Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    28. Srpanj 2018. 09:25

Gricko beta je super ❤to sta si napisala za elevit uzimas elenatal?

Ana Donna
    28. Srpanj 2018. 10:29

Grizli kupila sam si Pregnacare, oni su u velikoj britaniji najprodavaniji...uz to još uzimam magnezij i cink, valda ce to bit dovoljno haha 

Grizli
    28. Srpanj 2018. 11:20

Ana Donna

Grizli kupila sam si Pregnacare, oni su u velikoj britaniji najprodavaniji…uz to još uzimam magnezij i cink, valda ce to bit dovoljno haha

Te sam i ja svojevremeno gledala al nisam probala. Kako si ih narucila ili ih ima i kod nas?
    Aurora 🤞😂 good luck

Ana Donna
    28. Srpanj 2018. 11:50

Grizli preko web stranice fitness.hr

Nela1990
    28. Srpanj 2018. 13:00

Ja od kako sam cure saznala da sam trudna.Potpubo sam se promjenila.Moj zivot kao da nije isti ova 4 dana. Samo bih da lezim i odmaram, plasim se da dizem teske stvari recimo paket s vodom, plasim se biti na suncu dugo, plasim se odnosa s muzem. Da li je to normalno ? :(

MiniCooper26
    28. Srpanj 2018. 14:47

_svjesna

Gricko sta je s urinom?
    Mini, ma slobodno dvije vrecice, i ja sam dvije uzimala. Odlično za ciklus, vjerovatno je bio ovulatoran, ne sjecam se jesi uhvatila ovulaciju bila?

Svjesna i Mala tajna.... Ne iden jos na stimulaciju jer prvo moram stitnjacu rjesit.  Nisam jos do endokrinologa dosla.. Cak su i privatnici na godisnjem... Piškila sam trakice ovaj mjesec ali nisam uhvatila pik... Mozda san i puno tekucine pila.. Ne znam 🤦‍♂️🤦‍♀️ bila sam jos kod jedne ginekologice ...ona kaze da prvo sa endokrinologom rjesim ako cd mi dat terapiju pa onda nalaze ponovit i prolaktin jer mi je on bio visok... 

_svjesna
    28. Srpanj 2018. 14:50

Nela to ti je sasvim normalno. Cak i pozeljno ponasanje. Za seks provjeri da li smijes ako je sa trudnocom sve u redu, mozes, ali bolje pricekaj da napraviš pregled ako vec nisi. 
    Život se promijeni iz korijena kad ugledas taj plusis vise ne razmisljas i glupostima i nebitnim stvarima. Ja sam se ranije nervirala oko svake sitnice a sada me nista ne dotice. Znam da tako moram i da drugacije ne moze. Jedi zdravo i cuvaj se. Sve ce biti ok. 🤗

• Profa1988
    28. Srpanj 2018. 15:19

Curke koje koristite roze LH trakice, jeste li kad piškile i pred kraj ciklusa? Jel bude blijeda crtica ili je nema?

tata_me_zove_zlato
    28. Srpanj 2018. 15:20

Nela, Svjesna, da li je zbog toga sto mi je trece dete, ne znam, ali ja se tako ne ponasam. Sve bih radila. Muz me pazi i pazim se zbog tih hematoma, ali da mi toga nije, letela bih 😁
    I u prethodne dve trudnoce sam se normalno ponasala, imala odnose do zadnjih dana bukvalno. Sad me je umor drzao par nedelja i blaga mucnina i to je sve. Imala sam srece, svima to zelim. 

url=https://lilypie.com]

Gricko3
    28. Srpanj 2018. 15:48

Nela1990

Ja od kako sam cure saznala da sam trudna.Potpubo sam se promjenila.Moj zivot kao da nije isti ova 4 dana. Samo bih da lezim i odmaram, plasim se da dizem teske stvari recimo paket s vodom, plasim se biti na suncu dugo, plasim se odnosa s muzem. Da li je to normalno ? :(

Ista stvar. Toliko sam se ulijenila i jos plus strah od svega. Ja u drugoj trudnoci nisan imala odnos u pocetku jer smo se i ja i muz bojali  a kasnije nismo ni smili. Morala sam strogo mirovat. Ostale trudnoce su trajale prekratko. Al sad se bas pazim i bojim. Brige me iskreno. Usisam, skuham i igram se s malom. Ne nosam je vise jer je vec i preteska pa me strah nosat je... al ugl sam cila ono em lijena em u strahu

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.