Nela beta ti je potvrdila trudnocu, i ocigledno ti je ovulacija bila dosta kasnije zato se jos nista ne vidi. Ja sam imala ovulaciju 12dc dakle puno prerano i beta je 28dc bila 500. Beta se dupla svakih 48 sati, pa za 48 sati mozes ju opet napraviti i vidjeti ces da je to to. Znas li kada ste imali odnose, na koje dane ciklusa?
Inace sa mojom betom od 500, na tacno 4+0 dr je samo vidjela malu tackicu. A vec sa 5+3, vidjeli smo i plod i kucaje srceka.
Cure cestitke na plusicima veoma sam sretna!!!
Svjesna meni su trakice pokazale ovulaciju 9 jula.(17dc) A doktorica na pregledu 16.Jula (24dc) mi rekla da smatra da je ovulacija bila prije dan dva. S tim da je rekla da jedan veliki folikul na lijevoj strani nije pukao presusio i na desnoj se vidjelo zuto tijelo. A sad mi beta na 32 dc kao da je tek implementacija bila. Vidjeti cemo meni je bitno samo da mi ustanovi trudnocu u maternici u ovon momentu jer se jako plasim.
ovo je moja beta, a dole referentne vrijwdnosti zato se plasim uzas.Ne mogu da uzivam u sreci zbog toga.
Nela, ja sam svugdje čitala da se implementacija događa 6-12 dana od oplodnje. Također, znam da referentne vrijednosti iz labosa imaju veću težinu, ali one znaju varirati. Ja sam na nekim stranicama našla ovakve referentne vrijednosti:
Prosječna vrijednost beta HCG po tjednima trudnoće, u IU/L
3. tjedan: 5-50
4. tjedan: 3 - 426
5. tjedan: 19 - 7.340
6. tjedan: 1.080 - 56.500
7. i 8. tjedan: 7.650 - 229.000
Od 9. do 12. tjedna: 25.700 - 288.000
Od 13. do 16. tjedna: 13.300 - 254.000
Od 17. do 24. tjedna: 4.060 - 165.400
Od 25. do 40. tjedna: 3.640 - 117.000
Uglavnom... žao mi je što se brineš i nadam se da će sve biti OK.
Cure evo me. Beta mi je 243.2 U/L. Je li to ok? Danas je 28dc.
Meni su grudi cvrste i bradavice na dodir bolne. Imam iscjedak , i to je zasada to.
Ja mislim da je ovo kod tebe odlicno 🙏👍❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Meni su grudi cvrste i bradavice na dodir bolne. Imam iscjedak , i to je zasada to.
Ajme nadam se 🙏💋💋
Ja sam radila privatno , 130 kn. Nezz di se nalazis, ja sam radila u splitu.
Ajme nadam se 🙏💋💋
To si u analize radila? Treba li se narucit unaprid?
Ima ti u poliklinici LabPlus (bivša autohrvatska) tamo nasuprot firula. 150 kn i dođeš kad hoces, nalazi na e mail kroz dva sata.
I ja sam isto sad u Splitu, a vidit cu mogla bi otic.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Sve koje se trudite za +; kaze jedan dnevni list, prema narodnoj mudrosti u noci krvavog mjeseca (petak) je idealno vrijeme za zacece jer ce zena sigurno zaceti neovisno o plodnim danima. Pa za svaki slucaj vrijedi i taj dan pokriti😁😁
Ajme nadam se 🙏💋💋
To si u analize radila? Treba li se narucit unaprid?
E jesam.Ne treba, samo dodjes ,primili me za minut nalaz bio za uru na email.
Mala Tajna, to je odlično!!!!
I sad kad gledam ovo tvoje, strah me za mene 🤦🏻♀️
Meni je u subotu bila 0.2, tri dana poslije 16... Nadam se da ce rasti 😢
Nekako to u mene sve kasni, ocito je dosta kasnije bila oplodnja i implatacija 😢
I ja sam isto sad u Splitu, a vidit cu mogla bi otic.
Odi draga , stvarno je cas posla. Tamo na trsteniku.
Sortiraj odgovore
Najstariji