Tata jesi li ti bila na pregledu ili jos nije? Mozda sam nesta pomutila ☺
Mini,je li ovaj mjesec kreces sa stimulacijom ovulacije?
Gricko, jesi isla?
Jesam veceras rezultati. Ali mi urin los, morat cu se javit nekom doktoru a neznam ni sama kako jer neman vise hr. Zdrastveno
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Gricko sta je s urinom?
Mini, ma slobodno dvije vrecice, i ja sam dvije uzimala. Odlično za ciklus, vjerovatno je bio ovulatoran, ne sjecam se jesi uhvatila ovulaciju bila?
Cure meni beta 2310, a u sridu je bila 1039. Jel to okej? Malo je i vise nego duplo?
A urin kao leukociti povise i jos nesto kao moguce da sljedi upala ili pocetak neke bakterije. Idem posli odma po brusnicu, a u ponediljak cu valjda nac nekog ko ce me primit s njemackom zdrastvenom.
Gricko pa to je odlična beta, bravo 💪. Moraju te primit po zakonu kao trudnicu u bilo kojoj državi EU. Tako da slobodno se pozovi na to.
Mala, u pon idem na pregled, evo vec i muz ne moze docekati. Samo da cujemo da je sve u redu, mnogo losih prica sam cula u skorije vreme, ali ne damo se. Radujem se tom ponedeljku, mozda cujemo i pol😊
Gricko, super beta! ❤️
url=https://lilypie.com]
Gricko beta ti je super! Rijesi si zdravstveno da mozes si trudnocu fino voditi kod nekog ginekologa. Sretno zenska.
Tata drzim fige da sve bude savrseno kod tebe i u pon cu loviti wifi negdje samo da vidim sto si javila.
Nadam se da cu vas stic pratiti dok sam na go al ako ikojoj mogu ikako pomoc slobodno mi pisite ja cu vas redovito citat i pratiti..
Gricko beta ti je super! Rijesi si zdravstveno da mozes si trudnocu fino voditi kod nekog ginekologa. Sretno zenska.
Tata drzim fige da sve bude savrseno kod tebe i u pon cu loviti wifi negdje samo da vidim sto si javila.
Nadam se da cu vas stic pratiti dok sam na go al ako ikojoj mogu ikako pomoc slobodno mi pisite ja cu vas redovito citat i pratiti..
Hvala ti :) ma ja sam tu na godisnjem uskoro se vracam nazad za De
Gricko odlična beta :)
Mini, super, ciklus ti se napokon regulirao, to su odlične vijesti, sad ces moći upratit O lakše nakon ove M :)
Grizli lijepo se odmori na godišnjem 🏊⛱️
Evo meni danas stigle tablete, šopam se sa folnom, b vitaminima, a muž L - arginin :) sretno svima koji čekaju O i da bude još plusića sljedeći mjesec 🤞 baš je lijepo krenulo...
Ana Donna koji si b vitamin uzela?
E cure ako niste znale danas je noc crvenog mjeseca - pomracine za koje su inke smatrale da zene tu noc 100% zatrudne jer su naplodnije. Pa eto u akciju zene moje 🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji