Curke koje koristite roze LH trakice, jeste li kad piškile i pred kraj ciklusa? Jel bude blijeda crtica ili je nema?
Ja sam par dana nakon O i nije je uopce bilo.. i sada 7 dana prije O također, sto me iznenadilo jer inace bude skroz blijeda ali bude tu..
Tata blago tebi. To je bas uzivanje mogu iskreno reci.
Ja ne mogu biti sretna zbog trudnoce od straha ili vec kad razmislim od straha od razocaranja.
Proslu trudnocu sam mislila bice sve uredu, sta mpze biti mlada prva trudnoca, kad u 9 sedmici veliki emotivni sok. Zato ne mogu da uzivam.
Sad na sve pazim.Muzu sam rekla odmah prvi 12 nedjelja nema sexa. Odmah cu se na poslu od ponedjeljka prijaviti bolesna do termina kod gin. Bas mi na odjelu gdje radim ima puno izolovani pacijenata sa razlicitim bakterijama.Cak je jedan sa baumani.Uzas. Hvala bogu pa sam trudna ostala na godisnjem :)
Drago mi je da nisam jedina sa ovakvim ponasanjem.Zamislim se i kontam ako ovako nastavi poluditi cu. :)
Samo molim Boga da nam svima uredno prodju trudnoce, da rodimo zdrave i dobre bebace i nasim trudilicama sto prije plusic.
Ja danas imam samo bolne grudi i grceve na momente. :)
Kao da nisam trudna kao da cu svaki dan da prokrvarim.Iskoci mi svaki dan na isom mjestu bijela bubuljica :(
Curke koje koristite roze LH trakice, jeste li kad piškile i pred kraj ciklusa? Jel bude blijeda crtica ili je nema?
Ja sam par dana nakon O i nije je uopce bilo.. i sada 7 dana prije O također, sto me iznenadilo jer inace bude skroz blijeda ali bude tu..
Ja san bezveze isla probat, a trebam dobit za 5 dana i blijeda crtica je tu :/ do sad sam koristila mikroskop za O tako da su mi trakice nešto novo.
Svjesna, a sta mislis da nam otvoris jos jednu mini temu za nas na pocetku trudnoce, pa da tamo delimo ove trudnicke brige, a sa trudilicama da se druzimo ovde.? Da ne skrecemo stalno sa teme 😊npr zimske bebe 2019 😀
url=https://lilypie.com]
Tata tamo vec ima tema zimske bebe samo sto nema u nazivu 2019, ali ima nas dosta u 2019 godini, svakako se odnosi na sve nas. Mislim da ce uskoro i tema proljetnih beba 🤗
Mala tajna, Gricko, Nela, jel vi spadate u zimske ili proljetne bebe?
Takodjer ima i tema prvo tromjesecje, pa ne znam sta bismo mogle napraviti.
Znas sta, kad nase cure predju na prolecne bebe i ja cu sa njima 😀na zimskim nista zivo pohvatati ne mogu i ne osecam se kao kod kuce, kao ovde 😀
Nela, potpuno razumem taj strah, imala sam ga i ja i onda posle tih uzv kad vidim bebu umirim se i tako sam ga savladala. Videces 😊
Grizli, lep odmor vam zelim. Sutra u 15:30 imam uzv, ne ujutro 🙁
Bok cure!
Napokon sam se pribrala da ovdje sve natipkam...
Zaista me sve skupa jako pogodilo.
Tolika sreca ta dva dana je bila u meni, ali zaista i popracena strahom i ocito s razlogom.
Jucer sam uz cjelodnevne grceve i proljev, prokrvarila, tako da jucer racunam kao pocetak novog ciklusa.
Zelim svima svu srecu ovo svijeta, neko vrijeme cu vas samo citati, pa se javim kada opet smognem snage!
❤️
Misice budi jaka. Ocekujemo te sa plusicem ko kuca :)
I ja bih vise na proljetne bebe, ali jos me strah da tako unaprijed razmisljam jer nemam jos uz i ne znam da li srce kuca :(
Cekati cu uz pa cu se prebaciti ali kao sto rekoh bilo bo bolje za nas nove na proljetne :)
Bok cure!
Napokon sam se pribrala da ovdje sve natipkam…
Zaista me sve skupa jako pogodilo.
Tolika sreca ta dva dana je bila u meni, ali zaista i popracena strahom i ocito s razlogom.
Jucer sam uz cjelodnevne grceve i proljev, prokrvarila, tako da jucer racunam kao pocetak novog ciklusa.
Zelim svima svu srecu ovo svijeta, neko vrijeme cu vas samo citati, pa se javim kada opet smognem snage!
❤️
Draga drž se ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji