Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    _svjesna
    25. Srpanj 2018. 15:33

Evo ja cu ti napisati sta sam ja radila od pretraga pa mozda da napravis nesto od ovoga i da se informiras:
    1. TORCH
    2. Ogtt sa inzulinemijama
    3. Spolni hormoni
    4. Hormoni i antitijela stitne zlijezde
    5. Trombofilija  (provjeri obavezno i genetske i stecene faktore)
    6. Vaginalni i cervikalni brisevi
    7. PAPA
    Eto, sto god ti se bude dalo napravi. 

Grizli
    25. Srpanj 2018. 15:35

Tena ti bi trebala uzima progesteron po meni. Ja isto imam spontani uvijek tako do 8tt i meni iako mi je progesteron uredan daju progesteron. Cajeve nemoj bolje oni zaista mogu lose utjecat na trudnocu. Ako imas grceve u maternici pij navecer magnezij pa ce se smanjiti.obavezno prenatale i ja bi ti preporucila andol 100, ako imaš vise od 65 kg, ako imas manje onda andol 75. Meni su rekli da moze biti problem i lose prokrvljenosti maternice pa da odbaci plod. 

Ana Donna
    25. Srpanj 2018. 15:35

Tena slažem se sa Svjesnom u vezi čajeva, ako lako ostaješ trudna, a ciklus ti uredan onda nemoj to pit...nekim curama ovdje je poremetilo ciklus..
    Hmmm a šta ti kaze tvoj ginek, jel bi ti on možda preporučio još neke dodatne pretrage, trombofilija? 

Ana Donna
    25. Srpanj 2018. 15:39

Jel netko od vas probao Pregnacare tablete, imaju isto sve dodatke, folnu itd proizvođač iz Velike Britanije? 
    Naručila sam ih a mužu L-arginin, malo da poboljšamo plivače :) e daa, i danas dobila M...nema veze, bit ce bolje drugi put...samo mi čudno, ovaj ciklus kratak 26 dana, prošli 25 dana, a inače traje 28-29 dana...

Gricko3
    25. Srpanj 2018. 15:42

MalaTajna222

Gricko3

I ja sam isto sad u Splitu, a vidit cu mogla bi otic.

Odi draga , stvarno je cas posla. Tamo na trsteniku.

Evo bas se spreman otic. Pa vam javim. Strah me ajme 😧😢

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Tena92
    25. Srpanj 2018. 15:45

_svjesna pitat cu ginekologicu...rekla je da kada beta padne idemo dalje s pretragama i da cemo ostvarit moj cilj sto je prije moguce.
    Grizli za progesteron mi je rekla da ce mi prepisati ali da sumnja da je to prava vrijednost jer su mi ciklusi uredni i imam 26 godina. Vjerujem da cu ponavljati taj nalaz. A zasto bih trebala piti Andol? To mi jos nitko nije spomenuo...
    Ana Donna jos nisam cula za trombofiliju..a doktorica veli da pricekam jedan ciklus da se spusti beta i da cemo nastaviti sa pretragama..pa mozda napravim i tu koju ti spominjes...
    Ah saslušat cu vas i necu piti vrkutu i marulju..a prigesteron mi ne moze odmoci ako ga pocnem uzimati sljedeci ciklus..
    (Isprika sto sam vas ugnjavila ali puno ste mi pomogle i hvala vam od ❤)

Cloud
    25. Srpanj 2018. 16:44

Tena92, i moj ti je savjet da budes oprezna s cajevima. Ja sam imala redovite menstruacije do sijecnja ove godine kad se sve poremetilo. prije toga sam pila vrkutu mjesec dana, doktorica mi je rekla da za boga miloga vise ne uzimam bilo sto na svoju ruku. Nekom godi, a nekog prehiti skroz. Stabilirala sam hormone i posljedice neravnoteze tek nakon nekoliko mjeseci. 

MiniCooper26
    25. Srpanj 2018. 17:20

Pozdrav cure.. Meni danas 29.dan ciklusa.. Bila na wc i obrisala se kad ono malo tamnocrvene sluzaste krvi 😫jel to nagovjestaj menstruacije ili.. Posto sam pila duphastone mozda mi je sredilo ciklus a pijem i gynositol

tata_me_zove_zlato
    25. Srpanj 2018. 17:27

Ne znam ko je pitao za pregnacare, ja ga pijem sad od drugog trimestra, do tad sam samo folnu

url=https://lilypie.com]

Ana Donna
    25. Srpanj 2018. 17:30

tata_me_zove_zlato

Ne znam ko je pitao za pregnacare, ja ga pijem sad od drugog trimestra, do tad sam samo folnu

Tata ja sam pitala, jel ti dobar? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.