Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaTajna222
    25. Srpanj 2018. 22:45

Gricko3

misica35

Grickoooo
    Ma dajjj
    Javi, cekamo 😯

Evo me znaci zadnja m 21.06 sutra kao po racunici sam tocno 5 tjedana i beta mi je 1039.0.
    Jel to dobro? Pari mi da mi je prevelika naspram vasih sad sam opet u brigi. Bozeee popit cu normabel majkemi

Gricko ja se.ne razumim najbolje u te brojeve ali mi se cini ovo super!!!❤❤❤ Meni je ciklus 7 dana manje , tj.28.6. mi je poceo i danas sam tocno 4 tjedna. Ko i misica.😄znaci moja je 243,2 .ja cu opet ici u petak da vidim je li se dupla nadalje i je li ok.

MalaTajna222
    25. Srpanj 2018. 22:46

Misica, da danas kasno.palim sve vidin naknadno 😄😄
    Vidis da su testovi danas vidljiviji nego jucer 🙏🙏🙏sretno sutra i javi nam sve❤❤❤💋

Grizli
    25. Srpanj 2018. 22:49

Grocko ne brini ta beta je super. Za 5tt je normalbo moze biti i do 7.300! Ovo je odlicno. Super bravo! 
    Tena test trombofilija nasljedne i stecene je vazno napraviti to je tvoja sklonost zgrusavanju krvi ili recimo mogucnosti krvarenja na porodu. Cudi me da te vec nisu slali na tu pretragu cesto cure imaju tromboflije pa gube trudnoce u ranim fazama a stvar se da rijesiti heparinom ili samo andolom. Andol 100 je dobar u pocetku trudnoce jer poboljsava cirkulaciju samim time pospjesuje implataciju embrija i debljanje endometrija. Ako imas bilo koji blazi oblik trombofilije andol je cak i obavezan za cuvanje trudnoce. Cak i na MPO postupku ga prepisuju obavezno. Jel ima netko u obitelji ti problema sa trombozom, ako da onda obavezno trazi tu pretragu.

MalaTajna222
    26. Srpanj 2018. 08:38

Jutro svima...
    Ssad bas gledam da u pon.imam zubara narucenog. A bas i citam da mnogo njih se ne usudi uopce zubaru pogotovo u ovoj najranijoj fazi. Ok rendgen se ne radi, ali neki obicni popravak? Strah me da mi se ne upali i pocne bolit ako ne odem(napuknuce plombe na 7ici i karijes na jednom).jeli itko isao ?

Tena92
    26. Srpanj 2018. 09:27

Grizli

Grocko ne brini ta beta je super. Za 5tt je normalbo moze biti i do 7.300! Ovo je odlicno. Super bravo!
    Tena test trombofilija nasljedne i stecene je vazno napraviti to je tvoja sklonost zgrusavanju krvi ili recimo mogucnosti krvarenja na porodu. Cudi me da te vec nisu slali na tu pretragu cesto cure imaju tromboflije pa gube trudnoce u ranim fazama a stvar se da rijesiti heparinom ili samo andolom. Andol 100 je dobar u pocetku trudnoce jer poboljsava cirkulaciju samim time pospjesuje implataciju embrija i debljanje endometrija. Ako imas bilo koji blazi oblik trombofilije andol je cak i obavezan za cuvanje trudnoce. Cak i na MPO postupku ga prepisuju obavezno. Jel ima netko u obitelji ti problema sa trombozom, ako da onda obavezno trazi tu pretragu.

Nema nitko trombozu ali cu pitati da napravim tu pretragu svakako. Hvala na savjetu!
    Ja cu sada malo pauzirati sa pisanjem da ne punim temu pa kad krenu pretrage i kad dodemo opet do neocekivanja M javim se..puse svima i pisite jer se citamo 😘😘😘😘😘

Grizli
    26. Srpanj 2018. 11:28

Mala tajna dobro ti je Aurora napisa idi kod zubara bez straha. Lokalne anestezije koje danas koriste ne mogu nastetiti jer imaju samo ucinak na lokalno područje. Bolje nego da ti se zakomplocira stogod sa zubima. Napomeni zubaru da si trudna pa ce on koristi sve sto zna da smijes. Znam samo da mojoj sestri 1 lijek nije htio dati ostalo sve normalno primala. I naravno rtg nikako. 

• misica35
    26. Srpanj 2018. 13:03

Cure bila vaditi betu danas, beta je 16.3. Prije dva dana je bila 16. Sto da radim? 😢😢

Tena92
    26. Srpanj 2018. 13:13

misica35

Cure bila vaditi betu danas, beta je 16.3. Prije dva dana je bila 16. Sto da radim? 😢😢

Mislim da je to premali rast...odi kod ginekologa pa javi...nadam se da ce biti sve u redu.

• misica35
    26. Srpanj 2018. 13:42

Evo kaže gin biokemijska trudnoća, kroz par dana bih trebala dobiti opet M... 😢😢

Nela1990
    26. Srpanj 2018. 13:43

Djevojke beta mi se povecala danas je 306.
    A 24.7. bila 77.9 :)
    Samo da se jos ustanovi da je u maternoci.
    Presretna sam.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.