Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MiniCooper26
    25. Srpanj 2018. 00:21

Cloud

Drage trudilice, sve, a posebno one koje citaju, prate, znaju pricu svake cure i ocekuju sretan ishod iste… ne odustajte i hrabro naprijed prema svojem sretnom ciklusu.
    Necu duljiti, na folikulometriji ovaj ciklus gin mi je rekla da nije bilo ovulacije, nije bilo zutog tijela i da je nestao vodeci folikul koji je tu bio dva dana prije. Imala sam sve simptome ovulacije, ali zena me uvjerila da nista od toga ovaj mjesec.
    Menstruaciju Nisam dobila niti deset dana nakon zadnje tablete duphastona, sinoc sam pisnula test, bio je pozitivan.
    Danas sam odmah otisla na pregled,potvrdjena mi je trudnoca u trajanju od 5 tjedana po zadnjoj menstruaciji, a 5.tjedana i 3 dana po velicini. U mojoj maternici vidljive su dvije gestacijske vrecice, a plodovi su se poceli nazirati. Plus odmah sam stavljena na duphaston opreza radi.
    Ovaj tjedan je doista dobro poceo, sretno svima 😊

Joj koje divne vijesti 🙏❣️💓❤️ kako smo nekako krenuli dobro vjerujem da ce sve bit plusevi do kraja godine 😀 koja pozitiva u ovoj grupi.. Svaku vecer kazem muzu vase vijesti i vase plusiće.. On se raznijezi odma... 😍 A kad sam na mobitelu uvijek me pita sta ima na klokanici 😀😊

MalaTajna222
    25. Srpanj 2018. 08:20

Jutro drage sve..evo danas 28dc. 

• misica35
    25. Srpanj 2018. 08:28

Aurora i ja tocno to pomislim za Svjesnu na prvoj stranici 😀
    MalaTajna, to je to... 👏🏻
    Jeli ides svakako vaditi Betu ili ?
    Ja namjeravam u petak ponoviti.
    Sretna sam toliko da me strah 😢

MalaTajna222
    25. Srpanj 2018. 08:35

Misice, jesam danas cu vaditi betu. Nemoj se toliko briniti, mislin razumim te skroz meni srce isto ko da ce iskociti. da uzmes test iz mullera od 13 kn , pa sutra vidis kako napreduje. Evo meni je sad jaca a opet strahujem.a valjda nemos biti miran🙁nemoj testove sa plastikama , bas testna trakica da je .❤

Tena92
    25. Srpanj 2018. 09:31

Javite rezultate 💓💓

Grizli
    25. Srpanj 2018. 09:52

Ja cu samo na sve ovo staviti 😁🤗😘😍👍👍👍👍👍👍🍾🥂🎂🤗🤗🤗🤗🤗 odusevljena sam ovim svim lijepim vjestima. 
    Tena sretno u novom ciklusu. 🤞🤞🤞

Lalla
    25. Srpanj 2018. 09:59

Čestitam svima na plusevima!!  Ja eto i dalje čekam... do nedjelje bih bar htjela izdržati pa napraviti test.... pa čak ga i ne napraviti ako osjetim grčeve kao pred mengu.

Nela1990
    25. Srpanj 2018. 10:27

MalaTajna222

Misice, jesam danas cu vaditi betu. Nemoj se toliko briniti, mislin razumim te skroz meni srce isto ko da ce iskociti. da uzmes test iz mullera od 13 kn , pa sutra vidis kako napreduje. Evo meni je sad jaca a opet strahujem.a valjda nemos biti miran🙁nemoj testove sa plastikama , bas testna trakica da je .❤

Mala tajna cestitam. Ja sam uradila ona dva sa svijetlim crticam i nisam vise. Nadam se da ce u cetvrtak beta biti dupla. Meni je najgore ovdje na godisnjem ne mogu recimo trakice kupiti samo testove. :( 
    Imas li ti neke simtome.Mene grudi boljele vise sad malo manje i ponekad neke ostrr grceve imam.nadam se da je normalno 

Gricko3
    25. Srpanj 2018. 10:30

MalaTajna222

Jel to vadite u privatnom labosu? 
    Koliko platita za betu? 
    Ja nisan planirala vadite betu, a sad kad vidim sa i vi vadite hmm
    Javi nam rezultate ❤🙏

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

Nela1990
    25. Srpanj 2018. 10:33

_svjesna

Nela beta ti je potvrdila trudnocu, i ocigledno ti je ovulacija bila dosta kasnije zato se jos nista ne vidi. Ja sam imala ovulaciju 12dc dakle puno prerano i beta je 28dc bila 500. Beta se dupla svakih 48 sati, pa za 48 sati mozes ju opet napraviti i vidjeti ces da je to to. Znas li kada ste imali odnose, na koje dane ciklusa?
    Inace sa mojom betom od 500, na tacno 4+0 dr je samo vidjela malu tackicu. A vec sa 5+3, vidjeli smo i plod i kucaje srceka.
    Cure cestitke na plusicima veoma sam sretna!!!

Svjesna meni su trakice pokazale ovulaciju 9 jula.(17dc) A doktorica na pregledu 16.Jula (24dc) mi rekla da smatra da je ovulacija bila prije dan dva. S tim da je rekla da jedan veliki folikul na lijevoj strani nije pukao presusio i na desnoj se vidjelo zuto tijelo. A sad mi beta na 32 dc kao da je tek implementacija bila. Vidjeti cemo meni je bitno samo da mi ustanovi trudnocu u maternici u ovon momentu jer se jako plasim.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.