Hvala cure :)
Misice glavu gore i naprijed. Znam da je tesko, ali budi jaca od bola. ;)
Brankice zelim ti ubrzo pliusic. :)
Misice, citala sam da nakon biokemijske lakse dode do trunoce koja bude uredna tako da glavu gore i ne predaj se! :*
Misice samo hrabro naprijed.
Cure jel neka od vas imala nekakav žuti iscjedak? Danas mi je 10 dan nakon O, M treba doc za nekih 4-6 dana a vec par dana imam nekakav žuti iscjedak bez mirisa. Nista mi ne smeta tako da sumljam da je neka upala u pitanju. I imam jako nizak tlak a inace imam problem sa visokim :/. ??
Profa mislim da je MalaTajna spominjala neki iscjedak , to bi mogao bit dobar znak 🤞🤞🤞
Da taj iscjedak moze bit u trudnoci...
MalaTajna jesi bila vadit betu?
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Da taj iscjedak moze bit u trudnoci…
Ej draga nisam. Cekat cu do pregleda 6.8. Bila je dobra neki dan nadan se i molim da ostane tako.Dosta pokusavam se odmarat , ove neke teze stvari preuzeo muz.
Kako si ti??imas kakvih simptoma? Meni je bazalna temperatura 37.grudi su mi bas vece i cvrsce, bradavice bole kad pipnem.u mene je taj iscjedak zuckasto proziran , dosta slican cak ovulacijskom.
Da taj iscjedak moze bit u trudnoci…
Ej draga nisam. Cekat cu do pregleda 6.8. Bila je dobra neki dan nadan se i molim da ostane tako.Dosta pokusavam se odmarat , ove neke teze stvari preuzeo muz.
Kako si ti??imas kakvih simptoma? Meni je bazalna temperatura 37.grudi su mi bas vece i cvrsce, bradavice bole kad pipnem.u mene je taj iscjedak zuckasto proziran , dosta slican cak ovulacijskom.
I ja sam se mislila ic ili ne al ipak evo idem. Nece mi proc tocno 48h ali mislim da dva sata manje ne znaci puno... tako da cu uskoro otic.
A mene isto bole grudi al samo na dodir nista extra, i bradavice osjetljive i to je to. Al tako mi je bilo i prosli put pa san imala spontani. A opet isto mo bilo i u drugoj trudmoci pa sam rodila curicu. Tako da u mene to nema pravila 😫
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Pozdrav cure 😀 ja dobila M 29.dan ciklusa... Kad mi se to dogodilo zadnji put ne pamtim 😁 to je vjerovatno zbog duphastona i gynositola... Sta vi mislite? Nastavljam dalje sa gynositolom kupila sam novu kutiju. Rekla mi G da mogu piti i 2 vrećice dnevno... Pijem jos i prenatal.. A duphastone sam pila od 14.do 26. Dana ciklusa
Mini,je li ovaj mjesec kreces sa stimulacijom ovulacije?
Gricko, jesi isla?
Sortiraj odgovore
Najstariji