Pozdrav cure.. neznam dali me se sjecate.. nisam se neko vrijeme javljala ni tu ni na temi mpo.. ali sam vas pratila...vidim da ima i lijepih plusica i beta.. pa sretno vam cure od 💖 i drzim 🤞🤞da sve prođe okej.. novim curama zelim dobrodoslicu i puno srece i uspjeha 😊..
Mi smo trenutno na pauzi do 11 mj.. tada idemo u novi postupak.. do tada cemo se preseliti i smanjiti stres.. mozda je on bio dio neuspjeha u 1 postupku... a tko zna mozda nam se posloze i sve zvijezde pa se posreci u kucnoj radinosti... 😂😂 ali kako bude.. pokusavam sto manje se opterecivati i poslozila sam si da ce biti kada sudbina odluci.. svejedno na to ne mozemo utjecati osim uciniti sve sto mozemo pa kako bude... uglvnom puno srece svima zelim da sto prije dobijemo svoje mrve 💖
Čestitam vam na plusicima ❤️😍⭐️🍾🍾🍾🍾🍾🍾🍼🍼🍼pratim vas tu i tamo Al nikako ne stignem pisati. Trenutno sam u fazi odmora od svega dok se dragi ne vrati doma. Ko je od vas prije trudnoće pio cistu folnu ili samo prenatal???
Jel netko od vas probao Pregnacare tablete, imaju isto sve dodatke, folnu itd proizvođač iz Velike Britanije?
Naručila sam ih a mužu L-arginin, malo da poboljšamo plivače :) e daa, i danas dobila M…nema veze, bit ce bolje drugi put…samo mi čudno, ovaj ciklus kratak 26 dana, prošli 25 dana, a inače traje 28-29 dana…
Anna, moj je poceo uzimati l karnitin onaj obicni iz dm a od ovog ciklusa pa cemo vidjet.. a ja isto uzela nocurak po preporuci cura.
I meni je isto tako M dosla ranije ova dva ciklusa, ali tjesila sam se bar da samo nismo tocno pogodili O koja je u tom slucaju isto uranila par dana, a ne da jr nesto drugo.
Jel netko od vas probao Pregnacare tablete, imaju isto sve dodatke, folnu itd proizvođač iz Velike Britanije?
Naručila sam ih a mužu L-arginin, malo da poboljšamo plivače :) e daa, i danas dobila M…nema veze, bit ce bolje drugi put…samo mi čudno, ovaj ciklus kratak 26 dana, prošli 25 dana, a inače traje 28-29 dana…
Anna, moj je poceo uzimati l karnitin onaj obicni iz dm a od ovog ciklusa pa cemo vidjet.. a ja isto uzela nocurak po preporuci cura.
I meni je isto tako M dosla ranije ova dva ciklusa, ali tjesila sam se bar da samo nismo tocno pogodili O koja je u tom slucaju isto uranila par dana, a ne da jr nesto drugo.
Pina, ja narucila njemu preko interneta od Twin Laba L-arginin kapsule, jer moj ima problem sa količinom plivača, pa sam čitala da bi to moglo pomoći :)
Ja u biti ne znam kad sam ovaj mj imala O, nisam pratila a izgleda da je bila ranije po ovom kratko ciklusu...baš mi vjetar u leđa dala MalaTajna i ostale cure 💕💕 sa svojom pozitivom, tako da sam se malo aktivirala za početak sa vitaminima, dok ne odemo na inseminaciju na jesen. Da bar spermiogram mužu popravimo :)
Tockica1 ja vec mjesecima pijem Prenatal od Twin lab-a, Folnu i Tardiferon za željezo...
Gricko jesi bila vaditi Betu?
Ja također nemam dobro iskustvo s vrkutom i maruljom, prvo su mi produzile ciklus na 45 dana, pa se nakon toga naglo skratio na 25... 😢
Evo upravo sam napravila na jos dva testa (od proslog mokrenja proslo sat vremena) i evo rezultata. Cini mi se ok, obzirom da jucer je Geratherm pokazao jedva vidljivu crticu, Clear blue digital +, a trakice iz Dm-a nista... 😅
Nadam se da ce se beta pravilno duplati, sutra cu otici vaditi jer je jucer bila samo 16, pa me zabrinulo.
Anna, pa sta znam, valjda je dobar 😁 krvna slika mi je ok, trudnoca napreduje, valjda je OK. Ne moze skoditi ni pre T koliko znam. Ipak, ja sam samo folnu u aktivnom obliku uzimala.
url=https://lilypie.com]
Gricko jesi bila???🙏❤
Jesan draga nalaz mi stoji vec 3 sata na emalu neman snage uc. Isla u malla, i malu u igraoni pa si nisam htjela 'sjebat' dan ako je nalaz los. Tako da cekam da legnem malu i smirim se pa cu vidit i javim vam. Bas sam cudak 😂
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Grickoooo
Ma dajjj
Javi, cekamo 😯
Evo me znaci zadnja m 21.06 sutra kao po racunici sam tocno 5 tjedana i beta mi je 1039.0.
Jel to dobro? Pari mi da mi je prevelika naspram vasih sad sam opet u brigi. Bozeee popit cu normabel majkemi
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sortiraj odgovore
Najstariji