Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nela1990
    27. Srpanj 2018. 08:47

Hvala cure :)
    Misice glavu gore i naprijed.  Znam da je tesko, ali budi jaca od bola. ;)
    Brankice zelim ti ubrzo pliusic. :)

• Brankica
    27. Srpanj 2018. 08:58

Hvala cure! ❤

Tena92
    27. Srpanj 2018. 09:59

Misice, citala sam da nakon biokemijske lakse dode do trunoce koja bude uredna tako da glavu gore i ne predaj se! :*

• Profa1988
    27. Srpanj 2018. 11:58

Misice samo hrabro naprijed. 
    Cure jel neka od vas imala nekakav žuti iscjedak? Danas mi je 10 dan nakon O, M treba doc za nekih 4-6 dana a vec par dana imam nekakav žuti iscjedak bez mirisa. Nista mi ne smeta tako da sumljam da je neka upala u pitanju. I imam jako nizak tlak a inace imam problem sa visokim :/. ??

Ana Donna
    27. Srpanj 2018. 13:02

Profa mislim da je MalaTajna spominjala neki iscjedak , to bi mogao bit dobar znak 🤞🤞🤞

Gricko3
    27. Srpanj 2018. 13:44

Da taj iscjedak moze bit u trudnoci...
    MalaTajna jesi bila vadit betu?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

MalaTajna222
    27. Srpanj 2018. 14:16

Gricko3

Da taj iscjedak moze bit u trudnoci…

Ej draga nisam. Cekat cu do pregleda 6.8. Bila je dobra neki dan nadan se i molim da ostane tako.Dosta pokusavam se odmarat , ove neke teze stvari preuzeo muz.
    Kako si ti??imas kakvih simptoma? Meni je bazalna temperatura 37.grudi su mi bas vece i cvrsce, bradavice bole kad pipnem.u mene je taj iscjedak zuckasto proziran , dosta slican cak ovulacijskom.

Gricko3
    27. Srpanj 2018. 14:40

MalaTajna222

Gricko3

Da taj iscjedak moze bit u trudnoci…

Ej draga nisam. Cekat cu do pregleda 6.8. Bila je dobra neki dan nadan se i molim da ostane tako.Dosta pokusavam se odmarat , ove neke teze stvari preuzeo muz.
    Kako si ti??imas kakvih simptoma? Meni je bazalna temperatura 37.grudi su mi bas vece i cvrsce, bradavice bole kad pipnem.u mene je taj iscjedak zuckasto proziran , dosta slican cak ovulacijskom.

I ja sam se mislila ic ili ne al ipak evo idem. Nece mi proc tocno 48h ali mislim da dva sata manje ne znaci puno... tako da cu uskoro otic.
    A mene isto bole grudi al samo na dodir nista extra, i bradavice osjetljive i to je to. Al tako mi je bilo i prosli put pa san imala spontani. A opet isto mo bilo i u drugoj trudmoci pa sam rodila curicu. Tako da u mene to nema pravila 😫

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

MiniCooper26
    27. Srpanj 2018. 15:30

Pozdrav cure 😀 ja dobila M 29.dan ciklusa... Kad mi se to dogodilo zadnji put ne pamtim 😁 to je vjerovatno zbog duphastona i gynositola... Sta vi mislite? Nastavljam dalje sa gynositolom kupila sam novu kutiju. Rekla mi G da mogu piti i 2 vrećice dnevno... Pijem jos i prenatal.. A duphastone sam pila od 14.do 26. Dana ciklusa 

MalaTajna222
    27. Srpanj 2018. 17:11

Mini,je li ovaj mjesec kreces sa stimulacijom ovulacije?
    Gricko, jesi isla? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.