Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ana Donna
    25. Srpanj 2018. 13:52

Nela meni tvoja beta izgleda normalno koliko vidim po ref.vrijed. Imam prijateljicu koja nije imala nikakve simptome nije znala da je trudna, ni grudi, ni stezanje, niti mučnine, i iznjela trudnoću do kraja i ima prekrasnu curicu...i tako puno žena nema simptome, nije svaka trudnoća ista...moja mama sa mnom nije imala nikakve simptome a sa sestrom sve moguće...samo pozitivno 💕 bit će sve uredu...

MalaTajna222
    25. Srpanj 2018. 13:52

Misice da napravis ujutro opet test ? U dva dana se svasta promijeni 🙏❤

Nela1990
    25. Srpanj 2018. 13:54

Gricko3

Treća. nedelja: 5-50
    Četvrta nedelja: 3 - 426
    Peta nedelja: 19 - 7.340
    Šesta nedelja: 1.080 - 56.500
    Sedma i osma nedelja: 7.650 - 229.000
    Deveta do dvanaeste nedelje: 25.700 - 288.000
    Trinaesta do šesnaeste nedelje: 13.300 - 254.000
    Sedamnaesta do dvadesetčetvrte nedelje: 4.060 - 165.400
    Dvadesetpeta do četrdesete nedelje: 3.640 - 117.000

Po svemu ovome kod mene nesto ne stima.
    Bog zna samo sta ce biti, ima samo dvoje upjeh ili neuspjeh.Ja sve radim sto je u mojoj moci.
    Molim Boga da bude ono sto je najbolje za mene. 
    Nadam se da je kasno implementacija bila :)
    Uglavnom svim curama hvala na podrsci.Mi se sve moramo dalke boriti za nas san. :) Molim Boga za sve nas.
    🙏🙏🙏🙏

• misica35
    25. Srpanj 2018. 14:03

Mala Tajna namjeravam ujutro test, u prtak Betu ponovit i ako bude ok beta, to je to... 😀
    Iako gledam ako je 12. Dan bio pik... U roku 48 sati puca jajna stanica. To je 14.dan. I 7-10 dana je implatacij, dakle 24... 24. je meni taman bio u subotu kada je Beta bila 0.2. Ocito je bilo prerano... Nadam se da je moja mrva malo sporija 😀

Tena92
    25. Srpanj 2018. 14:08

Aurora87

Tena, marulja se pije od M do ovulacije (jer je abortivna), a vrkuta od ovulacije do M.Tako je meni rekla teta u ljekarni. Neki kazu da vrkutu mozes piti cijeli ciklus od M, ali ako to dvoje kombiniras, bolje je odvojeno. Inace ti vrkuta moze izazvati i suhocu, dosta cura je reklo da nisu imale sluz kad su pile vrkutu, tako da znas za svaki slucaj. Ja sam prosli ciklus pila marulju do O, ali mislim da nije imala neki ucinak. Htjela sam i ovaj jer za sve te cajeve treba vremena ali pocela sam piti ulje noćurka pa nisam htjela zajedno i marulju i to da bas ne pretjerujem. A vidjet cemo sta ce biti sad s ovim uljem. Poslije O cu prijeci na vrkutu.

E super..tako sam i pričitala. Sigurna sam da će čaj svakome pomoći jer je prirodni lijek. Sve ću po starome samo ću ubaciti ta dva čaja a za vrijeme M ću piti rusomaču i stolisnik i moram u skorije vrijeme vidjeti plusić ali i plod napokon na svome mjestu... 💓💓💓💓💓💓💓

_svjesna
    25. Srpanj 2018. 14:44

Tena pripazi s tim cajevima, ima cura kojima su totalno poremetile cikluse, ocito tebi ne trebaju jer ostvaris trudnocu znaci da je sve u redu sa stvarima na koje ti cajevi djeluju. Pricekaj samo jedan ciklus, uzimaj dosta vitamina i u nove pobjede. Ne znam koliko ti je pametno uzimati ih sada kad je sve u redu. Malo se posavjetuj dodatno jos.

Gricko3
    25. Srpanj 2018. 14:46

_svjesna

Tena pripazi s tim cajevima, ima cura kojima su totalno poremetile cikluse, ocito tebi ne trebaju jer ostvaris trudnocu znaci da je sve u redu sa stvarima na koje ti cajevi djeluju. Pricekaj samo jedan ciklus, uzimaj dosta vitamina i u nove pobjede. Ne znam koliko ti je pametno uzimati ih sada kad je sve u redu. Malo se posavjetuj dodatno 

Slazem se skroz

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Tena92
    25. Srpanj 2018. 14:48

_svjesna

Tena pripazi s tim cajevima, ima cura kojima su totalno poremetile cikluse, ocito tebi ne trebaju jer ostvaris trudnocu znaci da je sve u redu sa stvarima na koje ti cajevi djeluju. Pricekaj samo jedan ciklus, uzimaj dosta vitamina i u nove pobjede. Ne znam koliko ti je pametno uzimati ih sada kad je sve u redu. Malo se posavjetuj dodatno jos.

Hmmm...ostvarim ja trudnocu ali mi uvijek plod nestane :'( Mislila sam možda s time održati plod...možda poboljšati hormone ili maternicu...uhh sad si me zbunila...

_svjesna
    25. Srpanj 2018. 15:14

Mozda da neke pretrage uradis, u kojim tjednima gubis trudnocu i koliko si ih izgubila? Imas li nekih zdravstvenih problema, policisticne jajnike, devijaciju materice, hormoni, stitna, nesto?

Tena92
    25. Srpanj 2018. 15:17

_svjesna

Mozda da neke pretrage uradis, u kojim tjednima gubis trudnocu i koliko si ih izgubila? Imas li nekih zdravstvenih problema, policisticne jajnike, devijaciju materice, hormoni, stitna, nesto?

1. vanmaternicna
    2. spontani pobačaj 6tt
    3. spontani pobačaj 9tt
    Radila sam hormone i prvo mi je prigesteron bio 0.6 pa 0.8
    Sve druge pretrage u redu...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.