doći će novi plus i s njime uredna i školska trudnoća. Drži se! ❤
    Cure, ciklus mi je inače uredan, 32 dana, međutim broj trajanja vještice mi se u zadnje vrijeme smanjio. Zadnja mi je trajala samo 1 dan. Ostala 2 dana samo malo na papiru kad idem piskiti.  Da li je neka od vas imala slično iskustvo?

MalaTajna222
    29. Srpanj 2018. 15:50

tata_me_zove_zlato

Znas sta, kad nase cure predju na prolecne bebe i ja cu sa njima 😀na zimskim nista zivo pohvatati ne mogu i ne osecam se kao kod kuce, kao ovde 😀
    Nela, potpuno razumem taj strah, imala sam ga i ja i onda posle tih uzv kad vidim bebu umirim se i tako sam ga savladala. Videces 😊

Slazem se, ja sam gledala temu prvo tromjesečje, htjela pitat neke stvari ali mi nije to to. Ono ko da si upa u neko drugo drustvo.smislit cemo nesto, ali ja osobno ne mrdam nigdje dok ne odem na pregled 6.8.i onda jos ako s vremenom bude sve u redu.❤
    Misice saljem ti veliki zagrljaj❤

Nela1990
    29. Srpanj 2018. 17:22

Mala tajna dijelim misljenje.Ni ja ne upadam nigdje dok ne vidim na uz :) 🙈

MalaTajna222
    29. Srpanj 2018. 17:26

Nela1990

Kad je tebi prvi uzv? I kad ti je dosla zadnja m?

Nela1990
    29. Srpanj 2018. 18:17

MalaTajna222

Nela1990

Zadnja je bila 23.6.
    A tek idem sutra da termin dogovorim.Bila sam na godisnjem i tamo sam isla radila betu i imala uz preko stomaka ali noje dr. Nista vidio.Pa mi je rekao najbolje za dvije sedmice.Kao da me ne cackaju puno :)

MalaTajna222
    29. Srpanj 2018. 18:59

Nela1990

MalaTajna222

Nela1990

Zadnja je bila 23.6.
    A tek idem sutra da termin dogovorim.Bila sam na godisnjem i tamo sam isla radila betu i imala uz preko stomaka ali noje dr. Nista vidio.Pa mi je rekao najbolje za dvije sedmice.Kao da me ne cackaju puno :)

Ja sam 28.6.blizu smo😉
    E samo da nam prodju prvi pregledi🙏

Ivcy1306
    29. Srpanj 2018. 19:50

Lijep pozdrav curke! Novim trudnicama cestitke i neka vam trudnoce budu skolske a porodi sto laksi. Trudilicama, da ugledaju svoje plusice sto prije.
    Kod mene nista novo, jedan ciklus iza nas, menga na vrijeme kao i uvijek, nisam niti ocekivaka trudnocu jer znam da nismo pokrili dane tako da vidjet cemo. Za sad se ne opterecujem previse i nije nam sex pod mora se vec kad se desi.. jednostavno nas sezona ubija i treba zaista naci vremena uz posao, dijete i sve ostale obaveze jos pogodit plodne dane😂 
    Sad bas zvucim grozna ali mozda i bolje tako u mom slucaju, samo da dobijem ugovor za stalno a onda cemo dalje lako. 

Zna li ikoja od vas je li mozda Luki5 rodila? Ona bi sad negdj3 trebala imati termin a mozda se i mazi sa svojom srecicom. 

Oprostite na podugackom postu.. do citanja.

Gricko3
    29. Srpanj 2018. 23:14

MalaTajna222

Nela1990

MalaTajna222

Nela1990

Zadnja je bila 23.6.

Ja sam 28.6.blizu smo😉

Nikako docekaaat 🙏🙏🙏 koliko jedva cekan, toliko me i strah...uuh ovo traje cijelu vjecnost

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Nela1990
    29. Srpanj 2018. 23:34

Gricko3

MalaTajna222

Nela1990

MalaTajna222

Nela1990

Zadnja je bila 23.6.

Ja sam 28.6.blizu smo😉

Nikako docekaaat 🙏🙏🙏 koliko jedva cekan, toliko me i strah…uuh ovo traje cijelu vjecnost

Tu smo negdje :)
    I mene isto, traje bas.
    Svaki put mislim prokrvariti cu.
    Imam grceve ceste. I kao osjecaj toplote i predjelu stomaka gdje je materica.
    Ja odoh sutra da uzmem bolovanje i da napravim termin.Drzim nam fige :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.