Misica 35…da i ja stalno imamo osjecaj da su mi gacice non stop mokre…stalno provjeravam jel dosla vjestica kad ono samo neki iscjedak al vodenasti..ni mirisa ni boje…a donji dio me danas izrazito boli kao da cu dobit svaki cas a nikako..zadnju sam mjesecnicu imala 21.6 i trajala mi je 4 dana kao i uvijek…
Ja san zadnju imala 21.6 i iman tako iscjedak nekad iman osjecaj da sam mokra a nekad skoro pa nista. Isto me bolia donji dio stomaka al je prestalo. Sad me samo sise bole. Kad ponavljas test, uzmi u ljekarni od 13 kn trakice meni su one najboljee, drzim ti fige ❤❤❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
Gricko3 napravit cu test sutra ujutro ako ne dobijem danas..iako imam jako dobar osjecaj ko da cu dobit :( al ko zna mozda se i varam...sto se tice grudi mene su malo bolile sad vise bas i ne iako se nisu nista smanjile 😂
29👩🏻🦰
38👱🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
Prva tura klomida u 4.mj 2024.
1FET u 1.mjesecu - vraćena jedna blastocista negativna beta
2FET - 5.mjesec - vraćene 2 blastociste….
Gricko3 napravit cu test sutra ujutro ako ne dobijem danas..iako imam jako dobar osjecaj ko da cu dobit :( al ko zna mozda se i varam…sto se tice grudi mene su malo bolile sad vise bas i ne iako se nisu nista smanjile 😂
Ko znaa, ja se nadam da je i kod tebe trudnoca u pitanju❤❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jer ne postoji ljubav kao kad volis svoje djete! ❤ N❤
blossom punooo hvala:)
Naravno, za mrvicu vrijedi sve isprobati.
Nadam se da su vama curama koje (ne)cekate ti bolovi dolje kao kod pms-a dobar znak jer tako je bilo i meni u ranoj trudnoci.
Drzim vam fige!!!
Beta mi je 77.9.
Kaze doktor malo je niska ako sam 4+1, ali kaze on smatra da je bila skoro implementacija vjerovatno.Pa ponovo betu u cetvrtak.Uplasena sam jako Drzite mi fige. Dobila sam utrogest kleksan 20mg i vitamine. :)
Nela, sve je to ok. I ako je o bila malo kasnije, ok je beta, videces. A dosla si jer si odgovorna kao pacijent, trudnica i buduca majka. Sto si dosl, uh al bi dobili odg od mene.. 🤔
Mala Tajna, to je idealno vreme za prvi pregled, do tad naz zbog terapije samo. Jja sam bila sa 6+2 i culi smo srce
url=https://lilypie.com]
Gricko 6+5 je skroz ok!
Wannabe mislim da je i iscjedak taj dobar znak! Cekamo jutro onda 🤗🤗
Misica35 uhhh ja se nadam!!! ♥️♥️
29👩🏻🦰
38👱🏼♂️
3 godine pokušavanja...
Papa test ✔️
Hormoni ✔️
Spermiogram✔️
2.5.2023. Odrađena histeroskopija - uklonjeno par polipa s endometrija
Prohodnost jajovoda - oba prohodna u cjelosti
Prva tura klomida u 4.mj 2024.
1FET u 1.mjesecu - vraćena jedna blastocista negativna beta
2FET - 5.mjesec - vraćene 2 blastociste….
Nela beta ti je potvrdila trudnocu, i ocigledno ti je ovulacija bila dosta kasnije zato se jos nista ne vidi. Ja sam imala ovulaciju 12dc dakle puno prerano i beta je 28dc bila 500. Beta se dupla svakih 48 sati, pa za 48 sati mozes ju opet napraviti i vidjeti ces da je to to. Znas li kada ste imali odnose, na koje dane ciklusa?
Inace sa mojom betom od 500, na tacno 4+0 dr je samo vidjela malu tackicu. A vec sa 5+3, vidjeli smo i plod i kucaje srceka.
Cure cestitke na plusicima veoma sam sretna!!!
Wanna, draga sretno ti ujutro! Evo vidi nam Misice neki dan javlja da nazalost nista, danas prekrasne vijesti!kad si ti radila taj test sto je bio negativan(sorry pogubila san se malo)
Svjesna, koje si ti vitamine uzimala piti? Zvala sam dr. opet ali ne mogu do nje nikako . Bas me to muci jer jedino njoj vjerujem.Jos ja prvo juce skontala da je od danas nazad a ona od danas na go. Uzimam samo gynositol.
Sortiraj odgovore
Najstariji