Tata , pa sta reci nego pre pre pre ❤❤❤❤❤ predivno!!!! Nisam znala da ces cak i spol saznat danas ,preslatko🤗🤗🤗😘😘😘😘
Cure tnx , i muz je guglao kaze da je beta super 🙏
Ali dok ne odem iduci pon .na pregled ajme ko ce izdrzati 🙁
Aurora, tebi je sad nekad O?
Tata preslatko i predivno, najezila sam se :)
Aurora sad trebas sve pokriti :)
Tata super, odlicne vijesti. Zavidim sto si rano saznala spol, meni je moja rekla reci sljedeci put, to bi bilo sada 6.8 na pregledu. Divno sto je djevojcica. Jel imas dva djecaka vec?
Cure imam pitanje, znate li možda za slučaj trudnoće s endometralnim polipom? Koliko on smeta?
Gricko di si ti kako si danas?
Nela jos malo pa cemo i mi na prvi pregled, opusti se do tada koliko mozes💋
Svjesna, imam devojcicu od 12 i sina od 8.😊 Ja sam pretpostavila da cu saznati, ali naravno da mi je primarno bilo cuti da je sve uredno. Sad ce i 6i brzo 🤗
Cure, hvala vam svima sto delite sa mnom sve ovo, jedva sam vam cekala napisati. Divne ste sve zaista. Trudnice nase, sad ce i vasi pregledi, zeljno iscekujem da cujem lepe vesti.
Trudilice, naoruzajte se trakicama, isplati se zaista. I verujte u svoja cuda, tu su iza ugla 🤞🤞🤞
url=https://lilypie.com]
Tata mogu misliti koliki ti je vec stomak, treca trudnoca pa se ranije pocne vidjeti... kod mene jos uvijek kao da sam se puno najela ali vec me svi kuze 🙈
Svjesna, znas kako, video mi se tamo sa 7,8 nedelja vec, ali isti je sve vreme, ne raste. Tacno je materica odreagovala na plod i to je to. Stoji. Nije mi primetan ljudima okolo koji ne znaju. I ja delujem kao da sam nabacila kg, dva. Inace sam 165cm,61kg,vidi se i taj kg viska 😆 porasce, ne brini, i to sad vrlo brzo. Ja sam u prvoj trudnoci pokrete osetila u 18oj nedelji, u drugoj u 16oj,sad cekam. A i ti se spremi za prijatno iznenadjenje vrlo uskoro 😍
url=https://lilypie.com]
Trudnice se javljaju s bas lijepim vijestima, bravo! Samo nastavite u tom nizu.
Aurora, ako uspiješ hvatati O putem bazalne, super. Držim fige da ti trakice niti ne trebaju. 😉 Ako ih ikad poželiš koristiti, doći će ti to samo od sebe, nemoj se siliti. Tako sam ja s pretragama, samo sam jedno jutro odlučila da krećem i ti je to.
Sortiraj odgovore
Najstariji