Hvala cure :)
Misice glavu gore i naprijed. Znam da je tesko, ali budi jaca od bola. ;)
Brankice zelim ti ubrzo pliusic. :)
Misice, citala sam da nakon biokemijske lakse dode do trunoce koja bude uredna tako da glavu gore i ne predaj se! :*
Misice samo hrabro naprijed.
Cure jel neka od vas imala nekakav žuti iscjedak? Danas mi je 10 dan nakon O, M treba doc za nekih 4-6 dana a vec par dana imam nekakav žuti iscjedak bez mirisa. Nista mi ne smeta tako da sumljam da je neka upala u pitanju. I imam jako nizak tlak a inace imam problem sa visokim :/. ??
Profa mislim da je MalaTajna spominjala neki iscjedak , to bi mogao bit dobar znak 🤞🤞🤞

Da taj iscjedak moze bit u trudnoci...
MalaTajna jesi bila vadit betu?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Da taj iscjedak moze bit u trudnoci…
Ej draga nisam. Cekat cu do pregleda 6.8. Bila je dobra neki dan nadan se i molim da ostane tako.Dosta pokusavam se odmarat , ove neke teze stvari preuzeo muz.
Kako si ti??imas kakvih simptoma? Meni je bazalna temperatura 37.grudi su mi bas vece i cvrsce, bradavice bole kad pipnem.u mene je taj iscjedak zuckasto proziran , dosta slican cak ovulacijskom.
Da taj iscjedak moze bit u trudnoci…
Ej draga nisam. Cekat cu do pregleda 6.8. Bila je dobra neki dan nadan se i molim da ostane tako.Dosta pokusavam se odmarat , ove neke teze stvari preuzeo muz.
Kako si ti??imas kakvih simptoma? Meni je bazalna temperatura 37.grudi su mi bas vece i cvrsce, bradavice bole kad pipnem.u mene je taj iscjedak zuckasto proziran , dosta slican cak ovulacijskom.
I ja sam se mislila ic ili ne al ipak evo idem. Nece mi proc tocno 48h ali mislim da dva sata manje ne znaci puno... tako da cu uskoro otic.
A mene isto bole grudi al samo na dodir nista extra, i bradavice osjetljive i to je to. Al tako mi je bilo i prosli put pa san imala spontani. A opet isto mo bilo i u drugoj trudmoci pa sam rodila curicu. Tako da u mene to nema pravila 😫

PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Pozdrav cure 😀 ja dobila M 29.dan ciklusa... Kad mi se to dogodilo zadnji put ne pamtim 😁 to je vjerovatno zbog duphastona i gynositola... Sta vi mislite? Nastavljam dalje sa gynositolom kupila sam novu kutiju. Rekla mi G da mogu piti i 2 vrećice dnevno... Pijem jos i prenatal.. A duphastone sam pila od 14.do 26. Dana ciklusa

Mini,je li ovaj mjesec kreces sa stimulacijom ovulacije?
Gricko, jesi isla?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji