Tko planira i radi na bebi - nastavak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    24. Srpanj 2018. 15:47

Cure sa plusicima i pozitivnom betom čestitam od srca. Beta moze biti niska u pocetku, bitno da ti se u cetvrtak lijepo podupla. Sretno! 
    Zaboravih koja je potala za fertil up ima i za muske i ima sve navedenli e vitamjne doduse u malo drukcijem omjeru. Culi smo dobre preporuke za njih, mom mužu nazalost ni 3 mj koristenja nije pomoglo tako da je to dosta individualno rekla bi ja. 

MiniCooper26
    24. Srpanj 2018. 15:48

Cure cestitke ❤️

_svjesna
    24. Srpanj 2018. 15:51

Ja sam od dr dobila da pijem Novalac kapsule kad smo ustanovili trudnocu, odlične su imaju sve sto treba, aktivni oblik folne kiseline koja se lakse apsorbuje. Ja sad dodatno uzimam jos magnezij 300, a trebale bi i vi cisto da izbjegnete te grceve dole usljed rastezanja materice. I rekla mi da bez obzira na sve pijem dosta brusnice da preveniramo urinarne infekcije mada tu nisam bas uzorna trudnica ne da mi se 2l dnevno to praviti i piti.

• misica35
    24. Srpanj 2018. 16:04

Nela 1990 ja sam danas 3+5, bila vaditi Betu i 16mlU je.
    Namjeravam ponoviti u cetvrtak ili petak.
    Clearblue digital, ocitava 25mlU i pokazao je plus (iako je Beta samo 16).
    Na Gerathermu se isto vidi svijetla crtica, dok se na testu trakici iz Dm-a ne vidi apsolutno nista! 

MalaTajna222
    24. Srpanj 2018. 16:17

misica35

Nela 1990 ja sam danas 3+5, bila vaditi Betu i 16mlU je.
    Namjeravam ponoviti u cetvrtak ili petak.
    Clearblue digital, ocitava 25mlU i pokazao je plus (iako je Beta samo 16).
    Na Gerathermu se isto vidi svijetla crtica, dok se na testu trakici iz Dm-a ne vidi apsolutno nista!

Bas te tila pitat kad ces ju vaditi.ja iden sutra.

Gricko3
    24. Srpanj 2018. 16:18

_svjesna

Ja sam od dr dobila da pijem Novalac kapsule kad smo ustanovili trudnocu, odlične su imaju sve sto treba, aktivni oblik folne kiseline koja se lakse apsorbuje. Ja sad dodatno uzimam jos magnezij 300, a trebale bi i vi cisto da izbjegnete te grceve dole usljed rastezanja materice. I rekla mi da bez obzira na sve pijem dosta brusnice da preveniramo urinarne infekcije mada tu nisam bas uzorna trudnica ne da mi se 2l dnevno to praviti i piti.

Di kupujes brusnicu? Tj koju, onu vec u kesicama ili cvjet, plod?

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤

_svjesna
    24. Srpanj 2018. 16:43

Gricko3

_svjesna

Di kupujes brusnicu? Tj koju, onu vec u kesicama ili cvjet, plod?

Kupujem Encian stopostotnu brusnicu, jer plod mi je pegla praviti a treba dosta vise plodova za 2l caja dnevno. Encian kupujem u dm.
    Oni cajevi u filteru iz marketa imaju samo 3% brusnice, i dosta hibiskusa, a hibiskus se ne smije u trudnoci. To nisam znala na pocetku pa sam pila dosta i tog caja, kasnije sam se prosvijetlila 🙈

WannaBeMama
    24. Srpanj 2018. 17:06

MalaTajna222 test sam radila drugi dan kašnjenja i ne sa prvom jutarnjom mokracom i bio je - zato i jesam sad u strahu da opet ne bude -:(

29👩🏻‍🦰
    38👱🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️
    2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
    Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
    Prva tura klomida u 4.mj 2024.
    1FET u 1.mjesecu - vraćena jedna blastocista negativna beta
    2FET - 5.mjesec - vraćene 2 blastociste….

WannaBeMama
    24. Srpanj 2018. 17:17

Evo ja sad otisla na wc i imala sam sto i vidjet...:((( stigla  vjestica :((((((((((

29👩🏻‍🦰
    38👱🏼‍♂️
    3 godine pokušavanja...
    Papa test ✔️
    Hormoni ✔️
    Spermiogram✔️
    2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
    Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
    Prva tura klomida u 4.mj 2024.
    1FET u 1.mjesecu - vraćena jedna blastocista negativna beta
    2FET - 5.mjesec - vraćene 2 blastociste….

• Profa1988
    24. Srpanj 2018. 17:23

Bok cure, imam pitanje. Danas mi je 8 dan nakon O. Osim što imam neki žuti iscjedak, imam i jako nizak tlak zanja dva dana. Inace imam problema s visokim tlakom tako da mi je ovo skroz nova situacija. Jel imala koja situaciju s niskim tlakom nakon O. Jel to može bit jedan od simptoma? :/

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.