Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    25. Srpanj 2018. 10:35

Nela1990

MalaTajna222

Misice, jesam danas cu vaditi betu. Nemoj se toliko briniti, mislin razumim te skroz meni srce isto ko da ce iskociti. da uzmes test iz mullera od 13 kn , pa sutra vidis kako napreduje. Evo meni je sad jaca a opet strahujem.a valjda nemos biti miran🙁nemoj testove sa plastikama , bas testna trakica da je .❤

Mala tajna cestitam. Ja sam uradila ona dva sa svijetlim crticam i nisam vise. Nadam se da ce u cetvrtak beta biti dupla. Meni je najgore ovdje na godisnjem ne mogu recimo trakice kupiti samo testove. :(
    Imas li ti neke simtome.Mene grudi boljele vise sad malo manje i ponekad neke ostrr grceve imam.nadam se da je normalno

Mene isto ne bole, samo kad ih dodirnem onda kao nesto bole. I to je to. Stomak i ostalo nista...
    Al ja kod sebe vec iman los osjecaj :( toliko sam depresivna da sam ljuta na sebe sta smo pokusali ovaj mjesec dok sam na godisnjem umjesto da uzivam. A sad mi nije do nicega. :(

Daj boze da ti se uduplala beta, cekamo sutra rezultate 🙏

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Nela1990
    25. Srpanj 2018. 10:54

I meni isto tako.Jedva cekam kuci da dodje.
    I ja sam depresivna i ljuta sto ne mogu da se opustim i uzivam.
    Jutros mi izasla bijela bubuljica na nosu.Vecinom izadje dan pred krvarenje, i danas me manje grudi bole.Odmah mislim prokrvariti cu. :( 

blossom
    25. Srpanj 2018. 11:16

WannaBeMama zao mi je, ali nemoj biti tuzna - to je jedan korak manje do tvoje sreće 
    Nela i Gricko, znam lako je reci, ali probajte se opustiti i uzivajti, bez stresa, straha i depresije, 
    docekale ste plus...stezanja i boluckanja su normalna, maternica se siri...a od simptoma ne morate imati nista, kao sto dosta cura ni nije imalo...samo opusteno i biti ce sve ok 
    Nela mislim da je beta ok, a kako se beta dupla svakih 48 sati vjerujem da ce sutra biti bas kako treba 
    Cloud cestitam, divna vijest 💕
    Tena drago mi je da ide na bolje :) neka ti je iduci ciklus sretan

blossom
    25. Srpanj 2018. 11:17

Uf pobrkala sam - MalaTajna ti vadis betu? bit će dupla sutra :*

blossom
    25. Srpanj 2018. 11:18

Izgubila sam se u svim plusevima  neka, i neka ih bude jos vise

Gricko3
    25. Srpanj 2018. 11:40

Nela1990

I meni isto tako.Jedva cekam kuci da dodje.
    I ja sam depresivna i ljuta sto ne mogu da se opustim i uzivam.
    Jutros mi izasla bijela bubuljica na nosu.Vecinom izadje dan pred krvarenje, i danas me manje grudi bole.Odmah mislim prokrvariti cu. :(

Znam sve. Jednostavno se ne osjecam trudno. Jednu jedinu trudnocu sam se osjecala trudno i od prvog dana znala da ce sve bit dobro tu sam jedinu trudnocu i iznila do kraja.
    Daj boze da nam bude sve dobro 🙏❤

tata_me_zove_zlato
    25. Srpanj 2018. 12:13

Gricko, ja tebe razumem za strah potpuno. Ali ta negativa ti ni nemoze doneti dobro. Moras biti pozitivna. Pa sta ako si na godisnjem? I ja sam dva dana posle poz testa isla na more sama sa decom. Opusti se, bice sve dobro, ovaj put mora biti, misli tako i videces. 😍💕

url=https://lilypie.com]

Tena92
    25. Srpanj 2018. 12:19

Cure kako i kada se piju marulja i vrkuta?

MalaTajna222
    25. Srpanj 2018. 12:29

Cure evo me. Beta mi je 243.2 U/L. Je li to ok? Danas je 28dc. 
    Meni su grudi cvrste i bradavice na dodir bolne. Imam iscjedak , i to je zasada to.

Gricko3
    25. Srpanj 2018. 12:34

Treća. nedelja: 5-50
    Četvrta nedelja: 3 - 426
    Peta  nedelja: 19 - 7.340
    Šesta nedelja: 1.080 - 56.500
    Sedma i osma nedelja:  7.650 - 229.000
    Deveta do dvanaeste nedelje:  25.700 - 288.000
    Trinaesta do šesnaeste nedelje:  13.300 - 254.000
    Sedamnaesta do dvadesetčetvrte  nedelje:  4.060 - 165.400
    Dvadesetpeta do četrdesete nedelje: 3.640 - 117.000

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.