Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tena92
    26. Srpanj 2018. 13:53

Misice ne gubi nadu...daj si vremena za oporavak i kreni naprijed 💓💓
    Nela čestitam od srca! Beta je super. Mada ides na prvi uzv? Sorry ako si vec napisala...

MalaTajna222
    26. Srpanj 2018. 13:56

Aurora i Grizli, tnx 💋💋
    Misica, kako to sada 🙁🙁🙁bas mi je zao 😔😔😔

MalaTajna222
    26. Srpanj 2018. 13:58

Nela , koji ti je dan ciklusa danas ?meni je jucer na 28dc bila 243, 2 sutra na 30dc idem opet.

Gricko3
    26. Srpanj 2018. 14:04

misica35

Evo kaže gin biokemijska trudnoća, kroz par dana bih trebala dobiti opet M… 😢😢

A joj bas mi je zao 😢😢 ❤
    NELA super za betu 😀😀😀👍

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

• Brankica
    26. Srpanj 2018. 15:35

Pozdrav cure, pridružuje vam se još jedna trudilica koja vas prati već neko vrijeme. Iza nas je godina i pol dana otkako radimo na bebici, od toga pola godine ciljanih odnosa. Još ništa. Vještica stigla jučer. Ne moram niti pisati kakav je jučer dan bio. Danas je već boje, čekamo novu O. U 9 mj planiramo krenuti s pretragama, a do tada držite fige. Zapravo sam s vama htjela podijeliti svoje iskustvo s vrkutom pošto vidim da često pišete o njoj. Nakon mjesec dana redovitog uzimanja (3 × na dan) prvi puta, nakon dužeg vremena,  da nisam imala spotting, koji mi je inače trajo dva dana. Eto, nastavljam s vrkutom pa ćemo vidjeti što donose sljedeći ciklusi. Čestitam svim curama na plusićima, svaki od njih mi je novi vjetar u leđa. A nama ostalima želim da nam se sreća osmjehe što prije.

Tena92
    26. Srpanj 2018. 15:52

Brankice, dobro došla i želim ti što prije + 💓💓

26. Srpanj 2018. 16:57

Brankica, dobro nam dosla i puno sreće 😊
    Misica, jaaako mi je zao 😭
    Meni jutros stigle nove trakice pa sam odmah isprobala. jucer sam oko 20h pisnula jednu staru, jedva vidljiva crtica. Maloprije novu,  koja je razlicita od stare, i bila je negativna , pa mi je malo nejasno.. mozda je to zbog razlike u vremenu testiranja, a i noćas sam radila nocnu smjenu pa sam se tek oko 13h probudila. Tek mi je 9 dc od inace 34, ali prosli mjesec je uranila 5 dana pa mislim da je bolje na vrijeme poceti pratiti. 

Ana Donna
    26. Srpanj 2018. 17:41

Pina96

Brankica, dobro nam dosla i puno sreće 😊
    Misica, jaaako mi je zao 😭
    Meni jutros stigle nove trakice pa sam odmah isprobala. jucer sam oko 20h pisnula jednu staru, jedva vidljiva crtica. Maloprije novu, koja je razlicita od stare, i bila je negativna , pa mi je malo nejasno.. mozda je to zbog razlike u vremenu testiranja, a i noćas sam radila nocnu smjenu pa sam se tek oko 13h probudila. Tek mi je 9 dc od inace 34, ali prosli mjesec je uranila 5 dana pa mislim da je bolje na vrijeme poceti pratiti.

Pina, možda ti je zbog osjetljivosti trakica...ja sam bila jednom naručila preko neta, i imala sam roze i zelene. Ove roze su osjetljivije...a vjerojatno i vrijeme testiranja utječe i koliko si tekućine pila. Nemoj se sad previše sa tim rezultatom zamarati...bitno ti je kako se bliži dan O da testiras dva put dnevno, oko 11-12 sati i opet oko 17-18h, a prije toga nemoj puno tekućine unijeti, bar 2 sata prije...
    Misica jako mi je žao :(  samo gledaj da se sad oporaviš i idemo dalje, nova O uskoro dolazi...
    Brankica dobrodošla i da ubrzo ugledas + 😊

tata_me_zove_zlato
    26. Srpanj 2018. 22:44

Misica, strasno mi je zao. Nazalost, desava se i to cesto. Puno je slucajeva bilo koji su odmah iza biohemijske imali uspeh. Kakav ti je test bio, mislim da nisi postavila sliku? Koji je bio proizvodjac i koje je jacine bila crta?Glavu gore, videces, uspeh je sad blize nego sto sada mislis. 

url=https://lilypie.com]

tata_me_zove_zlato
    26. Srpanj 2018. 22:48

To pitamjer su cure pisale losa iskustva sa Clearblue testom koji om je pokazivao poz. Mislim da su Grizli i Anymany pisale

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.