Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gricko3
    24. Srpanj 2018. 17:36

_svjesna

Gricko3

_svjesna

Ja sam od dr dobila da pijem Novalac kapsule kad smo ustanovili trudnocu, odlične su imaju sve sto treba, aktivni oblik folne kiseline koja se lakse apsorbuje. Ja sad dodatno uzimam jos magnezij 300, a trebale bi i vi cisto da izbjegnete te grceve dole usljed rastezanja materice. I rekla mi da bez obzira na sve pijem dosta brusnice da preveniramo urinarne infekcije mada tu nisam bas uzorna trudnica ne da mi se 2l dnevno to praviti i piti.

Di kupujes brusnicu? Tj koju, onu vec u kesicama ili cvjet, plod?

Kupujem Encian stopostotnu brusnicu, jer plod mi je pegla praviti a treba dosta vise plodova za 2l caja dnevno. Encian kupujem u dm.
    Oni cajevi u filteru iz marketa imaju samo 3% brusnice, i dosta hibiskusa, a hibiskus se ne smije u trudnoci. To nisam znala na pocetku pa sam pila dosta i tog caja, kasnije sam se prosvijetlila 🙈

E hvala ti draga ❤

WannaBeMama a jooj ja sam bas mislila da je kod tebe u pitanju trudnoca. Drzim fige za sljedeci mjesec ❤❤❤

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

24. Srpanj 2018. 17:45

MalaTajna222

Pina96

Malatajna, kad uhvatis vremena bi li opisala ukratko kako si dosla do plusica? Koliko pokusavate, jeste li koristili kakve ljekove ili dodatke.. oprosti, mozda si vec negdje napisala , ali sam zaboravila 🙄

E draga.. a mi smo imali nezasticene odnose oko 7-8 mjeseci, i onda smo krenuli bas u akciju jedno 3 mjeseca nije se nista desavalo, onda ja rekla idem odma gin .ko zna kakva je situacija. Kad eto nisam imala ovulacije, pcos. Onda sam krenula sa klomifenom 3 mjeseca, redovna folikulometrija, tempirani odnosi. Prvi mjesec nista, drugi mjesec nista. I sad zadnji se eto pokazao plus.koliko se svega plasim, piskit cu ja jos jedan test .
    Uzimala sam glucophage i gynositol.zbog policisticnih jajnika.i klomifen 5dana x2 tablete od 3-7dc. Prije prvog klomifen ciklusa muz je odma napravio spermiogram.oligospermia, smanjen broj spermija ali sve ostalo uredno i dr.je rekla da on nije problem.

Hvala Bogu pa si onda otisla na vrijeme u gin 🙄 mogu mislit kako ti je bilo ta tri miseca sa tom pustom terapijom, ali napokon se sve isplatilo, iskrene čestitke jos jednom i puuuuno zdravlja!

Tena92
    24. Srpanj 2018. 18:56

WannaBeMama žao mi je ali ne gubi nadu..
    Ja sam bila na uzvbi NE MORAM NA KIRETAŽU :) Bas mi je laknulo. Naisla sam na super doktoricu tako da jedva čekam idući ciklus i da krenemo u napad :) 
    Svima želim sreću...

Cloud
    24. Srpanj 2018. 20:07

Drage trudilice, sve, a posebno one koje citaju, prate, znaju pricu svake cure i ocekuju sretan ishod iste... ne odustajte i hrabro naprijed prema svojem sretnom ciklusu.
    Necu duljiti, na folikulometriji ovaj ciklus gin mi je rekla da nije bilo ovulacije, nije bilo zutog tijela i da je nestao vodeci folikul koji je tu bio dva dana prije. Imala sam sve simptome ovulacije, ali zena me uvjerila da nista od toga ovaj mjesec.
    Menstruaciju Nisam dobila niti deset dana nakon zadnje tablete duphastona, sinoc sam pisnula test, bio je pozitivan. 
    Danas sam odmah otisla na pregled,potvrdjena mi je trudnoca u trajanju od 5 tjedana po zadnjoj menstruaciji, a 5.tjedana i 3 dana po velicini. U mojoj maternici vidljive su dvije gestacijske vrecice, a plodovi su se poceli nazirati. Plus odmah sam stavljena na duphaston opreza radi. 
    Ovaj tjedan je doista dobro poceo, sretno svima 😊

_svjesna
    24. Srpanj 2018. 20:12

Jao Cloud zeno ti si cudo!!! Cuvaj te dvije mrvice bas mi je drago zbog tebe!
    Tena, odlicno da nisi morala na kiretazu, tako mozes odmah početi raditi na novoj trudnoci, onako bi morala cekati 3-6 mjeseci, i to su lijepe vijesti. 

Tena92
    24. Srpanj 2018. 21:14

Cloud ovo čitam i ne vjerujem..prekrasne vijesti...zaista čudo i baš mi je drago...čitam i dragome i on je u čudu...eto uživaj i raduj se dvostruko ❤❤
    _svjesna..hvala ti ;) ovaj ciklus ćemo preskočiti po savjetu doktorice a onda krećemo opet i to s novom nadom jer mi ju je ulila dr. Brozović! Svaka pohvala za nju kao lječnicu ali i čovjeka!

• misica35
    24. Srpanj 2018. 21:21

Cloud, ostavila si me bez teksta!!!!!! Divan dan danas! ❤️❤️

MalaTajna222
    24. Srpanj 2018. 22:18

Cloud cestitke od srca !!!💋💋

Gricko3
    24. Srpanj 2018. 22:27

Cloud

Drage trudilice, sve, a posebno one koje citaju, prate, znaju pricu svake cure i ocekuju sretan ishod iste… ne odustajte i hrabro naprijed prema svojem sretnom ciklusu.
    Necu duljiti, na folikulometriji ovaj ciklus gin mi je rekla da nije bilo ovulacije, nije bilo zutog tijela i da je nestao vodeci folikul koji je tu bio dva dana prije. Imala sam sve simptome ovulacije, ali zena me uvjerila da nista od toga ovaj mjesec.
    Menstruaciju Nisam dobila niti deset dana nakon zadnje tablete duphastona, sinoc sam pisnula test, bio je pozitivan.
    Danas sam odmah otisla na pregled,potvrdjena mi je trudnoca u trajanju od 5 tjedana po zadnjoj menstruaciji, a 5.tjedana i 3 dana po velicini. U mojoj maternici vidljive su dvije gestacijske vrecice, a plodovi su se poceli nazirati. Plus odmah sam stavljena na duphaston opreza radi.
    Ovaj tjedan je doista dobro poceo, sretno svima 😊

Pa divno, cestitam ❤

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

tata_me_zove_zlato
    24. Srpanj 2018. 23:11

A jao Cloud, mojim hormonima malo je potrebno tako da sam se rasplakala od srece... Cestitam, eto zene sta znaci verovati u cuda!! I kad nema ovulacije po dr... Bravo!! 💕😊🤗😍

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.