Gricko beta je super ❤to sta si napisala za elevit uzimas elenatal?
Grizli kupila sam si Pregnacare, oni su u velikoj britaniji najprodavaniji...uz to još uzimam magnezij i cink, valda ce to bit dovoljno haha
Grizli kupila sam si Pregnacare, oni su u velikoj britaniji najprodavaniji…uz to još uzimam magnezij i cink, valda ce to bit dovoljno haha
Te sam i ja svojevremeno gledala al nisam probala. Kako si ih narucila ili ih ima i kod nas?
Aurora 🤞😂 good luck
Ja od kako sam cure saznala da sam trudna.Potpubo sam se promjenila.Moj zivot kao da nije isti ova 4 dana. Samo bih da lezim i odmaram, plasim se da dizem teske stvari recimo paket s vodom, plasim se biti na suncu dugo, plasim se odnosa s muzem. Da li je to normalno ? :(
Gricko sta je s urinom?
Mini, ma slobodno dvije vrecice, i ja sam dvije uzimala. Odlično za ciklus, vjerovatno je bio ovulatoran, ne sjecam se jesi uhvatila ovulaciju bila?
Svjesna i Mala tajna.... Ne iden jos na stimulaciju jer prvo moram stitnjacu rjesit. Nisam jos do endokrinologa dosla.. Cak su i privatnici na godisnjem... Piškila sam trakice ovaj mjesec ali nisam uhvatila pik... Mozda san i puno tekucine pila.. Ne znam 🤦♂️🤦♀️ bila sam jos kod jedne ginekologice ...ona kaze da prvo sa endokrinologom rjesim ako cd mi dat terapiju pa onda nalaze ponovit i prolaktin jer mi je on bio visok...
Nela to ti je sasvim normalno. Cak i pozeljno ponasanje. Za seks provjeri da li smijes ako je sa trudnocom sve u redu, mozes, ali bolje pricekaj da napraviš pregled ako vec nisi.
Život se promijeni iz korijena kad ugledas taj plusis vise ne razmisljas i glupostima i nebitnim stvarima. Ja sam se ranije nervirala oko svake sitnice a sada me nista ne dotice. Znam da tako moram i da drugacije ne moze. Jedi zdravo i cuvaj se. Sve ce biti ok. 🤗
Curke koje koristite roze LH trakice, jeste li kad piškile i pred kraj ciklusa? Jel bude blijeda crtica ili je nema?
Nela, Svjesna, da li je zbog toga sto mi je trece dete, ne znam, ali ja se tako ne ponasam. Sve bih radila. Muz me pazi i pazim se zbog tih hematoma, ali da mi toga nije, letela bih 😁
I u prethodne dve trudnoce sam se normalno ponasala, imala odnose do zadnjih dana bukvalno. Sad me je umor drzao par nedelja i blaga mucnina i to je sve. Imala sam srece, svima to zelim.
url=https://lilypie.com]
Ja od kako sam cure saznala da sam trudna.Potpubo sam se promjenila.Moj zivot kao da nije isti ova 4 dana. Samo bih da lezim i odmaram, plasim se da dizem teske stvari recimo paket s vodom, plasim se biti na suncu dugo, plasim se odnosa s muzem. Da li je to normalno ? :(
Ista stvar. Toliko sam se ulijenila i jos plus strah od svega. Ja u drugoj trudnoci nisan imala odnos u pocetku jer smo se i ja i muz bojali a kasnije nismo ni smili. Morala sam strogo mirovat. Ostale trudnoce su trajale prekratko. Al sad se bas pazim i bojim. Brige me iskreno. Usisam, skuham i igram se s malom. Ne nosam je vise jer je vec i preteska pa me strah nosat je... al ugl sam cila ono em lijena em u strahu
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sortiraj odgovore
Najstariji