Misice, jesam danas cu vaditi betu. Nemoj se toliko briniti, mislin razumim te skroz meni srce isto ko da ce iskociti. da uzmes test iz mullera od 13 kn , pa sutra vidis kako napreduje. Evo meni je sad jaca a opet strahujem.a valjda nemos biti miran🙁nemoj testove sa plastikama , bas testna trakica da je .❤
Mala tajna cestitam. Ja sam uradila ona dva sa svijetlim crticam i nisam vise. Nadam se da ce u cetvrtak beta biti dupla. Meni je najgore ovdje na godisnjem ne mogu recimo trakice kupiti samo testove. :(
Imas li ti neke simtome.Mene grudi boljele vise sad malo manje i ponekad neke ostrr grceve imam.nadam se da je normalno
Mene isto ne bole, samo kad ih dodirnem onda kao nesto bole. I to je to. Stomak i ostalo nista...
Al ja kod sebe vec iman los osjecaj :( toliko sam depresivna da sam ljuta na sebe sta smo pokusali ovaj mjesec dok sam na godisnjem umjesto da uzivam. A sad mi nije do nicega. :(
Daj boze da ti se uduplala beta, cekamo sutra rezultate 🙏
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
I meni isto tako.Jedva cekam kuci da dodje.
I ja sam depresivna i ljuta sto ne mogu da se opustim i uzivam.
Jutros mi izasla bijela bubuljica na nosu.Vecinom izadje dan pred krvarenje, i danas me manje grudi bole.Odmah mislim prokrvariti cu. :(
WannaBeMama zao mi je, ali nemoj biti tuzna - to je jedan korak manje do tvoje sreće
Nela i Gricko, znam lako je reci, ali probajte se opustiti i uzivajti, bez stresa, straha i depresije,
docekale ste plus...stezanja i boluckanja su normalna, maternica se siri...a od simptoma ne morate imati nista, kao sto dosta cura ni nije imalo...samo opusteno i biti ce sve ok
Nela mislim da je beta ok, a kako se beta dupla svakih 48 sati vjerujem da ce sutra biti bas kako treba
Cloud cestitam, divna vijest 💕
Tena drago mi je da ide na bolje :) neka ti je iduci ciklus sretan
I meni isto tako.Jedva cekam kuci da dodje.
I ja sam depresivna i ljuta sto ne mogu da se opustim i uzivam.
Jutros mi izasla bijela bubuljica na nosu.Vecinom izadje dan pred krvarenje, i danas me manje grudi bole.Odmah mislim prokrvariti cu. :(
Znam sve. Jednostavno se ne osjecam trudno. Jednu jedinu trudnocu sam se osjecala trudno i od prvog dana znala da ce sve bit dobro tu sam jedinu trudnocu i iznila do kraja.
Daj boze da nam bude sve dobro 🙏❤
Gricko, ja tebe razumem za strah potpuno. Ali ta negativa ti ni nemoze doneti dobro. Moras biti pozitivna. Pa sta ako si na godisnjem? I ja sam dva dana posle poz testa isla na more sama sa decom. Opusti se, bice sve dobro, ovaj put mora biti, misli tako i videces. 😍💕
url=https://lilypie.com]
Cure evo me. Beta mi je 243.2 U/L. Je li to ok? Danas je 28dc.
Meni su grudi cvrste i bradavice na dodir bolne. Imam iscjedak , i to je zasada to.
Treća. nedelja: 5-50
Četvrta nedelja: 3 - 426
Peta nedelja: 19 - 7.340
Šesta nedelja: 1.080 - 56.500
Sedma i osma nedelja: 7.650 - 229.000
Deveta do dvanaeste nedelje: 25.700 - 288.000
Trinaesta do šesnaeste nedelje: 13.300 - 254.000
Sedamnaesta do dvadesetčetvrte nedelje: 4.060 - 165.400
Dvadesetpeta do četrdesete nedelje: 3.640 - 117.000
Sortiraj odgovore